- Konu Sahibi witch hunt
-
Bırakmayın bencede..ben oğlumu altı ay evvel kaybettim..bir bildiği vardır diyerek veterinere güvenip hareket ettim ne önerdiyse uyduk ama şu an sakin kafayla düşündükçe mantıksız gelen şeyler var. .tüm kedi sahiplarine tavsiyem ciddi bir durum geliştiyse doktorunuza ne kadar güverirseniz güvenin başka veterinerlere dah danışın.bir kedinin en mutlu olduğu yer kendi ortamıdır..farklı mekanlarda bulunduğu her an strese sokar hayvanı..ve ne kadar güçlü bünyeleri olursa olsun basit bir stres bile farklı hastalıkların tetiklenmesine sebep olabiliyor kedilerde.Aaaa
Yok bir gece de değil akşam üstü alıp gelicem oğlumu.
Bırakmam zaten neden basında değilim diye yedim kendimi ama veteriner yanina sokmuyor zaten yol geçen hani gibi bi doktor gelen giden eksik olmuyor.
Çok üzüldüm kedinize..benim oğlum da çok duygusal farklı bağlı bana inşallah iyi olur ne diyim
Ikinci kediyi buldum geldim ona emrivaki yaptım diye de biraz üzüntüluyum ama o kuzuyu da soğukta çöp kenarında buldum açlıktan kemikleri sayılıyordu..birakamadim.
Büyük oğlum hala sınırlı ona ..
3 ay oldu ..
Yeni yeni oynamaya başladı.
Yalnız gözleri açık sekilde uyuyor olcak ameliyattan çıkınca doktorun bahsetmistir belki.
O biraz üzücü oluyor oyle gorunce
Eve gelince hep uyur saat kac simdi 3 olmus
Aksam 9 a kadar uyur tahminen
Elinle su al
Dudaklarina sür ..
Narkozu atmak icin kusacak
Uzulme o hallerine geçici
Gece baslar yaramazliga
Diger kediyi annene biraksan iyi olur
Simdi bilmeyebilir hayvan ameliyatli gelcek oyun amacli pati falan atabilir
Yatagi var mi uyudugu bir alan
Altina pecete koy
Idrarini kaçırabilir.
Hicbise olmaz hic endiselenme yalniz kaldığının farkinda bile degil o sersem suanda
Ha bu arada yarin evin herhangi bir yerine idrarini yapabilir sersemlik hali ile bilemeyebilir kumunun yerini yazik yaa yerim
Gecmis olsun
Yarin bak gör neler yapiyor disi olsa daha zordu kendi kendine iyilescek zaten kedi sonrasinda kilo aliyor ama ya bizimki kocaman oldu 4 adim yürüyor yere geri yatıyor ayi oglu ayi
Oyyy canim benim bizimkilerde ağladılar kediye annem kizkardesim babamBir kere hastalanmıştı.
O kadar deli bi kedi olduğu için aneztezi ile serum vermek zorunda kaldılar zikredemediler çünkü.
O zaman gözleri açıktı çok ağladım ölü gibiydi .
Eve geldi ayıldı hemen şükür..
Inşallah onun gibi olur ve bir daha aneztezi almak zorunda kalmaz küçücük vücudu.
Yatağı var evet .
Su da sürerim ağzına teşekkür ederim .
Bırakmayın bencede..ben oğlumu altı ay evvel kaybettim..bir bildiği vardır diyerek veterinere güvenip hareket ettim ne önerdiyse uyduk ama şu an sakin kafayla düşündükçe mantıksız gelen şeyler var. .tüm kedi sahiplarine tavsiyem ciddi bir durum geliştiyse doktorunuza ne kadar güverirseniz güvenin başka veterinerlere dah danışın.bir kedinin en mutlu olduğu yer kendi ortamıdır..farklı mekanlarda bulunduğu her an strese sokar hayvanı..ve ne kadar güçlü bünyeleri olursa olsun basit bir stres bile farklı hastalıkların tetiklenmesine sebep olabiliyor kedilerde.
Oyyy canim benim bizimkilerde ağladılar kediye annem kizkardesim babam
Ama yaramazlik yapinca agladiklarina pisman olmus olabilirler
Isin sakasi tabi o sekilde yatmalari cok garip geliyor insana insallah kalmaz bir daha anestezi almak zorunda kediler 9 canli olur cabuk toparlarlar
Rica ederim gelismeleri yaz ama merak ederim
Hem kisir mamasi al onuda bence 60 gramdan fazla verme ölçek varmi cok acikiyorlar sanki insanin ici kiyiliyor veriyor dayanamayip mama ama yazik iste kilolaniyorlarKilosu fazla zaten .
O da ayrı bi problem ama kısır maması alicam mecburen .
En azından daha da almaz
Çok sağolun ..FIB dendi en son otopsi sonucunda..Aaa başınız sağolsun
Neden kaybettiniz ?
Bu en korktuğum şey .
Veterinerin her dediğine güvenmiyorum sorguluyorum o da biliyo zaten üstüne çok düştüğümü.
Çok sağolun ..FIB dendi en son otopsi sonucunda..
Çok sağolun çok zordu ilk zamanlar hala zor gerçi..sokakta gördüğüm tüm dört ayaklıları sarıp sarmalamak istiyorum ama artık eşim kesin olarak reddediyor..benimde bir yanım deli gibi isterken bir yanım tekrar bağlanmaktan korkuyor..sokaktaki canlarla ilgilenmeye çalışıyorum bende..Oyyy yavrum
Başıniz sağolsun gerçekten.
Çok acıdır.
Inşallah yeni bir yavruya yuvanızı açarsınız uzun yillar sizinle olur..
Bizimkinin de vakti geliyor ve ben de endişeleniyorum süreç nasıl olacak diye; konuyu takipteyim.
Uyanmış kuzucum 1.5 saat önce ama basını tutamıyormuş tabi..
Anlatırım burda neler yaptığımızı .
Inşallah huy değiştirmez
1 erkek 1 dişi kedim var. ikisinde de kısırlaştırma sonrası endişe edecek bir durum yaşamadım. Huyu suyu da değişmedi. Ben de bundan korkuyordum. Eve geldiklerinde hala narkozun verdiği bir sersemlik oluyor, o zamanı da zaten yatarak, uyuyarak geçiriyorlar, hoş sanki ameliyatlı olmasa yatmayacak. :) Kedi işte. :) Bizim yaşadığımız en büyük problem, ki problem sayılacak bir boyuta asla gelmedi aslında, o ameliyat yerleriyle oynuyorlar. İkide bir orayı yalamak istiyorlar. Dikişlerini bozmasınlar diye orda biraz uğraştırdılar bizi, ama şükür bir şey olmadı.
Erkekte de dikiş oluyor mu ?
Sanırım vardı ya... ufak da olsa. Tam hatırlayamıyorum ama... bizimki uğraşıyordu orasıyla.
Ben hiç bir sorun yaşamamıştım oğlumun kisirlastirilma operasyonundan sonra, sadece biraz sersemdi ilk gün. Ama dişilerde zor oluyormuş... çok geçmiş olsun, bol bol sevip okşayın ilk günler ne de olsa kıymetlisi elinden alindi9.5 aylık bir erkek kedim var .
Kedim bile demek istemiyorum onu hayvan gibi görmediğimden ..
Ilk defa bir şeye bu kadar bağlandığımi hissediyorum çok zor bir şey işte istemiyorum bir şeye bağlanmak
Bu benim minik oğlan bir haftadır iyice çıldırdı
Kızgınlık dönemi geldi maooowwww,mooooowwwww diye diye yedi bizi .
Hele koku bırakma olayı mahvetti resmen duvarlarda dahil her gece bir yerleri ovaliyorum.
Aslında 1 yaşına kadar beklemek istedim ama mümkün olmadi .
Bu sabah veterinere gitti kuzum
Basında beklememizi istemedi hekimi .
Ama aklım onda
Toktu bir şey olmaz dedi endişeleniyorum.
Ayilinca üşür mü
Beni arar mi ?
Evde 5 aylık daha bir oğlum var onu annemlere göndersem mi iyileşene kadar ?
Nasıl bakıcam bu operasyondan sonra ağrısı olur mu ?
Kusarsa ne yapayım ?
Bu veterinere güveniyorum ama ne bileyim
Erkek kedileri olanlar bi baksın
Oturdum salya sümük ağlıyorum(((
@RIVAVIRA @darkmore @office başka kedisi olan kim varsa bi bakın hele ..
Anladım yok ayırmam gözümün önünden kardeşiyle bekliyoruz gelmesini :)
Ben hiç bir sorun yaşamamıştım oğlumun kisirlastirilma operasyonundan sonra, sadece biraz sersemdi ilk gün. Ama dişilerde zor oluyormuş... çok geçmiş olsun, bol bol sevip okşayın ilk günler ne de olsa kıymetlisi elinden alindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?