- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi witch hunt
-
Kapalı yatak nasıl oluyor onu anlamadım normal yatağı var onu yanıbaşımda tutayım .
Küçük normal olarak hareketli onu göndereyim mi diye düşünüyorum oyun oynamak için satasicak büyüğe..
Kuzum evine gelsin bakalım.
Teşekkür ederim .
Yaş maması ödül maması var valla aklım fikrim onda
Benim kizim gecen sene ameliyat oldu, stresini anliyorum cunku evlat gibi onlar. Ben onu ameliyata gonderip cikana kadar agladim. Ama endise etme, uyanip ayilir ayilmaz alip eve getiriyorsun.. ben veterinerden hasta pedlerinden istemistim iki tane, yataginin icine sermistim, tuvaletini yakinina getirdim titreye titreye tuvaletine gitmisti akilli kizim benim. Bir de onun battaniyesi var onu ortmustum hafifce ustune.. Gece mamasini yedi suyunu icti bir gun neredeyse tamamen uyudu ama ertesi gunu ogleden sonra ayilip gelip isirdi, hayatimda oyle tatli bir isirik gormedim rahatlama isirigiydi :) simdi poposu agzimda uyuyor hic endise etme yani witch, eminim oglusun sikintisiz atlatacak bu sureci cok gecmis olsun..
Veterinere güveniyorsan sıkıntı yapma..
Benim kedimin, işlemden sonra psikolojisi bozuldu . Tuvalet sorunu yaşıyoruz senelerdir..
Geçmiş olsun..
Benim kizim gecen sene ameliyat oldu, stresini anliyorum cunku evlat gibi onlar. Ben onu ameliyata gonderip cikana kadar agladim. Ama endise etme, uyanip ayilir ayilmaz alip eve getiriyorsun.. ben veterinerden hasta pedlerinden istemistim iki tane, yataginin icine sermistim, tuvaletini yakinina getirdim titreye titreye tuvaletine gitmisti akilli kizim benim. Bir de onun battaniyesi var onu ortmustum hafifce ustune.. Gece mamasini yedi suyunu icti bir gun neredeyse tamamen uyudu ama ertesi gunu ogleden sonra ayilip gelip isirdi, hayatimda oyle tatli bir isirik gormedim rahatlama isirigiydi :) simdi poposu agzimda uyuyor hic endise etme yani witch, eminim oglusun sikintisiz atlatacak bu sureci cok gecmis olsun..
Uzun süre tuvaletini koltuğuma halıya yatağıma yaptı..Nasıl sorun yaşıyorsunuz.
ben gönder derim
evet bebek de evini arar ama o fazla oyuncu çağında bilmeden rahatsız edebilir canını yakabilir
ayrıca veterinere götürmeden haber verseydin ya
bizim kız damat istiyordu :))))
geçmiş olsun akşama sarmaş dolaş ciciş foto atarsın buraya
Uzun süre tuvaletini koltuğuma halıya yatağıma yaptı..
Mesela şuan hala 8gunde bir 15kiloluk kum tüketiyoruz ,
bir de erkeklere Elizabeth takıyorlar mı bilmiyorum ama ilk anda onu da sevmiyorlar
sonra alışıyor ama anasından onunla doğmuş gibi yaşıyorlar
bizim kız Elizabeth ile kalorifere çıkamıyordu da poposundan destek oluyorduk öyle çıkıp yatıyordu
Çok şükür şimdi ortalığa etme huyu yok... Ama işte kum masrafi daha fazla..ona da alıştık artık..Oyyy geçmiş olsun size de .
Çok zor 1 haftadır sirkeyle karbonatla haşir nesir olmaktan iflahim kurudu
Gözümün içine baka baka yapıyor.
Ve umrunda değil.
Kaldıramadım daha fazla
tamda aynı şeyleri yaşıyoruz9.5 aylık bir erkek kedim var .
Kedim bile demek istemiyorum onu hayvan gibi görmediğimden ..
Ilk defa bir şeye bu kadar bağlandığımi hissediyorum çok zor bir şey işte istemiyorum bir şeye bağlanmak
Bu benim minik oğlan bir haftadır iyice çıldırdı
Kızgınlık dönemi geldi maooowwww,mooooowwwww diye diye yedi bizi .
Hele koku bırakma olayı mahvetti resmen duvarlarda dahil her gece bir yerleri ovaliyorum.
Aslında 1 yaşına kadar beklemek istedim ama mümkün olmadi .
Bu sabah veterinere gitti kuzum
Basında beklememizi istemedi hekimi .
Ama aklım onda
Toktu bir şey olmaz dedi endişeleniyorum.
Ayilinca üşür mü
Beni arar mi ?
Evde 5 aylık daha bir oğlum var onu annemlere göndersem mi iyileşene kadar ?
Nasıl bakıcam bu operasyondan sonra ağrısı olur mu ?
Kusarsa ne yapayım ?
Bu veterinere güveniyorum ama ne bileyim
Erkek kedileri olanlar bi baksın
Oturdum salya sümük ağlıyorum(((
@RIVAVIRA @darkmoreoffice başka kedisi olan kim varsa bi bakın hele ..
tamda aynı şeyleri yaşıyoruz
bizimde erkek 9 aylık kedimiz miyavlama ve evin her yerine tuvaletini yapmasından dolayı bu sabah operasyon geçirdi. şimdi eve geldi fakat bugün hep yatması gerekiyormu. bizde nasıl bakıcaz bilmiyotuz. birde boyunluk takmamışlar bizimkine umarım mikrop filan kapmaz.
ama erkek kedilerin dişi kedilere göre ameliyatı ve bu süreci atlatması daha kolay oluyormuş.
kendini toparlayana kadar diğer kediyi en azından bir kaç gün uzaklaştırmakta fayda var.
babam götürmüştü sabah 1 saat sonra hemen göndermişler eve . siz orda mı bıraktınızSize de çok geçmiş olsun
Aradım veterineri açmadı meşgul sanırım.
Çok zor beklemek
Ya gülün diye anlatıyorum operasyon olduğu gün evde misafir vardı akşam..bizimki geldi salonun baş köşesine konsolun üstüne çıktı açtı bacaklarını bi güzel yalanmaya başladı ameliyat yerini..hiç sakınmazdı bizim oğlan özel bölgelerini..çok gülmüştük toplu halde..merak etmeyin iyi olacak oğlunuz..iyileştikten sonra güzel resimlerini bekliyoruz..Takıyorlar diye biliyorum
Biraz sonra arayacağım veterineri .
Bir an önce alıp eve getirmek istiyorum .
Zaten sinirlendim iyice kendime niye yalnız bıraktım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?