Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler :)Elif azra cok guzel bence
Asya'yi anlami olmadigi icin koymakta tereddut ettik aslinda. Yoksa sadece Asya koymak cok isterdik esim de ben deElif asya ya da sadece asya :)
Tesekkur ederim..Seçeneklerde yok ama Sare'nin kız kardeşi Merve olmalı :) ikisini çok uyumlu buluyorum. Ama tabi siz kararınızı verdiyseniz Elifde olur Azrada
Ayşe Sare dini anlamdan dolu dolu bir isim.
Elif ve Asya isimleri ise dini bakımdan bir anlamı yok.
Elif Arap alfabesinin ilk harfi ama bu onu dini bir isim yapmaz...
Ayşe, Sare (Sara), Fatma, Emine, Esra, Merve, Hatice gibi isimler tüm Müslümanlarca kullanılan isimler (bazen yazılışları farklı olsa da) ..
Elif ise sadece biz Türkler tarafından yaygın olarak kullanılan bir isim.
Edebi yönden bizim için anlamlı çünkü (Elif gibi dimdik ol, vs.)
Yani demem o ki... kardeşlerin isimleri biraz uyumlu olması güzel olur.
Bir ismin illa dini olmasına tabii ki gerek yok, lakin ablasının isimleri Islam'da güzel anlamlara sahipse kardeşine de öyle bir isim yakışır.
Çocuklarımıza aynı muameleyi yapmamız açışından.
Ankette bu yüzden Azra'ya oyumu verdim.
Azra benim fonetik olarak beğenmediğim bir isim olsa da anlam olarak güzel.
Ayrıca sizin mesajlarınızdan da anladığım kadarıyla içinize çok sinen bir isim. :)
Anketten farklı isim önermem gerekirse: Esra, Serra, Sevde.
---> Esra Sare'yle aynı harflere sahip ve dini bakımdan güzel bir isim.
---> Serra aynı Ayşe gibi bolluk, rahatlık demek. Ayrıca Sare'yle neredeyse aynı harflere sahip. Serra dini bir isim değil o yüzden Serra Betül, Serra Zeliha, Serra Medine gibi isimler uygun olabulir.
---> Sevde Sare'yle oldukça uyumlu ve dini bir isim.
:)
Kayınbiraderim Emre o yüzden hiç düşünmüyorum :) metede güzel ama sanırım bizim ufaklık Emir olucak canım. Bu arada bebeğinize Elif Azra koymanız sanırım hem sizin hem eşinizin içine sinecektir. Hem ablasıyla da uyumlu bence :)Tesekkur ederim..
Uyum olarak cok guzel ama Merve ismini ssessevee hic..
Tuba ve Merve adinda cook fazla arkadasim tanidigim oldugundan olsa gerek.. Anlamlari guzel olsa Bade ve Sude de cok uyumlu fakat anlamlari kotu.. Hayirlisi bakalim...
Bu arada sizin cinsiyetiniz erkekmis hayirli olsun. Bize de 15.haftada erkek demisti dr.umuz. 17 ve 21.haftada kiz.. Ayrintiliya kadar inanamiycam sanirim.. Erkekte de Emre ve Mete cok uyumlu Sare ye :)
Emir iamini ben de cok begeniyorum. Hatta Emir Mete de beraber cok hosuma gidiyor. Fakat biz esimle ablasamiyorhz bu isim konusunda.Kayınbiraderim Emre o yüzden hiç düşünmüyorum :) metede güzel ama sanırım bizim ufaklık Emir olucak canım. Bu arada bebeğinize Elif Azra koymanız sanırım hem sizin hem eşinizin içine sinecektir. Hem ablasıyla da uyumlu bence :)
Cok tesekkurler.. :)Elif asya :))) sağlıklı doğumlar :)
Ne kadar guzel..Biz üç kardeşiz hepimiz iki isimliyiz benden küçük iki kardeşiminde ilk isimleri Ayşe ve Elif. Elif olan kardeşimin ikinci ismide Sevde ve Elif ismini her zaman çok beğenmiştir. Bende Elif ismini çok kibar buluyorum. Ayrıca kızıma da Azra ismini vermek istiyorum. Bence Elif Azra çok güzel bir ikili olmuş. Asya ismi bana biraz klasik geliyor nedense Azra daha modern gibi.