Sorma ya bende kiz hisediyorum tam kizim dicem aklimdan geciyo kuzum diyorumINŞALLAH cumlemizin kuzucan
Banada erkek geciyor balim bazen oglum diye sesleniyorum ama sonra diyorum kizsa kuserseninki bana kiz geliyor kuzum
Ay tipe bak olurummmmm uykucu benim oglan da oleydi simdi uyutamiyorum,Kızlar nöbette kasıklarım ağrıyınca kadın doğumcuya gittim ve bebişimi gördüm büyümüş çok duygulandım gözlerim doldu sevinçten Allahım herkese tattırsın inşallah sırtı dönük yatıyordu cinsiyet için erken ama erkeğe benziyor dedi doktor hayırlısı sağlıklı olsun kocamda oyle rüyasında görünce zaten oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak rahmetli kayınbabamın da kendi babamın da adı Mustafa Allahım inşallah gönlümüze göre verir kurban oldugum
Bizde senin özledik canım benim kendini çok yormadan yavaş yavaş yap temizliğini kuzumBalımmm çok şükür evimdeyim iş güç uğraş dur 1 hafta uzak kalınca evden temizlik yapmak gerekiyor kuzummm ama sizleri çook özledim kii
ben❤❤❤
Afiyet bal şifa olsun canım hem sana hem fındıklı kurabiyeyeYa Kizlar bugun cok gec kalktim ve cok guzel ama fazla bi kahvalti yaptim ilk kez bugun ac uyandim normalde kahvaltida hic bisi yemezdim aksam sanirim bisi yemem yoğurt kafi olcak
İnşallah canım güzel hayrlı haberler alırsın beni de etiketlersin balımINŞALLAH kuzum ya dosyaya koyuyorum testleri kuzucannn cok sagol❤ yarin cok mutlu olayim emi❤ INŞALLAH guzel haberler alrm❤
Namazlarımı kılınca bi de senin desteğini alınca toparladım canım çok sağol Rabbim razı olsun kuzumNasılsın toparlayabildin mi
Çok şükür iyiyim balımmmNasilsin kuzum benim
Oy Allahım yesin teyzesi Maşallah sübhanallah Rabbim nazardan saklasın adı ile büyüsün Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar nöbette kasıklarım ağrıyınca kadın doğumcuya gittim ve bebişimi gördüm büyümüş çok duygulandım gözlerim doldu sevinçten Allahım herkese tattırsın inşallah sırtı dönük yatıyordu cinsiyet için erken ama erkeğe benziyor dedi doktor hayırlısı sağlıklı olsun kocamda oyle rüyasında görünce zaten oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak rahmetli kayınbabamın da kendi babamın da adı Mustafa Allahım inşallah gönlümüze göre verir kurban oldugum
Yok kız ne yavaş yapcam ben kırmızıları gördüm kuzu ondan rahat rahat yapıyorum bitanemBizde senin özledik canım benim kendini çok yormadan yavaş yavaş yap temizliğini kuzum
Çok geçmiş olsun canımEvde düştüm çatladı
Olsun kuzum canının kıymetini bil bedenin zinde olsun ki çalışmalar bebişin tutunması sağlam olsun bi denem folik asit içiyor musun bilmiyorum ama bir an önce iç kuzum istersenYok kız ne yavaş yapcam ben kırmızıları gördüm kuzu ondan rahat rahat yapıyorum bitanem
Ne demek kuzum elimden geldiğince inşaallahNamazlarımı kılınca bi de senin desteğini alınca toparladım canım çok sağol Rabbim razı olsun kuzum
Hoz geldin birtanemmm ben ara ara girebiliyorum esim kiziyor
yaaa ben onu yerim ne guzelll yaaaaaa nasil belli geldi gozumeee bariz kafa vucud rabbim saglikla kucagina aldirsin insallahKızlar nöbette kasıklarım ağrıyınca kadın doğumcuya gittim ve bebişimi gördüm büyümüş çok duygulandım gözlerim doldu sevinçten Allahım herkese tattırsın inşallah sırtı dönük yatıyordu cinsiyet için erken ama erkeğe benziyor dedi doktor hayırlısı sağlıklı olsun kocamda oyle rüyasında görünce zaten oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak rahmetli kayınbabamın da kendi babamın da adı Mustafa Allahım inşallah gönlümüze göre verir kurban oldugum
kizlar zor degil insanlara bakmayin siz psikolojik sorun yapmayin kendinizeeeCanm anestezili cektr arkadasm yeni cektrdi ve sorun yasamadi anestezisz cok zor olurmus.braz kanamasi olmuştu bnm arkadsn
İnşallah teyzesi ben çok duygulandım en son kalp atımını dinlemiştik şimdi boyle gorunce Rabbimin mucizesi kurban oldugum Allahım isteyen dileyen herkese nasil eyle .. doktor da oyle dedi benzetti ama hayırlısı kuzucan daha erken dedi işte Allahım gönlümüze göre verir inşallahOnu yerim ben ya MAŞALLAH kuzum erkege benziyor kuzucan❤
Canım inşallah vardır ama hafta sonuna kadar sabredebilirsen bekle derimKızlar bisi sorcam benim iki aydır adetim tam 20.gunu oldu erken oldu yani geçen ay gibi olacaksa yarın adet olmam lazım ama bende hiç belirti yok,acaba düzene mı girdi yoksa hamile olabilir miyim ya son hafta geçmiyor test aldım 6 gün önce belli oluyormuş cumartesi oam lazım normalde olacaksa kafam karıştı testi yapsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?