Minik oğlum :(

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
9.5 aylık bir erkek kedim var .
Kedim bile demek istemiyorum onu hayvan gibi görmediğimden ..
Ilk defa bir şeye bu kadar bağlandığımi hissediyorum çok zor bir şey işte istemiyorum bir şeye bağlanmak
Bu benim minik oğlan bir haftadır iyice çıldırdı
Kızgınlık dönemi geldi maooowwww,mooooowwwww diye diye yedi bizi .
Hele koku bırakma olayı mahvetti resmen duvarlarda dahil her gece bir yerleri ovaliyorum.
Aslında 1 yaşına kadar beklemek istedim ama mümkün olmadi .
Bu sabah veterinere gitti kuzum
Basında beklememizi istemedi hekimi .
Ama aklım onda
Toktu bir şey olmaz dedi endişeleniyorum.
Ayilinca üşür mü
Beni arar mi ?
Evde 5 aylık daha bir oğlum var onu annemlere göndersem mi iyileşene kadar ?
Nasıl bakıcam bu operasyondan sonra ağrısı olur mu ?
Kusarsa ne yapayım ?
Bu veterinere güveniyorum ama ne bileyim
Erkek kedileri olanlar bi baksın
Oturdum salya sümük ağlıyorum (((
@RIVAVIRA darkmore office başka kedisi olan kim varsa bi bakın hele ..

Erkek kedilerin operasyonu ve sonrası için bakımı dişilerden çok daha kolay.
Bence annene yollamayin yanınızda, evinde olsun daha rahat hisseder.
Erkek kediler hemen ayaklaniyormus zaten ameliyattan sonra.

Benim kedim dişi, ameliyatı 45 dakika kadar sürdü ve orada bekledim açıkçası. Bir süre de kendine gelmesini bekledik doktor kontrol etti sonra evimize geldik. Onun için kapalı rahat edeceği bir yatak ayarlamıştım öncesinde, orada yattı dinlendi arada tuvalet ihtiyaci icin cikti, tuvaletini yakina getirdim. Baska özel hiçbişey yapmadım.

Eve geldikten bikaç saat sonra yaş maasını verdim sonra suyunu verdim. 2 gün kadar yaş mama ağırlıklı yedirdim. Sonra azar azar kuru mama verdim.
3. Günden sonra oyun oynamaya başladı zaten. :)

Geçmiş olsun miniğe. İşinin ehline verdiyseniz hiç birşey olma inş. Erkek kedilerde bu operasyon daha kolay. Ben de kedimi bir buçuk yaşında kısırlaştırdım. Koku bırakmayı bilirim. Hem onun için hem de sizn için eziyet. İnanın çok rahat ediceksiniz. Ben veterinerin tavsiyesiyle bir gece orda bıraktım. Zaten ayılıp kendine gelmesi o kadar sürebiliyor. Eve getirince de özel birşey yapmanız gerekmiyor. Az moral olsun diye yaş mama, ödül maması verin, diğer kedinizle kavgaya girmesin yeterli. Bizim ki tek kedi ve bazen çok tembel olabiliyor, sorun olmadı o yüzden. Geçmiş olsun tekrar.

Anladığım kadarıyla kısırlaştırmak için veterinere gittiniz. Ben oğlumu kısırlaştırmadım. Veterinerin numarasını bulun arayın çekincelerinizi sorun

Kedim yok ama gecms olsun demek istedm bide gercek evladiniz gbi endise etmenz cok hos tebrik ederm sizi

Veterinere guveniyorsan hic ellesme kuzu. Diger bebisi gonderme bence yazik uzulmesin.

Geçmiş olsun 3 sene önce oğlumu 9 aylıkken kısırlaştırdım .
Veterinerden aldıktan sonra baygın gibi oluyorlar ve sürekli ilgi istiyor . Benımki kucagımdan inmemişti .
Narkoz etkisinde vucudu somsoğuk olur aynı zamanda üşür eve alınca üstüne battanıye örtersınız .
Veterıenrın zaten söyler ama bende hatırlatayım . Kedi eve gelince mama kabını su kabını kaldırın yemek yemesı yasak .
Aslında kedının tok olmaması lazımdı ama veterıner daha iyi bilir .

Sersemliği 1 gün sürebilir korkmayın .
Gözlerinde çapak olabılır endişe duymayın ..
wc konusunda yardımcı olun belki gidecek gücü olmaz arada wc ye götürüp bırakın ..

Çok geçmiş olsun

Kapalı yatak nasıl oluyor onu anlamadım normal yatağı var onu yanıbaşımda tutayım .
Küçük normal olarak hareketli onu göndereyim mi diye düşünüyorum oyun oynamak için satasicak büyüğe..
Kuzum evine gelsin bakalım.
Teşekkür ederim .
Yaş maması ödül maması var valla aklım fikrim onda

2 erkek kedim var o donemlerinde nedendir bilmem koku birakma yapmadilar hic.. Birbirlerine saldirdilar sadece. Sonra evden kacip geri gelmeyi ogrendiler kisirlastirmadim ben

Anladığım kadarıyla kısırlaştırmak için veterinere gittiniz. Ben oğlumu kısırlaştırmadım. Veterinerin numarasını bulun arayın çekincelerinizi sorun

Evet kısırlaştırmak için
Bas edemedim bi kaç saat uyuyor .
Yer gok benim ensemde dahil her yere koku bıraktı.
Agresif burnundan soluyor sıpa
Veteriner onun sürekli gittiği veteriner ama ne bileyim endişeleniyor insan

Üreme yeteneğini elinden aldınız tabi ki size kinlenip depresyona girecek. Geçecektir

Teşekkür ederim zaten iştah konusunda maşallahı var .
Tok dedim ama bisey olmaz dedi .
Bende sabahtan beri 50 tane şey okuyorum ac olması lazım falan diye o konuda endişeliyim kusar boğazında kalır diye ah ne zor bunlara bağlanmak
Teşekkür ederim

Bence diğer kedinizini göndermeyin gerek yok. Ayrı odalarda tutabilirsiniz gerek görürseniz. Eğer kabul ederse, çıkmak istemezse taşıma kabına yatak yapıp koyabilirsiniz, kendine gelene kadar kalsın orda. Zaten vette kalırsa yine kafeste tutucaklar. Biz bir gece önceden yemek vermeyi kesmiştik, aç olması lazımdı. Veterineri arayıp bilgi alın ya da gidin yakınsa. İçiniz rahatlasın. Endişe etmeyin

Perdeli kapalı yataklar satılıyor. Ama illa almanıza gerek yok. Yumuşak bir yatak hazırlayıp üzerini çarşafla filan kapatıp çadır gibi yaparsanız da olur. Belki sizin kedi gerek duymaz ama ben ameliyattan sonra kedilerin yatak alti, dolap ici gibi karanlık yerlere saklama eğiliminde olduğunu okumuştum ve oyüzden ona öyle bir yatak hazırlamıştım.
Gerçektende direk yatak altına kaçmisti benimki de :) Ordan çıkarıp hazırladığım yatağa götürdüm. Kendini iyi hisseden kadar yatağında kaldı :)
Ayrı odalarda tutamayacaksaniz yollasanız daha iyi olur belki.

Kedim yok ama gecms olsun demek istedm bide gercek evladiniz gbi endise etmenz cok hos tebrik ederm sizi

Çocuğum o benim çünkü
Aksini hiç düşünmedim.
Onu yalnız biraktiğim için vicdan azabı duyuyorum aslında.
Basında olmalıydım ama istemedi veteriner tırs tırs evde beklemek zorunda kaldım.

Kıyamam yaa..merak etmeyin erkek kedilerin operasyonları kolay oluyor..ilk gün bşraz sersem gibiydi ama ertesi gün hiçbirşeyi kalmamıştı bizimkinin hoplayıp zıplıyordu..

Benim kizim gecen sene ameliyat oldu, stresini anliyorum cunku evlat gibi onlar. Ben onu ameliyata gonderip cikana kadar agladim. Ama endise etme, uyanip ayilir ayilmaz alip eve getiriyorsun.. ben veterinerden hasta pedlerinden istemistim iki tane, yataginin icine sermistim, tuvaletini yakinina getirdim titreye titreye tuvaletine gitmisti akilli kizim benim. Bir de onun battaniyesi var onu ortmustum hafifce ustune.. Gece mamasini yedi suyunu icti bir gun neredeyse tamamen uyudu ama ertesi gunu ogleden sonra ayilip gelip isirdi, hayatimda oyle tatli bir isirik gormedim rahatlama isirigiydi :) simdi poposu agzimda uyuyor hic endise etme yani witch, eminim oglusun sikintisiz atlatacak bu sureci cok gecmis olsun..

Veterinere güveniyorsan sıkıntı yapma..
Benim kedimin, işlemden sonra psikolojisi bozuldu . Tuvalet sorunu yaşıyoruz senelerdir..
Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…