- Konu Sahibi mutfakperisii
-
tşkr ederim cnm ankettede oylarmısın lütfenBence Eyşan ismi daha güzel.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah.
tşkr ederim cnm ankettede oylarmısın lütfen
cnm anketi oylayabilir misin?eyşan................
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...3447-minik-kizima-isimlutfen-fikir-verin.htmlCanım eyşan bence bebek için ağır .. Meryemde güzel değil.başka seçenek yok mu ? ille ikisinden biriyse eyşan...ama kürtçe kökenli bi isim gibi (ırkçılık gibi algılanmasın) sanki sıkıntı yaşayabilir gibi geldi bana.
sorma cnm ya hala karar veremedim nerdeyse doğacak kızım hala ismi yokkız sen hala izim koyamadın mıbu kaçıncı oylama...
zeynep koyy bende zeynep koycam
ama yinede oylarken meryemi seçtim. 4 büyük cennet kadınından biri sonuçta güzel isim.
yok cnm zaten zeynep koymayı düşünmüyorum her yer zeynepBence her iki isim de güzel, ankette Meryem'e oy verdim. Bence Zeynep falan koyma.. kizinin sinifinda muhtemelen 3-4 tane Zeynep olacaktir zaten..
düşündüğüm iki isimde çok kullanılan isimler değil...bende çoğunlukta kullanılan isimleri sevmiyorum...EYŞANda MERYEMde nadir kullanılıyor..acaba meryem daha sonralarda çok garip bir isim gibi kalırmı diye düşünüyorumMeryem diyorum ben. Anadolu ya ait isimleri severim. Farklı olmaya çalışan isimlerden hiç haz etmem. Aykırı duruyor zaten anne babanın farklılık çabası çocuğun ismine yansıyor.
Meryem in anlamı da güzelllll.... Hem çok da kullanılan bir isim değil... Farklı olması mülâhazan var ise bundan bi 10 yıl sonra cok fazla duymayız bu ismi. Yani sınıfta falan tek olur. Dilara dila bunlar çok kullanılıyor şimdilerde
tşkr ederim cnmİki isim arasında kaldıysan Meryem iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?