❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yapmasına tamam da 6 gün önce diyor belli olur cumartesi ne 5 gün var bugünü saymazsak çıkar mı ki bilemedim sabah idrarı ile mı yspsam

eğer şuan bebek varsa zaten hormonal salgılama başlamış demektir goguslerde dolgunluk vs sabah yapsan da şimdi yapsan da ben bi fark olcagını düşğnmüyorum çünkü gün artık yarılandı sabahki idrarınla yaparsan da daha net sonuç alırsın için rahat etmiş olur

Goguslerde bisi yok ya sadece kasık ağrısı oldu birkaç gun belim hala ağrıyor bide birkaç kez midem fena oldu geçen gün bugün bisi yok

Evet sen nasıl öğrenmiştin belirtiler falan bu De sende de hamile olmadan önceki adetin düzeni bozulmuş muydu

Evet sen nasıl öğrenmiştin belirtiler falan bu De sende de hamile olmadan önceki adetin düzeni bozulmuş muydu
Canım benim adetim düzenliydi ve normal adet olacakmışım gibi yüzümde adet sivilcem bile çıkmıştı ama bana kocam soyledi sen hamilesin içime doğuyor diye bende inanmamıştım 27 ekimde adet başlama 7 kasım ilişki ve sonrası ertesi gün hapı içtim 17 kasım ilişki korunmadık 29 kasımda öylesine idrar testi yaptım 2. Çizgiyi görünce kocam haklıymış dedim göguslerde dolgunluk vardı ama normal adet gibi

Nasıl yani ilişkiden 12 gün sonra mı çıktı testte ,evde yapılan testte mı çıktı

Yani 7 kasımda yumurtlamışsam ve ertesi gün hapı işe yaramamışta döllenme olmuşsa oyle.. ama adet bittikten hemen sonra yumurtlanır mı bilmiyorum 11-12 gibi yumurtlama oluyor adet dongume göre ama ben ertesi gün hapı içtim o yumurtlamayı geciktirmişşe 17 sine 2. İlişkimiz onda tutmuştur sonuç İlahi Güç

Canım arada başka ilişki olmadı mı

Kuzular son aylk sat hesaplamalarimda bat 14 ocakti suan hala olmadim ve bugun biraz akintim olmaya basladi beyaz ve seffaf . Simdi esimle eve gelirken eczanenin onunden geciyoduk test aldim iki tane nasil yapayim sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…