Doğuma Hazırlık minik tekmeci oğluma isim arıyorummmmm fikirlerinizzz ???????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aytenn_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
130
36
48
oğluma isim düşünüyorum ama aklıma ne gelse sanki daha iyisini bulabilirmişim gibi geliyor ve kafam karışıyor... benim kadar kararsız olanlar ve çoktan karar verenler yardımcı olur musunuz???:44::44::44:

Görkem
egemen
alperen
tuğrul
kayra
yarkın
alkım
danyal
batu
nefes
miran.........

benim yeni doğum yaptım 36 günlük oğlum var.isminde çok kararsız kalmıştık ama kayra oldu herkesde çok beğendi tavsiye ederim

oğluma isim düşünüyorum ama aklıma ne gelse sanki daha iyisini bulabilirmişim gibi geliyor ve kafam karışıyor... benim kadar kararsız olanlar ve çoktan karar verenler yardımcı olur musunuz???:44::44::44:

aynen ben de çok kararsızım.. aklımda bir kaç tane isim var..

yağız
eymen
tuna
talha
çağan...

yağız ismini bende çok beğeniyorum. senin doğumuna daha az kalmış sen ne koyacaksın karar verdin mi????

benim bir kızım olucak.. Anlamı ve hoşluğu nedeniyle Berre ismine karar verdik.. (doğru sözlü hayır işleyen kimse anlamına geliyormuş ve aynı zamanda peygamber efendimizin annanesinin ismi olduğu söyleniyor.. )

ay bence çok güzel maalesef benim eşim biraz daha gelenekselci yeni isimlerden pek hoşlanmıyor o da seçeneklerimi azaltıyor

teşekkür ederim cnım.ben ilk evlendiğimizden beri bigun oğlumuz olursa adı rüzgar olsun demiştimmmm.sonra rüzgarın yanına isim aradık hiçbir isim uymuyor sankı.ama aras da kulağa hoş gelıyor.gerçi isim konusunu eşime bırakmadım....:)

eşin eski isimlerden hoşlanıyorsa sevdiğim isimleri paylaşmak isterım...ben ali yi de çok sevıyorum oturduğumuz yerde 3 tane olmasaydı kesın ali olurdu.bir de yavuz ismine bayılıyorum.

ben de nişanlı olduğumuz zamandan beri ilk ismini Mehmet koymak istedim rahmetli babamın ilk ismi Mehmet eşimin ilk ismi Mehmet fakat eşim kayınbabamın ismini düşünüyo ilk isim olarak bakalım hala kararsızız :)

mrb, biz de eşimle birlikte hiç erkek ismi düşünmemiştik, yıllardır bebeğimizin ismi Zeynep Minel olucak diye söylüyorduk, şimdi ise oğlumuz olucağını öğrendik:) biraz araştırdım Enes, Ege, Demir, Gökmen, Deniz, Devrim, Özden, Çınar, Cem, Eren, Benan,Çağan isimlerini beğendim tabii eşimle karar vericeğimiz için bilemiyorum, ayrıca şunu belirtmeliyim ki çevremizdeki insanlara beğendiğimiz isimleri söylediğimizde nedense hemen aaaay o güzel değil, şunun ismiydi uyuz biriydi felan filan demeye başlıyorlar aslında çok önemsemiyim diyorum ama isimlerden soğuyorum o yüzden hangi isim olucağına karar verince söyleriz o zaman yorum yapamazlar diye düşünüyorum:))

en iyisini düşünmüşsün canım valla etraftakiler konuşmadan duramıyorlar kendi başlarına geldiği zamanlarda yapanlara sinir olmuşlar yaşlanınca kendileri de aynısını yapıyorlar. bende ne düşünsem dalga konusu özellikle eşimin ailesi tarafında utanmasalar biz bulalım isim diyecekler :) sen takma bul bu olacak de en iyisi :))) biz de emir buğra kağan oğuz yağız arasındayız bakalım artık

Aras ismine bayılırımmm.. Bende Mert,Mehmet,Ömer,Muhammed,Samet,Sinan,Oğuz,Yağız vee ımm son olarak Eren diyorum:) kayrada çok hoş ama o kadar arttıkiii son 2-3 yıılda. 96 doğumluyum o yıldada ilayda ismi revaçtaymış annem istemesede babam ikna etmiş çok güzel hayatım diye de ben hiç beğenmiyorumm o yüzden ileride 2. adım olan Nur'u kullanmayı düşünüyorumm anneleer ilayda ismini koymayınn kız bebişlerinizee:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…