Allah korusun canım anamm yerim onu yavrum benim Allahın izniyle birşey olmaz inşallah canım hepimizin evlatlarını korusun Rabbim senin bebişinde sağlıklı bir şekilde doğup annişinin yüzünü güldürsün kucağına almayı nasip etsin Rabbim tehliken varmı kuzu hamişliğinde-Lale Devri16 kuzum Cok cok AMIN ALLAHIN izniyle yavrularimzla ailemizle sagliklica huzurla uzun ömürlerimiz olsun INŞALLAH benimmm teyzesi daha 6 haftalik oyle cok korkuyorum ki kuzum bi dusugum var ALLAHIM korusun kucagima alayim sagliklica INŞALLAH
vallah canim bende anlamadm kimsii ucretsiz diyo kimisi 1500 falan diuo trakya univ. fakulteyi aradim ssk olanlara 500 olmayanlar 1500 dediler yarin gidicem insallah tabi yollar acik olursa cok var drm la konusucam@dilekylmz22 kuzum ben tamda emin degilim ama 400 tl falan sanirim diye duydum
1500 amaliyat parasi kuzu cok geldi bana sen esinden yararlaniyosun kuzucan sogorta olarak ozmn 500 mukivallah canim bende anlamadm kimsii ucretsiz diyo kimisi 1500 falan diuo trakya univ. fakulteyi aradim ssk olanlara 500 olmayanlar 1500 dediler yarin gidicem insallah tabi yollar acik olursa cok var drm la konusucam
çok şükür canım inşallah olmaz senin güzel yüreğin o Rabbim yüzünğ güldürsün gene ağır şeyler çekip kaldırma paso yat boşver senden bebişinden kıymetlimi sen yüreğini ferah tut Rabbimin izniyle bişeycik olmaz yavrunu sağlıcakla alırsın kucağına evlat evin neşesi kokusu ömre bedel Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin evlatla sınamasın hiçbirimizi kuzucum-Lale Devri16 AMIN kuzum yuregine saglik bin şükür RABBIMIN en guzel mucizesi evlat bizimle beraber herkese sagliklica nasip olsun INŞALLAH ❤ Bin şükür suanlik yok kuzucanim ALLAHIM korusun INŞALLAH hic olmaz kuzum risk olmadan huzurla alayim yavrumu kuzumuu kucagima❤ tuvalete giderken korkuyorum kuzum bin sukur ALLAHIM korusun
canım geçmiş olsun ameliyatmı olcaksınvallah canim bende anlamadm kimsii ucretsiz diyo kimisi 1500 falan diuo trakya univ. fakulteyi aradim ssk olanlara 500 olmayanlar 1500 dediler yarin gidicem insallah tabi yollar acik olursa cok var drm la konusucam
esimdende yararlanamiyrm bi kac ay odyemedk bagkuru suan sosyal guvencm yok kuzum.o yüzden yaptiramycm buyuk ihtimalle ssk olmadanda yaptirablrdm ama fiyatlar dedgn gibi ameliyat parasu resmen1500 amaliyat parasi kuzu cok geldi bana sen esinden yararlaniyosun kuzucan sogorta olarak ozmn 500 muki
Yuregine saglik kuzumm ALLAH senden razi olsun COK AMIN kuzucan❤❤❤❤ ALLAHIN izniyle hepmiz icin hersey cok guzel olcak dualarimzla hamd olsun❤ Kuzum valla bi bardak bile kaldrmiiyorum hep yatiyorum dinleniyorum olurya sıkı sıkı yavrum tutunsun kuzucanim korkuyorum ALLAHIM bu korku öyle buyukki RABBIM herkesi korusun❤ kuzum iNŞALLAH 16 haftalikken tamamen tutunmuş olur dimi?çok şükür canım inşallah olmaz senin güzel yüreğin o Rabbim yüzünğ güldürsün gene ağır şeyler çekip kaldırma paso yat boşver senden bebişinden kıymetlimi sen yüreğini ferah tut Rabbimin izniyle bişeycik olmaz yavrunu sağlıcakla alırsın kucağına evlat evin neşesi kokusu ömre bedel Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin evlatla sınamasın hiçbirimizi kuzucum
yok canim trombofili paneli testi icin sordum kan pihtilasmasi yani ucretleri boyle yuksekms ameliyat parasi kadar resmencanım geçmiş olsun ameliyatmı olcaksın
500de pahalı kuzucannn ama gidip konusmakta fayda var tam bilgi edinmis olursun balimmmesimdende yararlanamiyrm bi kac ay odyemedk bagkuru suan sosyal guvencm yok kuzum.o yüzden yaptiramycm buyuk ihtimalle ssk olmadanda yaptirablrdm ama fiyatlar dedgn gibi ameliyat parasu resmen
aynen kuzum yarin insallah birebir konusucam500de pahalı kuzucannn ama gidip konusmakta fayda var tam bilgi edinmis olursun balimmm
valla bitanem ben küçük yaşta olduğum için pek anlamıyorum tutunmuş olur tabikide bebişin sana sıkı sıkı tutunsun anişini bırakmasın o korku büyük olmazmı kuzum birdaha o korkuyu yaşatmasın Rabbim dualarım seninle ve bütün hamiş kalmak isteyenlereYuregine saglik kuzumm ALLAH senden razi olsun COK AMIN kuzucan❤❤❤❤ ALLAHIN izniyle hepmiz icin hersey cok guzel olcak dualarimzla hamd olsun❤ Kuzum valla bi natdak bile kaldrmiiyorum hep yatiyorum dinleniyorum olurya sıkı sıkı yavrum tutunsun kuzucanim korkuyorum ALLAHIM bu korku öyle buyukki RABBIM herkesi korusun❤ kuzum iNŞALLAH 16 haftalikken tamamen tutunmuş olur dimi?
Gecikirse yaparım kuzummEsr02 kuzum testi cuma yap hayirli gun hayirlisyla
Aaa sen Mersinli misinMersin kisi en rahat geciren sehirlerden guya resmen sel suan.. MasAllah bereket mubarek..bu kis cok sert gececek Allah hepimizin yardimcisi olsun
Rabbim yardımcın olsun kuzum evet çok pahalı artık herşeye zam vallahi asgari ücret zamlandı yayok canim trombofili paneli testi icin sordum kan pihtilasmasi yani ucretleri boyle yuksekms ameliyat parasi kadar resmen
Bence artik bekle bi iki gun gecsin ole yaGecikirse yaparım kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?