Minik oğlum :(

Erkek kedilerin kısırlaştırılması çok basit için rahat olsun canım benim . Çevrendeki pisliklerden dolayı o hayvancağıza neden bağlandığını o kadar iyi anlıyorum ki. Benimde 1 tane kızım var . Daha 4 aylık . Üzerine titriyorum veteriner bile eve geliyor . Büyük geçmiş olsun senin oğluşuna da

Diger kedileri etrafindan uzaklastirmaniza gerek yok. Karni tok da olsa ac da olsa kusuyorlar malesef. Cisini de kacirabilir altina. Ertesi gun biseycigi kAlmaz. Niye daha erken yaptirmamisim.diyceksiniz emin olun

Tüh konuyu geç gördüm. Öncelikle geçmiş olsun, ben küçük oğlanı 11 aylık kızı da 10 aylıkken kısırlaştırdım. Oğlan yarı baygın nerdeyse yürüyerek çıktı veterinerden. Zaten herkes söylemiş erkek kedi ameliyatı çok hafif bir operasyon. Yalnız, benim eski konularımda da bolca var, 2016 senesinde altı ay kadar bir sokak kedisine baktım ve onu kısırlaştıran veteriner çocuğa kaldırabileceğinden çok anestezi verip bir de soğukta bekletmiş çocuk ölümden dönmüştü! İşimiz bu veterinerler konusunda şansa bağlı.

Umarım çabucak iyileşir canavar. Aslında en uygunu 10-11 aylıkken kısırlaştırmaktı ama tecrübe olmuş size. Diğeri için temkinli olursunuz bundan sonra.

İki hafta önce annemlere ortalama 11 aylık bir erkek sahiplendirttim ve çok da telaş ettim bir an evel kızışmadan kısırlaştırın diye ama veteriner dişi kedide kızgınken uterusun durumu değiştiğinden ameliyat yapmadıklarını ama erkek kesiyi kızgınken bile ameliyat ettiklerini söyledi.

Her turlu hormonal dengesizlik yasar hayvan. 2 kedim vardi. 2side erkekmBirisini yetiskinken sahiplenmistim. Kizginliga girince prosedur icin 2 hafta bekledik kizginliktan ciksin diye. Digerini kizginliga girmeden kirptirdik : D

Ben veremeyecegime emin oldugum icin hic yanasmadim ciftlestirme olayina.. veremem yani damdan torunlarim onlar benim kim nasil bakar emin olamam ki :/

KEdin iyileşti mi
Erkek kedilerin kolay oluyor operasyonu
Rahat edersiniz ikiniz de :)

Uyandi miıı kendine gelip ayaklandı mı :)

Kıyamam yaaa nasıl şimdi, rahat mi buraz

Nasil gecti acaba witch ne yapti?

Bende çok merak ettim ama sanırım ceza almış witch..gelince yazar inşallah..

KEdin iyileşti mi
Erkek kedilerin kolay oluyor operasyonu
Rahat edersiniz ikiniz de :)

Merhaba minigimi merak etmişsiniz cansınız:)
Kuzum iki gün yatak odasında karanlıkta uyudu rahatsız etmedim.
Ilk gün yemek yemedi
2.gün su içti birazcık yaş mama yedi
Ama o yarayı yalarken aklını kaybedecek sandim
Maalesef engel olamadım.
3.gün ikimiz aynı odada yatarken miyavvvv dedi ve üstüme atladı
O kendini sevdirdi ben ağladım
Çünkü 3.güne kadar hiç gelemedi kucağıma.
Bugün 1 hafta oldu ve su an maşallahı var .
Küçük kardeşi ilk gün geldiğinde abisinin her yerini yaladı temizledi hiç üstüne atlamadı
Üçüncü gün boğuşmak istedi musade etmedim
Ponponsuz ama son gaz simarmalarla devam ediyoruz
Merak eden herkese teşekkürler

Merhaba, ben de oğlumu 5 gün önce kısırlaştırdım. Psikolojik açıdan biraz yıpranmış ama yemesinde içmesinde şükür sorun yok.
Yalnız 4 gündür koku bırakmamıştı, bugün o sorunu yine yaşadık. Siz de yaşadınız mı?

iki erkek kedim var ve inan onlar daha çok acı çekiyor bu kızan sürecinde koku da bize acı çektiriyor sağlıkları için kısırlaştırılması gerekir ve erkek kediler şanslı dikişleri bile olmuyor batikon temizle al gel bence güvenli hijyenik bir klinik bulun kısırlaştırın sağlığı için

vücutlarındaki testesteron 1 ay civarında kalabiliyor geçicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…