Doğuma Hazırlık minik prensesime isim...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın ismi yardım edin lütfen...

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .

mutfakperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
193
0
46
Ankara
kızlar merhaba..isim telaşına başladım bende..bütün gün isim araştırıyorum sözlüklerden daha hiç bir isim içime sinmedi
bana isim öneriniz varmı? yardım edermisiniz teyzeleri bize...

Benim en çok hoşuma gidenleri söyleyim.
-Hüma nur
-ikra
-arya
-selen
bunlar aklıma geldi şimdilik.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

alya.mina.doğa.nehir.yaren.şura.rüya.asel.ılgın.iklim.burçe.zümra.yüsra.nevra.eslem.melisa.dilara.

güzel isim .Minik ,medium, large her boy prensese yakışır

Son düzenleme:
kızlar hepinize tşkr ederim...bir sürü isim önermşsiniz...ama ben hala içime sinen bir isimle karşılaşmadım...sürekli nette isim sitelerinde dolaşıyorum...sizde yavrularınıza isim koyarken benim gibi zorlandınızmı? nasıl bir isim koyucağımı bende bilmiyorum galiba ne istediğimi bilmiyorum ben..:26::26::26:

alllahg saglıkla kucagın almayı nasip estin rabbim bizede nasipp et inşalllahhhhh canım anketinde begüm ismini oyladım bi tanıdıgımın kızının ismi "begüm rana " bence cok hoss bırde " berra " ismi hosuma gıdıyor "şevval "reyyan " bence bu tarz isimler daha hos ismiyle yasasın nnn inş

tşkr ederim cnm fikirini sölediğin için bende begümü seviyorum...ama kararsız kaldım işte şevval ismide çok güzel...inşallah sağ salim kucağımıza alırız...allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Birce Begüm olsun ozaman :)
Yada Begüm Birce.. İki isim :)

iki isim koyma taraftarı değilim cnm...bide ben ilk bebeğimi kaybetmiştim...ondan sonra allahım hayırlısıyla bir çocuk nasip etsin diye meryem suresini okumuştum...acaba diyorum meryem koymam gerekirmi adını....yada rüyamda gördüğümü koymam gerekirmi?? pek bilmem böle şeyleri...bir bileniniz warsa aydınlata bilirmi beni

Ruyanda ne gorduysen onu koy mutlaka bi anlami vardir bosbyere gormemisssindir o ruyayi benin annemde erkek kardesimin ismini ruyasinda murat diye gorup koymus cinsiyetini bilmeden hic aklinda yokken cok bahtli Allahinbizniyle her muradi olan bi cocuk oldu benden nacizane tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…