Doğuma Hazırlık minik kızıma isim...lütfen fikir verin...2 :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi isim daha güzel

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .

mutfakperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
193
0
46
Ankara
MERYEM ve EYŞAN arasında kararsız kaldım...lütfen ikisinin arasında seçim yapmama yardım eder misiniz bana canlarım

lütfen sadece bakıp çıkmayın buraya birşeyler yazmak zorunda değilsiniz...ama sizden ricam ankete oyunuzu verin....lütfen rica ediyorum sizden...

Son düzenleme:
kızımın adı bal topağı gibi oluyolar asyaaaaaaaaaaaaaaaaaaabu ara bi isim hoşuma gitti su buğlem

Canım eyşan bence bebek için ağır .. Meryemde güzel değil.başka seçenek yok mu ? ille ikisinden biriyse eyşan...ama kürtçe kökenli bi isim gibi (ırkçılık gibi algılanmasın) sanki sıkıntı yaşayabilir gibi geldi bana.

kız sen hala izim koyamadın mı bu kaçıncı oylama...

zeynep koyy bende zeynep koycam

ama yinede oylarken meryemi seçtim. 4 büyük cennet kadınından biri sonuçta güzel isim.

kız sen hala izim koyamadın mı bu kaçıncı oylama...

zeynep koyy bende zeynep koycam

ama yinede oylarken meryemi seçtim. 4 büyük cennet kadınından biri sonuçta güzel isim.
sorma cnm ya hala karar veremedim nerdeyse doğacak kızım hala ismi yok bu üçüncü oylamam inşallah son olur...bende hep kızım olursa zeynep koyarım diyodum ama ailedekiler o kadar çok zeynep koydularki vazgeçtim...iki isimden birini seçicem seçebilirim inşallah ...bebeğin sağlıkla gelir ismiyle uzun yaşar inşallah cnm...

Bence her iki isim de güzel, ankette Meryem'e oy verdim. Bence Zeynep falan koyma.. kizinin sinifinda muhtemelen 3-4 tane Zeynep olacaktir zaten..

Meryem diyorum ben. Anadolu ya ait isimleri severim. Farklı olmaya çalışan isimlerden hiç haz etmem. Aykırı duruyor zaten anne babanın farklılık çabası çocuğun ismine yansıyor.

Meryem in anlamı da güzelllll.... Hem çok da kullanılan bir isim değil... Farklı olması mülâhazan var ise bundan bi 10 yıl sonra cok fazla duymayız bu ismi. Yani sınıfta falan tek olur. Dilara dila bunlar çok kullanılıyor şimdilerde

düşündüğüm iki isimde çok kullanılan isimler değil...bende çoğunlukta kullanılan isimleri sevmiyorum...EYŞANda MERYEMde nadir kullanılıyor..acaba meryem daha sonralarda çok garip bir isim gibi kalırmı diye düşünüyorum

İki isim arasında kaldıysan Meryem iyidir

Meryem Zeynep ,Elif gibi klasik güzel bir isim ama çok çok var o yüzden Eyşan diyorum.Çocukların çoğu değişik , güzel ,nadir isimler taşımaktan hoşlanıyor .Büyükler de öyle.Değişiklikten korkmamak lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…