- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
babam götürmüştü sabah 1 saat sonra hemen göndermişler eve . siz orda mı bıraktınız
geçmiş olsun size de inşallah hemen atlatır minnoşlarımız
Erkek kedilerde sıkıntı olmuyor diye biliorm. Sadece popisinde mavi spreyi olur:)) veternre guveniosnz zaten sorun yok içinz rahat olsun geçmiş olsn
Ya gülün diye anlatıyorum operasyon olduğu gün evde misafir vardı akşam..bizimki geldi salonun baş köşesine konsolun üstüne çıktı açtı bacaklarını bi güzel yalanmaya başladı ameliyat yerini..hiç sakınmazdı bizim oğlan özel bölgelerini..çok gülmüştük toplu halde..merak etmeyin iyi olacak oğlunuz..iyileştikten sonra güzel resimlerini bekliyoruz..
Geçmiş olsun. 3 ay önce aynı şeyleri yaşayarak ani bşr kararla kısırlaştırdık 9 aylık civarıydı oğlum. Evde işemediği yer kalmamıştı canı sağolsun ama çok fena kokuyor. O gün bir saatte falan bitti operasyon biraz gözleyip verdiler bize. Erkek kedi olunca dikiş falan yok dedi ameliyat bölgesini yalayabilir sorun olmaz dedi. Antibiyotik bile başlamadı. Eve getirdik altına hasta bezi serdim ilk çişini yapabilir diye uyurken nitekim öyle de oldu. Gözleri açık kaldığı için kurumasın diye damla verdi saat başı damlattım. Ama en zoru anesteziden çıkarkenki haliydi. Sarhoş gibi sürekli miyavlıyordu kalkmak istiyordu. Ben de kendi yatağının üstüne geniş sepet kapattım onu korumak için. Aynı odada yattık sabaha kadar uyuyamadım. O kadar çok ağladım ki ben sana ne yaptım diye sakinleşmem çok uzun sürdübaşında ağladım durdum oğlum beni affet diye. Geç saatten sonra da sabaha kadar kucağımda uyudu sakinledi. 24 saat sonunda yemesi in mama ve su verdik. Bir iki gün sersem gibi oldu ama toparladı sonra. Şimdi çok şükür iyi keyfi yerinde. Popişinde bir miktar mavilik hala var:) topcukları yok artık
Kesinlikle o kadar çöm üzüldüm ki ilk günler keyifsiz oluyor birde bana küstü diye günlerce vicdan yaptımOyy kuzum insan suçluluk duyuyor tabi ama gerçekten evde çişlenmedik bir yer kalmadı
Direndim yaptırmamak için ama ani karar la yaptırmak zorunda kaldım başa çıkamadım .
Miyavlamaktan nefes almıyor.
Agresif
Çiş koku
Canı sağolsun çektirdi baya.
Kızgınlık dönemi gecmeden olmak zorunda kaldı maalesef .
Sağ salim gelsin
Bende beklerim basında
Hastalandığında nefes aliyor mu diye basında çok ağladım bende .
Kimine deli gibi geliyor olabiliriz ama ha dogurduğun evlat ha bunlar .
Biz hep beraber uyuruz cocugumla gelsin gene kucağıma
3 tane erkek kedim var 2 tanesini yaşını doldurmadan kısırlaştırmam gerekti hiçbi sorun çıkmadı.. Hatta bi tanesini operasyondan sonra direk eve getirdim evde ayıldı(veteriner evin arka binasındaydı) ve en rahatı da onun operasyonu oldu anlamadı bile ne olduğunu hiç depresyon falan yaşamadı, uyandığında beni yanında gördü normal takıldı ağrısı olduğunu düşünmüyorum.. Büyük olanı 3 gün kadar hastanede kaldı ilk deneyimimdi kalsa iyi olur dediler bıraktım çok pişmanım çünkü psikolojisi o tarihten sonra çok bozuldu çok içine kapanık bi kedi oldu 12 yaşında hala düzelmedi. Miyavlamayı bile bıraktı. 1 geceden fazla orda bırakmayın derim.9.5 aylık bir erkek kedim var .
Kedim bile demek istemiyorum onu hayvan gibi görmediğimden ..
Ilk defa bir şeye bu kadar bağlandığımi hissediyorum çok zor bir şey işte istemiyorum bir şeye bağlanmak
Bu benim minik oğlan bir haftadır iyice çıldırdı
Kızgınlık dönemi geldi maooowwww,mooooowwwww diye diye yedi bizi .
Hele koku bırakma olayı mahvetti resmen duvarlarda dahil her gece bir yerleri ovaliyorum.
Aslında 1 yaşına kadar beklemek istedim ama mümkün olmadi .
Bu sabah veterinere gitti kuzum
Basında beklememizi istemedi hekimi .
Ama aklım onda
Toktu bir şey olmaz dedi endişeleniyorum.
Ayilinca üşür mü
Beni arar mi ?
Evde 5 aylık daha bir oğlum var onu annemlere göndersem mi iyileşene kadar ?
Nasıl bakıcam bu operasyondan sonra ağrısı olur mu ?
Kusarsa ne yapayım ?
Bu veterinere güveniyorum ama ne bileyim
Erkek kedileri olanlar bi baksın
Oturdum salya sümük ağlıyorum(((
@RIVAVIRA @darkmore @office başka kedisi olan kim varsa bi bakın hele ..
Kesinlikle o kadar çöm üzüldüm ki ilk günler keyifsiz oluyor birde bana küstü diye günlerce vicdan yaptımkıyamam ben ona ikizlerimi bekliyorum o da abileri olacak inşallah. Sağlıklı olsun da sabahlara kadar beklenir başında. Anlamayan deli misin diyor ama onun sevgisi başka. Gece gelip koluma sarılıp yatıyor kıpırdamıyorum rahatsız olmasın diye. Bunlar hep analıktan illa doğurmak gerekmiyor ki. Bugünü hayırlısıyla atlatın yarın çok daha iyi olacak inşallah
paniginizi hissettyse ondan acmamstir:) bu işler onlar için çocuk oyuncağı olduğu için:) kusarsa hallederler zaten biraz sakin olmaya çalışın.Teşekkür ederim.
Hep aynı veterinere gidiyor güveniyorum evet
Ama kusarsa başında değilim falan diye endişeleniyorum
Aradım açmadı da sinirliyim biraz
3 tane erkek kedim var 2 tanesini yaşını doldurmadan kısırlaştırmam gerekti hiçbi sorun çıkmadı.. Hatta bi tanesini operasyondan sonra direk eve getirdim evde ayıldı(veteriner evin arka binasındaydı) ve en rahatı da onun operasyonu oldu anlamadı bile ne olduğunu hiç depresyon falan yaşamadı, uyandığında beni yanında gördü normal takıldı ağrısı olduğunu düşünmüyorum.. Büyük olanı 3 gün kadar hastanede kaldı ilk deneyimimdi kalsa iyi olur dediler bıraktım çok pişmanım çünkü psikolojisi o tarihten sonra çok bozuldu çok içine kapanık bi kedi oldu 12 yaşında hala düzelmedi. Miyavlamayı bile bıraktı. 1 geceden fazla orda bırakmayın derim.
paniginizi hissettyse ondan acmamstir:) bu işler onlar için çocuk oyuncağı olduğu için:) kusarsa hallederler zaten biraz sakin olmaya çalışın.
Açıkçası bu durumu beni biraz üzüyo kendimi suçluyorum ama annem o dönemde üst üste bişeyler yaşadığı için öyle olduğunu düşünüyo (kuşumuz öldü çok yakın arkadaşıydı, ben evlendim evden gittim annem bırakmadı ben ona alıştım diye, 5-6 ay sonra da boşanıp aynı cins 6 aylık bi kediyle eve geldim falan filan) bilemiyorum yani denk gelmiş de olabilir tabi ama ben yine kendimi suçlu hissetmekten alıkoyamıyorumAaaa
Yok bir gece de değil akşam üstü alıp gelicem oğlumu.
Bırakmam zaten neden basında değilim diye yedim kendimi ama veteriner yanina sokmuyor zaten yol geçen hani gibi bi doktor gelen giden eksik olmuyor.
Çok üzüldüm kedinize..benim oğlum da çok duygusal farklı bağlı bana inşallah iyi olur ne diyim
Ikinci kediyi buldum geldim ona emrivaki yaptım diye de biraz üzüntüluyum ama o kuzuyu da soğukta çöp kenarında buldum açlıktan kemikleri sayılıyordu..birakamadim.
Büyük oğlum hala sınırlı ona ..
3 ay oldu ..
Yeni yeni oynamaya başladı.
Amin inşallah. Oğlunuz da çok iyi olacak inşallah üzülmeyinÇok sağolun .
Bebeklerinizi de hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah .
Açıkçası bu durumu beni biraz üzüyo kendimi suçluyorum ama annem o dönemde üst üste bişeyler yaşadığı için öyle olduğunu düşünüyo (kuşumuz öldü çok yakın arkadaşıydı, ben evlendim evden gittim annem bırakmadı ben ona alıştım diye, 5-6 ay sonra da boşanıp aynı cins 6 aylık bi kediyle eve geldim falan filan) bilemiyorum yani denk gelmiş de olabilir tabi ama ben yine kendimi suçlu hissetmekten alıkoyamıyorumDiğer kedilerimi erken kısırlaştırdım çok da iyi olduğunu düşünüyorum.. Alışma mevzuuna gelince o büyük kedim çok zor alıştı küçük olana ama alıştıktan sonra da çok iyi arkadaş oldular.. Bi ara küçük evden kaçmıştı 2 gün yemedi içmedi o dönene kadar açlık grevi yaptı :) Alışırlar yani bi problem olmaz inşallah.. Çok geçmiş olsun akşam almanız çok iyi olacak merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?