Minikcicegin ceyizleri

çiçekciğim aşkolsun ben takipteyim seni yorum yazmasam da hep bakıyorum bişey eklemişmisin die

Canım herşeyin çok güzel bayıldım maşallah :)

Bende o kalp desenli ve uğur böcek desenli tavalardan istiyorum nerden aldığını yada nerde bulabileceğimi söylersen çok sevinirim canım

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, benim düğün tarihim sizinkinden önce (01.10.11) ama hala eksiğim var sen baya hızlısın :)

Canım herşeyin çok güzel bayıldım maşallah :)

Bende o kalp desenli ve uğur böcek desenli tavalardan istiyorum nerden aldığını yada nerde bulabileceğimi söylersen çok sevinirim canım

Teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun

Tavalar şok marketlere gelmişti o zaman almıştım canım dönem dönem geliyor takip et Top hit diye bir markaydı sanırım

salona koyacaksan camlı bir şey tercih etme bence aynalı olabilir çıkarken bakmak için ama bir de ne için kullanacağın önemli

Ara salona koyacam canım, banyoya dolap alana kadar havluları deterjanları felan koyacam içine.. geçici bir süre, sonra da kiler dolabı olarak kullanacam belki arka balkona felan alırım sonra ..

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, benim düğün tarihim sizinkinden önce (01.10.11) ama hala eksiğim var sen baya hızlısın :)

Teşekkür ederim biraz tez canlıyım her şey hemen olack bitecek vs.. bir de para olsa neler neler yapardım da olduğu kadarıyla bu oldu canım.. İnşallah sende tamamlarsın istediğin şekilde

Teşekkürler canım daha güzelleri senin olsun

Tavalar şok marketlere gelmişti o zaman almıştım canım dönem dönem geliyor takip et Top hit diye bir markaydı sanırım

Çok teşekkür ederim canım takip edicem mutlaka bayıldımmm
Allah ağzınızın tadıyla kullanmayı nasip etsin tüm eşyalarınızı inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…