Doğuma Hazırlık minik prensesime isim önerirmisiniz teyzeleri ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
GUNES ADA ...........

4 uz olsaydi

UFUK - TAN - DOGAN - GUNES olurdu :)))))))))

2 isim kullanilmasi herzaman zorluk cikartan bi olay
neden sade gunes deil ??????????
bence dusunun

allah insallahh sansini bahtini acik etsin bebisinizinnnnnn opuyorum

klasik değilde daha yeni bir isim istiyoruz açıkçası kızlarr.ben Belis düşünmüştüm aslında anlamı çok güzel çünkü.aşkın meyvesi demekmiş.ama bizim baba adayımız onu da beğenmedi.

Bence önerilen isimler yeni çikan isimlerden çok daha hos.. Hem yeni çikan isimlerin anlamlari genelde uydurulmus oluyor.. Mesela Belisin askin meyvesi anlamina geldigi pek inandirici gelmiyor.

Degisik olan, ama anlamindan emin oldugum isimler: Zeren (zeki), Sine (gönül), Efil (rüzgar). Esil (sanli)
Zeren Günes Erden, Sine Günes Erden, Efil Günes Erden, Esil Günes Erden güzel kombinasyonlar oldu :)

Esil Güneş Erden bencede çok güzel bir kombine olmuş

yaw kızlar deliricem babası şimdi Güneş ismindende vazgeçti.kızımın gelmesine az kaldı ve hala ismi yooook

canım maalesef babamız Güneş isminden vazgeçti.ben sinirden delirmek üzereyim.kızım geliyoo ve ismi yok yavrumun halaaa

bebeisiniz dogup kucaginiza aldiginizda isimlerin hepsini dusnunnnn hangi isim ona yakisirsa zaten o an ismini kapicaktir bebiss....

ada erden
derin erden
deren erden

esinizle sizin isminizin karisimindan cikan b isim yokmmu

ayy ben diyecektim aseli:) benim de favori ismim asel:) Raabim nasip eder de bebeğim olursa ilerde asel koymak istiyorum inşaallah inşaallah amin

bebeisiniz dogup kucaginiza aldiginizda isimlerin hepsini dusnunnnn hangi isim ona yakisirsa zaten o an ismini kapicaktir bebiss....

ada erden
derin erden
deren erden

esinizle sizin isminizin karisimindan cikan b isim yokmmu

yok cnm maalesef alakasız öyle birleştirmeyle falan bişey çıkmadı bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…