- Konu Sahibi minikcicek
-
maşallah hepsi çok güzel güle güle kullanın inşallah
çiçekim benim listemle karşılaştırdım çeyizinde göremediklerimi yazmak istedim lütfen yanlış anlama eksiklerimi söyleyin dediğin için yazıyorum...kupa,mutfak için kağı havluluk,masa üstü peçetelik,nihale,mutfak için tezgah üstü çöp kovası ve büyük çöp kovası,çay süzgeci,pirinç süzgeci,ütü masası,baharat takımı,makarna süzgeci,yumurta dilimleyicisi,başucu sürahisi,kaseler(komposto, çerez, dondurma),meyve bıçağı,tahta kaşıklar,çekmece içi çatal bıçak düzenleyicisi ya da tezgah üstü,merdane, mutfak önlüğü ve tutacak,kirli çamaşır sepeti,çamaşır kurutmalığı,küllük,terlikler..Belki resimleri eklemeyi unutmuşundur ya da özellikle almadıkların vardır belki ama yazmak istedim aklına gelmemiştir belki diye...Yanlış anlama olarmı
Son aldıklarını görmüştüm sanki :26::26: güle güle kullan hepsi çok güzel ya bu ekmekiği nerden bulabilirim ben bulamıyorum benimde ekmekliğim kaldı alınacak
Güle güle kullan canım, hayırlı olsun. Bu ara bende de cam merakı nüksetti :)
İyi günlerde kullan canımm eksik görürseniz söyleyin demiştin ama ben eksik göremedim herşeyin hazır dügün yakın mı?
Olar yollarım adresimi ya gittiğim yerlerde hep bakıyorum bu tarz ekmeklik ama yok yok yok...Sepet almak istemiyorum hiç hijyenik değil...
amin canım:) ceyizlerin cok guzel ins eksiklerinide kısa zamanda huzurla tamamalarsin canım
Bu kadar dolu bir çeyiz sayfasında hala bu denli uzun bir eksik listesi çıkıyorsa, ben hiç eksikleri tamamlamaya uğraşmayayım :)
Allah kolaylık versin sana bana herkese :)
Aldım aldım ekmek tabağından bende aldım daha doğrusu ben almadımSağolsun iş arkadaşım gözüne çarpınca alıvermiş
cnm çok güzel güle güleee kullannnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?