Minikcicegin ceyizleri

Son aldıklarını görmüştüm sanki :26::26: güle güle kullan hepsi çok güzel ya bu ekmekiği nerden bulabilirim ben bulamıyorum benimde ekmekliğim kaldı alınacak

Güle güle kullan canım, hayırlı olsun. Bu ara bende de cam merakı nüksetti :)

çiçekim benim listemle karşılaştırdım çeyizinde göremediklerimi yazmak istedim lütfen yanlış anlama eksiklerimi söyleyin dediğin için yazıyorum...kupa,mutfak için kağı havluluk,masa üstü peçetelik,nihale,mutfak için tezgah üstü çöp kovası ve büyük çöp kovası,çay süzgeci,pirinç süzgeci,ütü masası,baharat takımı,makarna süzgeci,yumurta dilimleyicisi,başucu sürahisi,kaseler(komposto, çerez, dondurma),meyve bıçağı,tahta kaşıklar,çekmece içi çatal bıçak düzenleyicisi ya da tezgah üstü,merdane, mutfak önlüğü ve tutacak,kirli çamaşır sepeti,çamaşır kurutmalığı,küllük,terlikler..Belki resimleri eklemeyi unutmuşundur ya da özellikle almadıkların vardır belki ama yazmak istedim aklına gelmemiştir belki diye...Yanlış anlama olarmı

Yok canım aksine çok sevindim Çünkü hiç kimse eksiklerimden bahsetmedi.

Yazdıkların arasında Masa üstü peçetelik, nihale, tezgah üstü çöp kovası, Büyük çöp kovası ( mutfak tadilata girdiği için kapağa monteli hediye edecek firma), çay süzgeci, pirinç süzgeci, baharat takımı, makarna süzgeci, kaseler, meyve bıçağı, tahta kaşıklar, çatal bıçak çekmece içi düzenleyici ( yine firmanın hediyesi) mutfak önlüğü ve tutacak, küllük mevcut canım. Daha önceden aldım ama resimlemedim

Dondurma kasem, yumurta dilimleyicim ( Kullanmayı sevmiyorum almayabilirim ), kupa, kağıt havluluk, ütü masası, çamaşır kurutmalığı, kirli sepeti ve misafir için ev terliklerim yok tatlım :) Notlarımla karşılaştırıp bunları da listeme ekleyeceğim Çok teşekkürler

Son aldıklarını görmüştüm sanki :26::26: güle güle kullan hepsi çok güzel ya bu ekmekiği nerden bulabilirim ben bulamıyorum benimde ekmekliğim kaldı alınacak

Canım çok saol, 1 milyoncu tarzı yerde ya da paşabahçe satan yerlerde bulabilirsin. Ola ki bulamazsan adres ver ben sana yollarım

Güle güle kullan canım, hayırlı olsun. Bu ara bende de cam merakı nüksetti :)

Teşekkürler Almila'cım Cam ı severim pırıl pırıl

İyi günlerde kullan canımm eksik görürseniz söyleyin demiştin ama ben eksik göremedim herşeyin hazır dügün yakın mı?

Teşekkür ederim tatlım :) düğüne az kaldı 11.11.2011 de 168 gün

Olar yollarım adresimi ya gittiğim yerlerde hep bakıyorum bu tarz ekmeklik ama yok yok yok...Sepet almak istemiyorum hiç hijyenik değil...

EKSİKLERİM

mutfak eksikleri:

Oklava
Merdane
Servis maşaları
Havan
Çay bardak altığı (cam)
Güveç kabı
Buz kıracağı
Buz kovası
Buz maşası
Mutfak tartısı
Ekmek kutusu
Biftek döveceği
Küçük çaydanlık
Bitki çayı süzgeci (top)
Reçellik
Kahvaltılık
Değirmen
Duvar kağıt havluluğu
Porselen demlik ( büyük)
Tereyağ kabı
Nescafe Fincan Takımı
Kupa bardak
Dondurma Kaseleri
Şamdan
Mutfak çelik askı aparat ve malzemeleri

Su Seti ( vitrin takımı)
Ayrıca Şarap kadehi takımı

Plastikler

Askılar
Leğen
Kova
Pompa
Tuvalet Fırçası
Çamaşır Selesi
Maşrapa
Mandal Kovası
Tuvalet terliği
Plastik tabure
Lavabo tıpası
Sebze kurutucu

--

Geri kalanlar:

Bulaşık makinası
Çeyiz sandığı
Yüklük+dolap
Ev ses sistemi
Banyoya dolaplı lavabo,klozet ve boy dolabı
Banyo sabunluk + diş fırçalık
ütü masası
çamaşır kurutmalığı
Portmanto
1 yatak odası + 1 küçük oda + 2 adet salon avizesi
Bol bol ampul
ilk yardım çantası + ecza dolabı

Süpürge + faraş seti
Tel süpürge
kapı ön paspası
Vazo
mumlar
Dikiş kutusu ( hasır)
Çerçeve
Merdiven

Allah hepimize tamamlama kolaylığı versin

Bu kadar dolu bir çeyiz sayfasında hala bu denli uzun bir eksik listesi çıkıyorsa, ben hiç eksikleri tamamlamaya uğraşmayayım :)
Allah kolaylık versin sana bana herkese :)

Aldım aldım ekmek tabağından bende aldım daha doğrusu ben almadım Sağolsun iş arkadaşım gözüne çarpınca alıvermiş

amin canım:) ceyizlerin cok guzel ins eksiklerinide kısa zamanda huzurla tamamalarsin canım

İnşallah tatlım teşekkür ederim :) Hepimiz tamamlarız inşallahhh

Bu kadar dolu bir çeyiz sayfasında hala bu denli uzun bir eksik listesi çıkıyorsa, ben hiç eksikleri tamamlamaya uğraşmayayım :)
Allah kolaylık versin sana bana herkese :)

Amin canım.. Şu detaylı listelerden kendime bir liste oluşturdum bunlar da geriye kalanlar.. Annem gördü çığlık atıyor buu nee bitmedi mi daha diye Gönlümden geçen bunları tamamlamak ama bakalım, hayırlısı ne ise o olsun

Aldım aldım ekmek tabağından bende aldım daha doğrusu ben almadım Sağolsun iş arkadaşım gözüne çarpınca alıvermiş

Sevindim tatlım, yoksa bu hafta alıp kargolayacaktım sana

Banane banane ben gelincede banada çay ikram et bunlarda Çok güzel güle güle kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…