- Konu Sahibi minikcicek
-
itina ile hazırladığınız çeyizlerinizi güzel günlerde kullanın hepsi çok güzel :)
merhaba çeyizinin hepsi çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsincanım ...bende yeni evliyim 11-09-2010 da.. zor ve güzel bi süreç kolay gelsin canım Allah ağzınızın tadını bozmasın...Bişey sormak istiyorum anneler günü için tencere seti alacağım çeyizindeki karaca şule tencere seti (kırmızı olan)hoşuma gitti..ama hiç yorum bulamadım nasıl görünüşü büyüklüğü vs...cevap verirsen çok sevineceğim..internetten alacağım için bakma şansım olmadı...
Çeyizlerin çok güzel canım güzel mutlu huzurlu günlerde kullan
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş:81:
Allah kullandırmak nasip etsin inşallah, çok güzeller :)
çok teşekkür ediyorum minikçiçek yardımların için sanırım kırmızısından alacağım :)
MasAllah hersey tas tamam :) Iyi günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah :)
Biz de bilgisayar bolluğu var da tv yi nasıl alacağız diye düşünüyorum, onu hiç hesaba katmıyoruz aslında dünyanın parası. Gerçi erkek arkadaşıma kalsa televizyonsuz da olurmuş :)
Diğer başlıkta cam eşyalarınızı aldığınızı söylemişsin minikcicek onları da merak ettim bu arada. Hayırlı olsun.
Bizde tv de sürekli yeni modeller çıkıyor diye en sona bıraktık şimdi bizde düşünüyoruz nasıl alacağız diye
Geçen bir tane sordum, 102 ekran mı neydi 1500 lira dediAllah kolaylık versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?