Canım bn 2014 ocakta iş başı yaptım yani 2013 kasım alımlarında atanmıştım ankaradayım peki senAaaaaaa bendeeee nerde görev yapıyorsun canım ne zaman atandın
Amin inşaallah hepimizeMeslektaslarim cogalyo ne gzel canım sen atanablmssn darısı tüm atama bekleyenlern basina
Ben Balıkesirdeyim kuzu eşimin görevi icabı buradayız sen kaç puanla atandın malum bizim atamalar çok zorCanım bn 2014 ocakta iş başı yaptım yani 2013 kasım alımlarında atanmıştım ankaradayım peki sen
canım 81,525 ile ağrı dağının eteklerine atanmıştım aynı zamanda ankara üni veteriner fakültesinde okudugum için buraya eğitim tayini ile geldim 3 yılı doldurdum 2 sene daha doldurursam istikamet balıkesir gönen inşallah eşimin memleketiBen Balıkesirdeyim kuzu eşimin görevi icabı buradayız sen kaç puanla atandın malum bizim atamalar çok zor
Evde düştüm çatladıAyagina ne oldu kuzuuu
Canım çok teşkr ederm darısı dileyen herkese olsun inşallahnesliklndr cnm cok tatlı maşallah.hayırla tamamla gebeliğini rabbim yuvana huzur versin. Ne güzel yatmış minik kuş.
Oooo maşallah canım darısı bize bizde Bandırma dayızcanım 81,525 ile ağrı dağının eteklerine atanmıştım aynı zamanda ankara üni veteriner fakültesinde okudugum için buraya eğitim tayini ile geldim 3 yılı doldurdum 2 sene daha doldurursam istikamet balıkesir gönen inşallah eşimin memleketi
Rabbim şifa versin cnm bnm inş bizde anne olacağız.Siz de var mı bir sorun canım ne yollar izliyorsunuz şuan
İnşallah cnm siz nereyi istiyorsunuz eşinin görevi nedirOooo maşallah canım darısı bize bizde Bandırma dayız
Amin inşaallah canım siz ne zamandır istiyorsunuzRabbim şifa versin cnm bnm inş bizde anne olacağız.
İnşallah canım hamişlerin duası kabul olur Rabbim en hayırlısını en kısa zamanda nasip eylesin sizlere inşallahRabbim şifa versin cnm bnm inş bizde anne olacağız.
Eşim Asker mecburi burada 8-9yıl buradayız başka bi yere gidemiyoruz ben atanırsam tabi geri Eşimin yanına geleceğimİnşallah cnm siz nereyi istiyorsunuz eşinin görevi nedir
İnşaallah kuzum önce Rabbim bi evlat nasip etsin gerisi olur inşaallahsher33 inşallah cnm bn 2008 den beri kpss ile uğraşıyordum nasip 2013 te oldu darısı sana ve tüm atama bekleyen meslektaşlarıma olsun
hayırlısı ile olur canım inşallah dua ederim sanada cnmİni kuzum önce Rabbim bi evlat nasip etsin gerisi olur inşaallah
Amin cnm inşallahCanım çok teşkr ederm darısı dileyen herkese olsun inşallah
Allah razı olsun bitanemhayırlısı ile olur canım inşallah dua ederim sanada cnm
Onu yerim ben ya MAŞALLAH kuzum erkege benziyor kuzucanKızlar nöbette kasıklarım ağrıyınca kadın doğumcuya gittim ve bebişimi gördüm büyümüş çok duygulandım gözlerim doldu sevinçten Allahım herkese tattırsın inşallah sırtı dönük yatıyordu cinsiyet için erken ama erkeğe benziyor dedi doktor hayırlısı sağlıklı olsun kocamda oyle rüyasında görünce zaten oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak rahmetli kayınbabamın da kendi babamın da adı Mustafa Allahım inşallah gönlümüze göre verir kurban oldugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?