Minik oğlum :(

6.30 gibi evde olacak :)
Gözü üzerimde :)

Geçmiş olsun kedim yok köpeğimi kısırlaştırmıştım erkek olanlarda süreç çok daha kolay hemen toparlıyor endişe etmeyin

Veterinerde kalması duygusal açıdan iyi olmuş.Ben eve getirmiştim ameliyat sonrası ve öylece kımıldamadan yatması çok endişelendirmişti beni.Aslında narkozun etkisiyle böyle olması normaldi ama çok bağlanmak işte insanı saçmasapan bir şekilde duygusallaştırıyor.Bir süre sonra uyanmıştı yalpalayarak yürümüştü dibinden ayrılmadım kafayı gözü bir yerlere carpmasın diye.Sonra kendine geldi zaten benim kedim de erkek ve huyu suyu değişmedi tatlı oğlumun.Gecmis olsun size de.

Sagolun 1 saate evde olucak inşallah kuzum

Sanırım vardı ya... ufak da olsa. Tam hatırlayamıyorum ama... bizimki uğraşıyordu orasıyla.

Geldi minnosum kafasına elizabeth boyunlugu takmamış hayvan yara yalicam diye uğraşıyor doğal olarak .
Psikolojik olarak etkileniyormuş ta bilmem ne hey Allahım.
Gidiyorum boyunluk almaya

hayvanlari sewer merhamet edrim ama cok korkarim . ozellikle kedilerden kucuklukten gelen. bir korku bence onun sindirimle ilgili bir problemi var ne yapsin. agzi yok dili yok kizgin bir sekilde ifade edecek allah sifa versin

Geldi minnosum kafasına elizabeth boyunlugu takmamış hayvan yara yalicam diye uğraşıyor doğal olarak .

Bizimkilere de vermemişlerdi. Kedilere çok gerekmiyor sanırım. ben yerinde olsam almam. Bence de kedi milletinin psikolojisi bozulup iyice hırçınlaşabilir. Bu sefer de boynundakini çıkarmak için debelencek durcak. Köpek olsa tamam da, bence de kediye pek gitmez boyunluk. Eziyet.

Kizginlik doneminde kedi kisirlastirilmaz ki. Gecince kisirlastirilir. Buna ragmen kisirlastiran veterinere cokta guvenmeyin.
Diger oglunuzu kizginliga girmeden 7 8 aylikken kisirlastirin.bu onlar icin daha iyi.
Bakim konusuna gelince bir sey yapmaniza gerek yok. Sadece eve gelince kum kabina yakin tutun cis tutamayabilir aneztesiden dolayi. Sonra biseyi kalmaz. Yarina ayaklanir.

hayvanlari sewer merhamet edrim ama cok korkarim . ozellikle kedilerden kucuklukten gelen. bir korku bence onun sindirimle ilgili bir problemi var ne yapsin. agzi yok dili yok kizgin bir sekilde ifade edecek allah sifa versin

Sindirimle alakalı bir sorunu yok.
Bugün kısırlaştırıldı ..
Hasta da değil çok şükür.

Aldım ama taktirmadı zaten
Uyuyo şimdi.

Dişilerde 1 yaşına kadar bekletiyorlar ama erkek kediler daha erken kısırlaştırılıyor. Erkek kediler daha çabuk atlatıyor.
İlk günler üzerine bir şey giydirirseniz ameliyat yerini korumuş olursunuz.
Kusması iyidir. Kusarsa narkozu çabucak atar.
İlk gün dengesini sağlayamayabilir dikkat edin.
Hemen ayaklanıyorlar merak etmeyin.
Geçmiş olsun.

Boyunluk cidden bazılarını psikolojik olarak etkiliyor. Benimki alerji olmuştu bi defa ve ilaç sürüyordu arka bacağını yalamasin diye Boyunlu takası dedim kendini yerden yere firlatmisti çıldırdı resmen.
Belki sizinki sorun yaratmaz ama bazıları hiç sevmiyor onu. Kisirlastirdiktan sonra Bandaj yapmışlardı ama erkek kediye Bandaj olmaz sanırım. Geçmiş olsun.

Sagolun taktirmadi zaten sağ olasıca:)
Direndi bende bıraktım yatiyo şimdi karanlık odada yatağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…