Minikcicegin ceyizleri

Canım merhaba, çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.. Allah herkese güzel günler nasip etsin.

Açık konuşmak gerekirse o tencere setini yemek takımının yanında hediye verdiler, benim tencerem var dedim alsanız da almasanız da fiyat aynı değince aldım..
Ebatlarına gelince standart tencere takımı gibi minik değiller yani tam olarak litrelerini hatırlamıyorum ama büyük boyu 6 litre olsa gerek, aslında çok şıklar cam kapaklılar, 3 renk alternatifi var mavi-kırmızı-siyahtı yanlış hatırlamıyorsam 4 tencere 4 kapak toplam 8 parça henüz kullanmadığım için kalitesinden bahsedemeyeceğim maalesef.. yanları bombeli kendi çapından büyük bir ocağa koyarsanız yan duvarları yanabilir dikkat etmek lazım.. :)

umarım yardımcı olabilmişimdir.. Sormak istediğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz

çok teşekkür ediyorum minikçiçek yardımların için sanırım kırmızısından alacağım :)

Son aldığım cicilerim

nişan ayakkabım bunun burnu açık olanı

Gelin ayakkabım, arkası da güpür kaplama önünde fiyonk yok

Gelin ayakkabını çok beğendim ben ya senin boyun kaç kuşum bu kadar topuklu almışın birde bizimde bilgisayar ihtiyacımız var ama beklemede şu an :84::84:

Biz de bilgisayar bolluğu var da tv yi nasıl alacağız diye düşünüyorum, onu hiç hesaba katmıyoruz aslında dünyanın parası. Gerçi erkek arkadaşıma kalsa televizyonsuz da olurmuş :)
Diğer başlıkta cam eşyalarınızı aldığınızı söylemişsin minikcicek onları da merak ettim bu arada. Hayırlı olsun.

Bizde tv de sürekli yeni modeller çıkıyor diye en sona bıraktık şimdi bizde düşünüyoruz nasıl alacağız diye

iyi günlerde kullanın inşallah

gelin ayakkabınıza bayıldım zaten dantelli olan şeylere dayanamam :92:

Bizde tv de sürekli yeni modeller çıkıyor diye en sona bıraktık şimdi bizde düşünüyoruz nasıl alacağız diye

Geçen bir tane sordum, 102 ekran mı neydi 1500 lira dedi Allah kolaylık versin hepimize.

Geçen bir tane sordum, 102 ekran mı neydi 1500 lira dedi Allah kolaylık versin hepimize.

Evet en kötüsü olsun desen 1000 den aşağı inemiyosun bide görünmicek bişey değil dandik bişey alsan millet gelecek onu görecek ona bakacak bide bizim gibi film hastası birisiysen kötü bişeyede bakmıyosun biz de 2000 liralık bişey alalım dioruz ama para yok

kızlar ,nacizane fikrim media mrk ve satürn de bazı dönem tvler indirimde oluyor onları takip edip uygun bi lcd tv alabilirsiniz.

Kızlar cam eşyalarımın büyük bir kısmını aldım... Hemen bulduklarımı ekliyorum

12 adet büyük çay bardağı

cam ekmeklik

sürahim

soldaki büyük olandan 6 adet

12 adet su bardağı

Bunun tek şeritlisi ve gümüş renginden 12 adet (Çelik çay setime koymak için)

Bundan da 2 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…