❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Gecen ay da belirsiz olmustu cizgi kan negatif cikti ya o zaman agladi simdi kanla netlestirip soylesem mi dedim ama tabi bu kadar net degildi silikti bayagi
Kuzum istersen kanla kesinleştir ve ona güzel bi sürpriz yap masaya fazladan tabak koyup minik pavuclar koyup bende varım babacım diye bi not yazabilirsin

Hayirli ugurlu olsun canım Benim çok sevindimmm senin adına Rabbim. Bizede nasip etsin inşallah minigimiz in varlığını öğrenmeyi dua et kuzucanimm bu ay özel bişey yaptın mı cano
Elbete ki btanem asla duasz brakmam sizi asla daha 2 ayda beklemek kotu geldi biz yumurtlama bile bakmadik acikcasi nerdeyse esim hergun birlikte olmak istedi adetten sonra yani su son 1 haftadan beri olmadik ama

Elbete ki btanem asla duasz brakmam sizi asla daha 2 ayda beklemek kotu geldi biz yumurtlama bile bakmadik acikcasi nerdeyse esim hergun birlikte olmak istedi adetten sonra yani su son 1 haftadan beri olmadik ama
Canım. Benim çok saol ismim.aysenur bu arada ismen dua kuzum k bakma kafanı şisirdim cokk sevindim cokk masallahh kuzum inşallah darısı bize bakalimmm

Ama senindusuncen kadar derin guzel degildi ay yarin hemen kana gitmeli
Canimm.benim hayalim.bu ınsalah nasip olur eşime bu sürprizi yapabilmek çok istiyorum Rabbim. Biliyo kalbimi.. sende yap videoya al bak hatıra kalır Ayy ınsallah kanla da kesinleşir Allahın izniyle mutluluğunuz daim olsun insallah canooo

Bende yemek falan hazırlayıp bi hediye paketine kan sonucunu falan koymak istiyorum 11ayda 3-4 defa kan verince eşimde biliyor artık değerleri

Ne gibi belirtiler olmuştu sende canim herkesin bünye farklı tabi bize de bir umut olur belki

Bende yemek falan hazırlayıp bi hediye paketine kan sonucunu falan koymak istiyorum 11ayda 3-4 defa kan verince eşimde biliyor artık değerleri
Ayy kuzumm.insallahh hepimiz hayallerimizi gerçekleştiririz Rabbim.bizede bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsin aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…