❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

M menis menis kan ver kuzum sabah sonrada esine supriz yap balim ben kan verdikten sonra soylemsitim emzik alip hediye ettm esimin dogum gunune denk geldi videoyada cekmistm cok guzel bi duyguydu bin sukur ALLAHIM herkese nasip etsin INŞALLAH ❤

Sabahi iple cekiyorum hemen kana gitmem lazim aksamna da hazrlarm bi yemek :))) ah biz kadnlar neleri dusunuyoruz dimi

Oyy kizlar morelim cok bozuk arabayla geri cikacaktik arkadaki ticari taksiye vurduk bu darda birde onu yaptircaz saglik olsun napalim baska vardir bundada bi hayir :/

Bu da ikinci testim ben emin olmak icin tkrr yaptm kizlar vardr insallah kan a rahat gitmek istiyorum hala inanmakta gucluk cekiyorum

Eklentiler

• IMG-20170116-WA0014.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 40
Canım akıntı var ama bende hamiş olmadan önce idrar yolu enf vardı bende sirkeli su ile tahrete yapıyodum çok değil ama var hamilelik mi halen enf mu bilmiyorum
Enfeksiyonm yok kuzum akıntında koku varsa enfksiyon dur koyu sarıysa normal ozamn diyelim

Bebegim ustteki 5 dk falandi cektigimde direkt cikiyo ama 5 dk da o kdr koyulaasti teste de yaziyo 5dk beklmek gerektigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…