Eline saglik kuzummmmm on numara bes yildizEki Görüntüle 1925685 inşallah hepimize uğur getirsin
Eki Görüntüle 1925685 inşallah hepimize uğur getirsin
Cok AMIN iNŞALLAH kuzumOy oyy oyy ici dolu dolu olsun insallah.
O pamuk ayaklar doldursunn.
Eline saglik bal kaymakimEki Görüntüle 1925686 kizlar benim 2009 da baslayip anca 2 gun once bitirdigim el kadar yelek :)) yakasi kalmisti bi.birakmisim oyle universiteye baslayinca.gecen annemde ip ararken cikti karsima tamamladim . Babamda diyormuski arkamdan yelek yarim diye bunlarin cocugu olmuyor tamamlandigina gore artik olur :))
Bilmiyrmki canim.biara ozdilekte cok guzel cok ince detayli motifler vardi.bende almistim bitrdim ama sdini falan hic hatrlamiyrm.alirken begenirsin illa.bi resim mi kac gunde boyuyorsun gzuel oluyor cok detyliBoyama ne alsam kuzu fkrn varmi
Sağol kuzu çok basit bi patik bu ama yinede ağzından bal damlıyor yorumlarında bal kaymağım benimEline saglik kuzummmmm on numara bes yildiz
Tamam kuzum ben bi bakiyimmm arastrym kuzum cok sagolBilmiyrmki canim.biara ozdilekte cok guzel cok ince detayli motifler vardi.bende almistim bitrdim ama sdini falan hic hatrlamiyrm.alirken begenirsin illa.bi resim mi kac gunde boyuyorsun gzuel oluyor cok detyli
Rica ederim kuzummmSağol kuzu çok basit bi patik bu ama yinede ağzından bal damlıyor yorumlarında bal kaymağım benim
Amiiiinnnn inşallah canım ya o pamuk ellere ayaklara o minik vücuda neler yapılır nelerOy oyy oyy ici dolu dolu olsun insallah.
O pamuk ayaklar doldursunn.
Aminn canimm insallah hepimizeEline saglik bal kaymakimINŞALLAH tamamlamissin ugurlu gelir
Uzme tatli canini balimm olucak iNŞALLAH dualarimdasinAminn canimm insallah hepimizeyoksa biraz daha olmazsa verip kurtulcam.evde bikac bisey var oyle annemin fln yaptgi.gorunce uzuluyorum.
Rica ederm canimTamam kuzum ben bi bakiyimmm arastrym kuzum cok sagol
Uyu bitanem hayırlı geceler tatlım inşallah yarın görüşürüz bitanemCanlar ben uyuyorum canisilarr seviyorum sizleri hayirli geceler yarin görüşürüz guzel hatunlar
Sizde oyle canim.rabbim kalbinde evlat sizisi olan herkese tez zamnda hayirli evlatlar nasip etsin insUzme tatli canini balimm olucak iNŞALLAH dualarimdasin
AMIN bitanemSizde oyle canim.rabbim kalbinde evlat sizisi olan herkese tez zamnda hayirli evlatlar nasip etsin ins
Hayirli geceler bitanemUyu bitanem hayırlı geceler tatlım inşallah yarın görüşürüz bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?