Doğuma Hazırlık minik prensesime isim önerirmisiniz teyzeleri ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet aslında bende alışmıştım Güneşe sadece yanına bi isim daha istemiştim.aylardır bebeğime Güneş diye seslendim hatta aldığım hamile tşörtlerinin üzerine bile Güneş yazdırdım ama babası şimdi vazgeçti bi şey beğendiremiyorum adama yaaa

Çogu anne-baba dogum yaklastikca çocuklarina hiç bir ismi yakistiramiyorlar. Sürekli fikir degistiriyorlar.
Belki sizin esiniz de bu yüzden birden Günes isminden vazgeçti.
Günes bence hos bir isim. Hele hele siz aylardir kiziniza Günes diye sesleniyorsan, birden bu isimden vazgeçmezdim..

benim kizimin adi Asli Defne
ikisinide cok begeniyorum cok icime sinerek koydum
simdi yine kiz geliyor sanirim kesin olmamakla birlikte:) ben de isim bakiyorum
gokce (babamizin favorisi) aylin (benim favorim) tugce ela birde elif guzel
ay cok zor isim bulmak sizde baya yaklasmissiniz:)
oglan diye halletmistik degisti cinsiyet simdi tekrar ugrasiyoruz isim diye

aklıma ilk Güneş Ece ismi geldi

iki isim koyacaksanız kısa tutun bence isimleri çünkü benim iki ismim var uzunlar adımı söylerken zorlanıyorum karşı taraf tam anlayamıyor çoğu zaman sadece kısayı söylüyorum :26:

Aylin ismini bende çok beğeniyorum fakat babamıza bişey beğendiremiyoruz ne yazık ki.aynı simleri düşünmüşüz genelde bende tuğçe ismini severim ama ailede2 tane tuğçe olduğu için olmadı.Ela ismide çok asil bence ama babamız bunada muhalefet oldu ne yazıkki.

evet cnm çok alıştım bende bu isme.zaten başka isimde bulamadı henüz kendisi.benim bulduklarımıda beğendiremiyorum.hoş bende çok kararsızım bulduğum isimlere olur dese nolacakki :)
gerçekten çok zormuş yaa insan başına gelmeden anlamıo valla.

Aslında Beril ismide çok güzel ama dalga geçerler mi ki kızımla.Beril Erden.gel berilerden git ötelerden falan, :)))

sidelya nil erden
ecrin nil erden
beril nil erden :) sidelya cennette açan çiçek demek sidelya bide yıldız anlamına geliyodu sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…