❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ay tipe bak olurummmmm uykucu benim oglan da oleydi simdi uyutamiyorum,

Balımmm çok şükür evimdeyim iş güç uğraş dur 1 hafta uzak kalınca evden temizlik yapmak gerekiyor kuzummm ama sizleri çook özledim kii
ben❤❤❤
Bizde senin özledik canım benim kendini çok yormadan yavaş yavaş yap temizliğini kuzum

Ya Kizlar bugun cok gec kalktim ve cok guzel ama fazla bi kahvalti yaptim ilk kez bugun ac uyandim normalde kahvaltida hic bisi yemezdim aksam sanirim bisi yemem yoğurt kafi olcak
Afiyet bal şifa olsun canım hem sana hem fındıklı kurabiyeye

Oy Allahım yesin teyzesi Maşallah sübhanallah Rabbim nazardan saklasın adı ile büyüsün Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

Yok kız ne yavaş yapcam ben kırmızıları gördüm kuzu ondan rahat rahat yapıyorum bitanem
Olsun kuzum canının kıymetini bil bedenin zinde olsun ki çalışmalar bebişin tutunması sağlam olsun bi denem folik asit içiyor musun bilmiyorum ama bir an önce iç kuzum istersen

yaaa ben onu yerim ne guzelll yaaaaaa nasil belli geldi gozumeee bariz kafa vucud rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah

Kızlar bisi sorcam benim iki aydır adetim tam 20.gunu oldu erken oldu yani geçen ay gibi olacaksa yarın adet olmam lazım ama bende hiç belirti yok,acaba düzene mı girdi yoksa hamile olabilir miyim ya son hafta geçmiyor test aldım 6 gün önce belli oluyormuş cumartesi oam lazım normalde olacaksa kafam karıştı testi yapsam mı bilemedim

Onu yerim ben ya MAŞALLAH kuzum erkege benziyor kuzucan
İnşallah teyzesi ben çok duygulandım en son kalp atımını dinlemiştik şimdi boyle gorunce Rabbimin mucizesi kurban oldugum Allahım isteyen dileyen herkese nasil eyle .. doktor da oyle dedi benzetti ama hayırlısı kuzucan daha erken dedi işte Allahım gönlümüze göre verir inşallah

Canım inşallah vardır ama hafta sonuna kadar sabredebilirsen bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…