- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Aminn kuzucum aminn sen hangi zamanlardasin kuzu adet oldun mu yum günleri ne zamanAmin bitanem Amin inşaallah
Aynen canım hiç beklemezken bide kocamın içine doğmuş o soyleyip duruyodu hamilesin oyle hissediyorım diye bende ertesi gün filan da içmiştim ya kesin olmaz gözüyle bakıyodum aslan gibi yavrum burcu da aslan olacak takımı da galatasaray üff bak sen yaAllah ım ne kadar büyük nasip edecekse nasılda güzel nasip ediyor
Yok kuzu tam yum günlerindeyim bugün oldu şu günlerde çalışmamız lazım eşiminde işleri yoğun biraz zorlanıyoruz ama olsun sen hangi günlerdesin canımAminn kuzucum aminn sen hangi zamanlardasin kuzu adet oldun mu yum günleri ne zaman
Aynen canım hiç beklemezken bide kocamın içine doğmuş o soyleyip duruyodu hamilesin oyle hissediyorım diye bende ertesi gün filan da içmiştim ya kesin olmaz gözüyle bakıyodum aslan gibi yavrum burcu da aslan olacak takımı da galatasaray üff bak sen ya
Aynen tatlım benim bi arkadaşım Doğum kontrol hapı kullanırken hamiş oldu Rabbim OL dedikten sonra olmayacak bir şey mi var benimde eşim çok üzülüyo bana 1hafta geçmeden test yapmak yasakİlahi güç işte bak hap bile içmiş son bize de nasip olur inşallah bize uğur getirirsin
Kuzum benim döngume göre yum günlerine daha var ama akıntı var biraz uzayan kasık ağrısı var arada bacaklara vuran bele vuran anlamadım erken mi yumurtlicam uzun süredir yaşamadığım şeyleri yaşıyorum bu ay 30 günde adet oldum düzene mo giriyo ne anlamadım adette de bayağı parça düşürdüm klomen kist oluşturdu belki de onlar attım heralde.. bu ay da daha 12. Gun deyim ama yum belirtileri gibi geldi bana ve yada usuttum o yüzden böyle yapıştırıcı sürersin de donar da elinde oynarsın ya o gibi akıntı oluyo canum sence ne olabilirYok kuzu tam yum günlerindeyim bugün oldu şu günlerde çalışmamız lazım eşiminde işleri yoğun biraz zorlanıyoruz ama olsun sen hangi günlerdesin canım
Gelecekler inşallah canım en hayırlı zamanda hayırlı evlat olarak gelsinler Rabbim dilesin gönlüne göre versin kuzucanım.. hatta daha komik ben bu adam boyle konuşuyo yüzümde de sivilcem var bgn yarın adet olurum derken klosette oylesine aldım damlattım teste filan eteğimi çekmeye kalmadı çift çizgi dondum kaldım yani hamileliğim kocama değil bana şok etkisi yaptıNe güldüm valla maşallah tatlım bizimkiler biraz nazlı daha gelmediler
Yumurta günlerindesin işte benimde 13.gün ovu testi yapıyorum ben canım girmişsin yum günlerine değerlendirmeye çalış ilişkiden yarım saat önce eşine sade Türk kahvesi ve bitter çikolata ver spermleri hızlandırıyor ama sen içme kahveyiKuzum benim döngume göre yum günlerine daha var ama akıntı var biraz uzayan kasık ağrısı var arada bacaklara vuran bele vuran anlamadım erken mi yumurtlicam uzun süredir yaşamadığım şeyleri yaşıyorum bu ay 30 günde adet oldum düzene mo giriyo ne anlamadım adette de bayağı parça düşürdüm klomen kist oluşturdu belki de onlar attım heralde.. bu ay da daha 12. Gun deyim ama yum belirtileri gibi geldi bana ve yada usuttum o yüzden böyle yapıştırıcı sürersin de donar da elinde oynarsın ya o gibi akıntı oluyo canum sence ne olabilir
Amin kuzum dualarında banada yer verGelecekler inşallah canım en hayırlı zamanda hayırlı evlat olarak gelsinler Rabbim dilesin gönlüne göre versin kuzucanım.. hatta daha komik ben bu adam boyle konuşuyo yüzümde de sivilcem var bgn yarın adet olurum derken klosette oylesine aldım damlattım teste filan eteğimi çekmeye kalmadı çift çizgi dondum kaldım yani hamileliğim kocama değil bana şok etkisi yaptı
Ahh canım yaa kıyamam ki ben sana .. inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip eyler Üzme kendini zamanı vardır mutlaka canımİlahi güç işte bak hap bile içmiş son bize de nasip olur inşallah bize uğur getirirsin başka belirti yok mıydı akıntıdan başka yani keşke benim eşimin de içine dogsa bana net olmadan deme dedi çok üzülüyor iki kere beraber test yapmıştık
Allahım dileyen herkese en hayırlısını en hayırlı zamanda göndersin canımAmin kuzum dualarında banada yer verEn güzel şok olmuş adama belirtiler çökmüş demekki
Guzel dilekleriniz icin hepinize cok cok cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese versin insallahKızlar_Masalim_ siteye giremiyormuş haberiniz olsun M menis menis hayırlı olsun balımmm rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah kuzucan❤❤❤
Aminnn kuzum inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin rabbim isteyen herkese tatlımmmGuzel dilekleriniz icin hepinize cok cok cok tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese versin insallah
Cok gecmis olsun kuzumEvde düştüm çatladı
Sagol canimin iciiii❤Afiyet bal şifa olsun canım hem sana hem fındıklı kurabiyeye
AMIN bitanem cok sukur ALLAHIM kucagina almayi nasip etsin canim kuzum❤İnşallah teyzesi ben çok duygulandım en son kalp atımını dinlemiştik şimdi boyle gorunce Rabbimin mucizesi kurban oldugum Allahım isteyen dileyen herkese nasil eyle .. doktor da oyle dedi benzetti ama hayırlısı kuzucan daha erken dedi işte Allahım gönlümüze göre verir inşallah
Hic olmadı kuzum doktora danis istersen❤Kızlaaarr ilişkiden sonra bende çok az kanama oluyor neden sizce kaç doktora gittim bi sorun görmüyorlar ama normal akıntıyla kanama oluyor az az özellikle vajinusmus olan arkadaşlar sizde oluyor mu
Balimmm netim.cekmiyor cok zor girdimmHoşgeldin_Masalim_ nerdesin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?