- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Sağol canım Allah razı olsun güzel dileklerin için hayırlısıyla gelsin yavrum yavrularımızOy Allahım yesin teyzesi Maşallah sübhanallah Rabbim nazardan saklasın adı ile büyüsün Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Aminnn canım Allah razı olsun senden de dileyen herkese nasip eylesinyaaa ben onu yerim ne guzelll yaaaaaa nasil belli geldi gozumeee bariz kafa vucud rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah
Seni anlıyorum ama hayal kırıklığı yaşamanı da istemem bi yandan da içindeki dürtü durmuyo yap nolcak yap gitsin hafta sonu bidaha yaparsın sesleriİnşallah ya son hafta beklemek baya zor
Ne gibi canım hamişliğimi nasıl öğrendiğim konusu muSenin durumlar nasıl
Sagol canim insAllah cok cok aminKuzum benim Rabbim inşallah tez vakitte meleğini gönderir evini şenlendirir cennet kokusu ile doldurur
Canım benim adetim düzenliydi ve normal adet olacakmışım gibi yüzümde adet sivilcem bile çıkmıştı ama bana kocam soyledi sen hamilesin içime doğuyor diye bende inanmamıştım 27 ekimde adet başlama 7 kasım ilişki ve sonrası ertesi gün hapı içtim 17 kasım ilişki korunmadık 29 kasımda öylesine idrar testi yaptım 2. Çizgiyi görünce kocam haklıymış dedim göguslerde dolgunluk vardı ama normal adet gibiEvet sen nasıl öğrenmiştin belirtiler falan bu De sende de hamile olmadan önceki adetin düzeni bozulmuş muydu
Canım arada başka ilişki olmadı mıCanım benim adetim düzenliydi ve normal adet olacakmışım gibi yüzümde adet sivilcem bile çıkmıştı ama bana kocam soyledi sen hamilesin içime doğuyor diye bende inanmamıştım 27 ekimde adet başlama 7 kasım ilişki ve sonrası ertesi gün hapı içtim 17 kasım ilişki korunmadık 29 kasımda öylesine idrar testi yaptım 2. Çizgiyi görünce kocam haklıymış dedim göguslerde dolgunluk vardı ama normal adet gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?