Sabahi iple cekiyorum hemen kana gitmem lazim aksamna da hazrlarm bi yemek :))) ah biz kadnlar neleri dusunuyoruz dimiM menis menis kan ver kuzum sabah sonrada esine supriz yap balim ben kan verdikten sonra soylemsitim emzik alip hediye ettm esimin dogum gunune denk geldi videoyada cekmistm cok guzel bi duyguydu bin sukur ALLAHIM herkese nasip etsin INŞALLAH ❤
Hado gozunaydin kuzucanSabahi iple cekiyorum hemen kana gitmem lazim aksamna da hazrlarm bi yemek :))) ah biz kadnlar neleri dusunuyoruz dimi
Ay gozun aydinnn kuzum benimmmmm :) cok sewindimmmSabahi iple cekiyorum hemen kana gitmem lazim aksamna da hazrlarm bi yemek :))) ah biz kadnlar neleri dusunuyoruz dimi
Kuşum sordum doktora bişey Yok dedi sadece biri vajinan biraz küçük dediSagol canimin iciiii❤
AMIN bitanem cok sukur ALLAHIM kucagina almayi nasip etsin canim kuzum❤
Hic olmadı kuzum doktora danis istersen❤
Cannom tebrik ederim ❤ guzel bi hamilelik gecirirsin insAllah saglicakla kucaginada alirsin ❤❤❤ darisi istiyenlerin basina ❤❤❤Sabahi iple cekiyorum hemen kana gitmem lazim aksamna da hazrlarm bi yemek :))) ah biz kadnlar neleri dusunuyoruz dimi
Oyy kizlar morelim cok bozuk arabayla geri cikacaktik arkadaki ticari taksiye vurduk bu darda birde onu yaptircaz saglik olsun napalim baska vardir bundada bi hayir :/
Aciyomu kuzucanKuşum sordum doktora bişey Yok dedi sadece biri vajinan biraz küçük dedi
Yok kuzu sadece çok sık olduğu zaman acıyor oda 3gün üste üste yapsak 4.gün çok acı çekiyorumAciyomu kuzucan
İdrarı döker dökmez mi çıkdı balımm baya koyu maşallahBu da ikinci testim ben emin olmak icin tkrr yaptm kizlar vardr insallah kan a rahat gitmek istiyorum hala inanmakta gucluk cekiyorum
Enfeksiyonm yok kuzum akıntında koku varsa enfksiyon dur koyu sarıysa normal ozamn diyelimCanım akıntı var ama bende hamiş olmadan önce idrar yolu enf vardı bende sirkeli su ile tahrete yapıyodum çok değil ama var hamilelik mi halen enf mu bilmiyorum
Valla sanki iki aylık hamile gibi Çıkmış maşallah kuzuBu da ikinci testim ben emin olmak icin tkrr yaptm kizlar vardr insallah kan a rahat gitmek istiyorum hala inanmakta gucluk cekiyorum
Aynen maşallahValla sanki iki aylık hamile gibi Çıkmış maşallah kuzu
Var kuzumm döker dökmez öıkmş ve çok koyu maşallah rabbm daim etsnn ben duramaz söylerdm eşime eşin çok sevinecekdirBebegim ustteki 5 dk falandi cektigimde direkt cikiyo ama 5 dk da o kdr koyulaasti teste de yaziyo 5dk beklmek gerektigi
Ya kuzum sari renkli baya sumuksu bi akintim war sendede varmi?Aynen maşallah
Kuzum bak hcgen 200un uzerinde cikicakBebegim ustteki 5 dk falandi cektigimde direkt cikiyo ama 5 dk da o kdr koyulaasti teste de yaziyo 5dk beklmek gerektigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?