Minik oğlum :(

Diger kedini gondermene gerek yok, ilginc bir sekilde birbirlerinin dilinden ve psikolojilerinden cok iyi anliyor akilli bidiklar :)

ben gönder derim

evet bebek de evini arar ama o fazla oyuncu çağında bilmeden rahatsız edebilir canını yakabilir

ayrıca veterinere götürmeden haber verseydin ya

bizim kız damat istiyordu :))))

geçmiş olsun akşama sarmaş dolaş ciciş foto atarsın buraya

Teşekkür ederim ıyilessin kuzucum raziyim onun ısiriklarina

ben de korkuyorum

yavrusu olsun sonra dedik ama yavrusu olması için de büyüsün dedik

bu sefer de gece susmuyor konu komşu rahatsız olacak

hoş en son iki gece yalnız kaldı ne yaptı bilmiyorum biz geldiğimizde geçmişti

yavrulamasından da kısırlaştırmaktan da korkuyorum

en çok da yavrusu olursa onlardan nasıl ayrılıp vereceğiz diye kara kara düşünüyorum

Uzun süre tuvaletini koltuğuma halıya yatağıma yaptı..
Mesela şuan hala 8gunde bir 15kiloluk kum tüketiyoruz ,

Oyyy geçmiş olsun size de .
Çok zor 1 haftadır sirkeyle karbonatla haşir nesir olmaktan iflahim kurudu
Gözümün içine baka baka yapıyor.
Ve umrunda değil.
Kaldıramadım daha fazla

bir de erkeklere Elizabeth takıyorlar mı bilmiyorum ama ilk anda onu da sevmiyorlar

sonra alışıyor ama anasından onunla doğmuş gibi yaşıyorlar

bizim kız Elizabeth ile kalorifere çıkamıyordu da poposundan destek oluyorduk öyle çıkıp yatıyordu

Takıyorlar diye biliyorum
Biraz sonra arayacağım veterineri .
Bir an önce alıp eve getirmek istiyorum .
Zaten sinirlendim iyice kendime niye yalnız bıraktım diye

Oyyy geçmiş olsun size de .
Çok zor 1 haftadır sirkeyle karbonatla haşir nesir olmaktan iflahim kurudu
Gözümün içine baka baka yapıyor.
Ve umrunda değil.
Kaldıramadım daha fazla
Çok şükür şimdi ortalığa etme huyu yok... Ama işte kum masrafi daha fazla..ona da alıştık artık..

Ben de sizin gibi kedim 1 yaşına gelsin öyle kısırlaştırayım diyordum ama sonra dişi olmasına rağmen etrafa işemeye başladı. 1 yaşını bekleyemedik. O koku ruhuma sindi artık. En son bacağıma işeyince dayanamadım götürdüm veterinere.

Kedi uyanınca karanlık kuytu köşelere kaçmak istiyor. Kaçabileceği köşe olmayan bir odada uyandırın. Ameliyattan önce tok olduğu için uyanınca kusabilir ya da tuvaletini kaçırabilir. Uyanırken başında beklemeniz gerekiyor o yüzden. Kusacak gibi hareket ederse yani öğürmeye başlarsa kusmuğunda boğulmasın diye yattığı yerden kaldırmanız kafasını tutmanız gerekiyor. Siz bir kere tutunca kendisi öyle kalır zaten bırakırsınız kusar rahatça. Kusmuk olayı yüzünden çok endişelenmiştim ama iki kedim de kendi kendine halletti uyanırken. Aç oldukları için kusamadılar ama öğürünce kalktılar hemen.

Çok geçmiş olsun. Kendinizi üzmeyin erkek olduğu için dişilere göre daha hafif geçer zaten. İlk 2 gün tuvaletini yattığı yerin yakınında tutun. Diğer kedi halden anlıyor üstüne atlamıyor böyle durumlarda. Ama böyle bir şey yaşarsanız ayrı odaya alırsınız kedileri. Ben de veterinerde bırakıp gelmiştim. Evde başka şeylerle ilgilenip vakit geçirdim daha kolay geçti zaman.

Erkek kedilerin operasyon sonrası bakımı çok daha kolay dişilere göre, eve geldiğinde 1 gün kadar sersemliği olabilir paniklemeyin. Kusabilir yine paniklemeyin. İlk gün çok su içmesine müsade etmeyin. Kuytu köşelerde tek başına uyumak, yatmak isteyebilir rahatsız etmeyin.

Benim de 10 yaşında ve 8 aylık 2 tane oğlum var.

tamda aynı şeyleri yaşıyoruz

bizimde erkek 9 aylık kedimiz miyavlama ve evin her yerine tuvaletini yapmasından dolayı bu sabah operasyon geçirdi. şimdi eve geldi fakat bugün hep yatması gerekiyormuş. birde boyunluk takmamışlar bizimkine çok hırçın ve hareketlidir umarım mikrop filan kapmaz.

ama erkek kedilerin dişi kedilere göre ameliyatı ve bu süreci atlatması daha kolay oluyormuş.

kendini toparlayana kadar diğer kediyi en azından bir kaç gün uzaklaştırmakta fayda var.

Size de çok geçmiş olsun
Aradım veterineri açmadı meşgul sanırım.
Çok zor beklemek

Erkek kedilerde sıkıntı olmuyor diye biliorm. Sadece popisinde mavi spreyi olur:)) veternre guveniosnz zaten sorun yok içinz rahat olsun geçmiş olsn

Takıyorlar diye biliyorum
Biraz sonra arayacağım veterineri .
Bir an önce alıp eve getirmek istiyorum .
Zaten sinirlendim iyice kendime niye yalnız bıraktım diye
Ya gülün diye anlatıyorum operasyon olduğu gün evde misafir vardı akşam..bizimki geldi salonun baş köşesine konsolun üstüne çıktı açtı bacaklarını bi güzel yalanmaya başladı ameliyat yerini..hiç sakınmazdı bizim oğlan özel bölgelerini..çok gülmüştük toplu halde..merak etmeyin iyi olacak oğlunuz..iyileştikten sonra güzel resimlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…