- 19 Şubat 2016
- 243
- 215
- 103
- 34
Ama bu neredeyse c kadar koyuGecen ay da belirsiz olmustu cizgi kan negatif cikti ya o zaman agladisimdi kanla netlestirip soylesem mi dedim ama tabi bu kadar net degildi silikti bayagi
Kuzum istersen kanla kesinleştir ve ona güzel bi sürpriz yap masaya fazladan tabak koyup minik pavuclar koyup bende varım babacım diye bi not yazabilirsinGecen ay da belirsiz olmustu cizgi kan negatif cikti ya o zaman agladisimdi kanla netlestirip soylesem mi dedim ama tabi bu kadar net degildi silikti bayagi
Elbete ki btanem asla duasz brakmam sizi asla daha 2 ayda beklemek kotu geldi biz yumurtlama bile bakmadik acikcasi nerdeyse esim hergun birlikte olmak istedi adetten sonra yani su son 1 haftadan beri olmadik amaHayirli ugurlu olsun canım Benim çok sevindimmm senin adına Rabbim. Bizede nasip etsin inşallah minigimiz in varlığını öğrenmeyi dua et kuzucanimm bu ay özel bişey yaptın mı cano
Demi ama aynen bende oyle ona benzer bsey dusundumKuzum istersen kanla kesinleştir ve ona güzel bi sürpriz yap masaya fazladan tabak koyup minik pavuclar koyup bende varım babacım diye bi not yazabilirsin
Söyle kuzucum bilmeye hakkı var ne olursa olsunGecen ay da belirsiz olmustu cizgi kan negatif cikti ya o zaman agladisimdi kanla netlestirip soylesem mi dedim ama tabi bu kadar net degildi silikti bayagi
Ama senindusuncen kadar derin guzel degildi ay yarin hemen kana gitmeliDemi ama aynen bende oyle ona benzer bsey dusundum
Ama eşinle birlkte olma en az 3 ay canm dkkat et bu durumaDemi ama aynen bende oyle ona benzer bsey dusundum
Canım. Benim çok saol ismim.aysenur bu arada ismen dua kuzumElbete ki btanem asla duasz brakmam sizi asla daha 2 ayda beklemek kotu geldi biz yumurtlama bile bakmadik acikcasi nerdeyse esim hergun birlikte olmak istedi adetten sonra yani su son 1 haftadan beri olmadik ama
Canimm.benim hayalim.bu ınsalah nasip olur eşime bu sürprizi yapabilmek çok istiyorum Rabbim. Biliyo kalbimi.. sende yap videoya al bak hatıra kalır Ayy ınsallah kanla da kesinleşir Allahın izniyle mutluluğunuz daim olsun insallah canoooAma senindusuncen kadar derin guzel degildi ay yarin hemen kana gitmeli
Bende yemek falan hazırlayıp bi hediye paketine kan sonucunu falan koymak istiyorum 11ayda 3-4 defa kan verince eşimde biliyor artık değerleriCanimm.benim hayalim.bu ınsalah nasip olur eşime bu sürprizi yapabilmek çok istiyorum Rabbim. Biliyo kalbimi.. sende yap videoya al bak hatıra kalır Ayy ınsallah kanla da kesinleşir Allahın izniyle mutluluğunuz daim olsun insallah canooo
Kizz bugün doğum günün mu senin nasil güzel bi hediye verdi miniğin sana yaa masallahh iyi ki doğdun kuzuss hediyen hazır zatenn sağlıkla al kucaginaaaaaAma senindusuncen kadar derin guzel degildi ay yarin hemen kana gitmeli
Canım akıntı var ama bende hamiş olmadan önce idrar yolu enf vardı bende sirkeli su ile tahrete yapıyodum çok değil ama var hamilelik mi halen enf mu bilmiyorumCanımmm sende de koyu sarı akıntı oluyomu
Ayy kuzumm.insallahh hepimiz hayallerimizi gerçekleştiririz Rabbim.bizede bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsin aminnnnnBende yemek falan hazırlayıp bi hediye paketine kan sonucunu falan koymak istiyorum 11ayda 3-4 defa kan verince eşimde biliyor artık değerleri
ayyy ne guzel yaaaaaaa allahimmmmm mutluluga baaaak gozun aydinnnSonunda yukledim ben programdan giriyodum simdi chrome dan actm :)))
Amin bitanem Amin inşaallahAyy kuzumm.insallahh hepimiz hayallerimizi gerçekleştiririz Rabbim.bizede bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsin aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?