- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Dur dur şimdi hatırladım. Yapıştırma vardı bizimkilerde. Medikal yapıştırıcılarla kapatmışlardı dışını, uhu gibi.
E kedi milletine zaten parmağını sürsen 2 saat yalanır biliyorsun. Mümkünatı yok o operasyon yerini rahat bırakmazlar yani.
Geçmiş olsun kedim yok köpeğimi kısırlaştırmıştım erkek olanlarda süreç çok daha kolay hemen toparlıyor endişe etmeyin
Veterinerde kalması duygusal açıdan iyi olmuş.Ben eve getirmiştim ameliyat sonrası ve öylece kımıldamadan yatması çok endişelendirmişti beni.Aslında narkozun etkisiyle böyle olması normaldi ama çok bağlanmak işte insanı saçmasapan bir şekilde duygusallaştırıyor.Bir süre sonra uyanmıştı yalpalayarak yürümüştü dibinden ayrılmadım kafayı gözü bir yerlere carpmasın diye.Sonra kendine geldi zaten benim kedim de erkek ve huyu suyu değişmedi tatlı oğlumun.Gecmis olsun size de.
Sanırım vardı ya... ufak da olsa. Tam hatırlayamıyorum ama... bizimki uğraşıyordu orasıyla.
hayvanlari sewer merhamet edrim ama cok korkarim . ozellikle kedilerden kucuklukten gelen. bir korku bence onun sindirimle ilgili bir problemi var ne yapsin. agzi yok dili yok kizgin bir sekilde ifade edecek allah sifa versin9.5 aylık bir erkek kedim var .
Kedim bile demek istemiyorum onu hayvan gibi görmediğimden ..
Ilk defa bir şeye bu kadar bağlandığımi hissediyorum çok zor bir şey işte istemiyorum bir şeye bağlanmak
Bu benim minik oğlan bir haftadır iyice çıldırdı
Kızgınlık dönemi geldi maooowwww,mooooowwwww diye diye yedi bizi .
Hele koku bırakma olayı mahvetti resmen duvarlarda dahil her gece bir yerleri ovaliyorum.
Aslında 1 yaşına kadar beklemek istedim ama mümkün olmadi .
Bu sabah veterinere gitti kuzum
Basında beklememizi istemedi hekimi .
Ama aklım onda
Toktu bir şey olmaz dedi endişeleniyorum.
Ayilinca üşür mü
Beni arar mi ?
Evde 5 aylık daha bir oğlum var onu annemlere göndersem mi iyileşene kadar ?
Nasıl bakıcam bu operasyondan sonra ağrısı olur mu ?
Kusarsa ne yapayım ?
Bu veterinere güveniyorum ama ne bileyim
Erkek kedileri olanlar bi baksın
Oturdum salya sümük ağlıyorum(((
@RIVAVIRAdarkmore @office başka kedisi olan kim varsa bi bakın hele ..
Geldi minnosum kafasına elizabeth boyunlugu takmamış hayvan yara yalicam diye uğraşıyor doğal olarak .
Psikolojik olarak etkileniyormuş ta bilmem ne hey Allahım.
Gidiyorum boyunluk almaya
Gecmis olsun haciGeldi minnosum kafasına elizabeth boyunlugu takmamış hayvan yara yalicam diye uğraşıyor doğal olarak .
Kizginlik doneminde kedi kisirlastirilmaz ki. Gecince kisirlastirilir. Buna ragmen kisirlastiran veterinere cokta guvenmeyin.9.5 aylık bir erkek kedim var .
Kedim bile demek istemiyorum onu hayvan gibi görmediğimden ..
Ilk defa bir şeye bu kadar bağlandığımi hissediyorum çok zor bir şey işte istemiyorum bir şeye bağlanmak
Bu benim minik oğlan bir haftadır iyice çıldırdı
Kızgınlık dönemi geldi maooowwww,mooooowwwww diye diye yedi bizi .
Hele koku bırakma olayı mahvetti resmen duvarlarda dahil her gece bir yerleri ovaliyorum.
Aslında 1 yaşına kadar beklemek istedim ama mümkün olmadi .
Bu sabah veterinere gitti kuzum
Basında beklememizi istemedi hekimi .
Ama aklım onda
Toktu bir şey olmaz dedi endişeleniyorum.
Ayilinca üşür mü
Beni arar mi ?
Evde 5 aylık daha bir oğlum var onu annemlere göndersem mi iyileşene kadar ?
Nasıl bakıcam bu operasyondan sonra ağrısı olur mu ?
Kusarsa ne yapayım ?
Bu veterinere güveniyorum ama ne bileyim
Erkek kedileri olanlar bi baksın
Oturdum salya sümük ağlıyorum(((
@RIVAVIRAdarkmore @office başka kedisi olan kim varsa bi bakın hele ..
hayvanlari sewer merhamet edrim ama cok korkarim . ozellikle kedilerden kucuklukten gelen. bir korku bence onun sindirimle ilgili bir problemi var ne yapsin. agzi yok dili yok kizgin bir sekilde ifade edecek allah sifa versin
Bizimkilere de vermemişlerdi. Kedilere çok gerekmiyor sanırım. ben yerinde olsam almam. Bence de kedi milletinin psikolojisi bozulup iyice hırçınlaşabilir. Bu sefer de boynundakini çıkarmak için debelencek durcak. Köpek olsa tamam da, bence de kediye pek gitmez boyunluk. Eziyet.
Gecmis olsun haci
Gecmis olsun kuzum , hic merak etme iyilesir o cabucacik
Geldi minnosum kafasına elizabeth boyunlugu takmamış hayvan yara yalicam diye uğraşıyor doğal olarak .
Boyunluk cidden bazılarını psikolojik olarak etkiliyor. Benimki alerji olmuştu bi defa ve ilaç sürüyordu arka bacağını yalamasin diye Boyunlu takası dedim kendini yerden yere firlatmisti çıldırdı resmen.
Belki sizinki sorun yaratmaz ama bazıları hiç sevmiyor onu. Kisirlastirdiktan sonra Bandaj yapmışlardı ama erkek kediye Bandaj olmaz sanırım. Geçmiş olsun.
Begen tusuna basamadimSağol , benim kuzum sag salim geldi ama sokaktan tedavi ettirdiğimiz bir yavru kurtulamadı maalesef
10 günü geçiktir uğraşıyorduk olmadi
Uyutuldu kuzum 1.5 yaşındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?