Minikcicegin ceyizleri

Gelin ayakkabını çok beğendim ben ya senin boyun kaç kuşum bu kadar topuklu almışın birde bizimde bilgisayar ihtiyacımız var ama beklemede şu an :84::84:

Canım boyum 158 sözlüm 175 felan anca denk geliyoruz işte

Koydum canım bulabildiklerimi, bir tek şekerliklerimi bulamadım teşekkür ederim

Bizde tv de sürekli yeni modeller çıkıyor diye en sona bıraktık şimdi bizde düşünüyoruz nasıl alacağız diye

Televizyonum da tamam kızlar bitanecik abicim almış yollamış onu da ekleyecem dün akşam elime ulaştı daha koyacak yer bulamadım ev boşalacak allahtan birazını eve taşayacam eşyaların

iyi günlerde kullanın inşallah

gelin ayakkabınıza bayıldım zaten dantelli olan şeylere dayanamam :92:

çok teşekkür ederimm :) bende çok severim danteli

Geçen bir tane sordum, 102 ekran mı neydi 1500 lira dedi Allah kolaylık versin hepimize.

kızlar ,nacizane fikrim media mrk ve satürn de bazı dönem tvler indirimde oluyor onları takip edip uygun bi lcd tv alabilirsiniz.

Amin canım hepimizee

İyi denk geldi, tv sohbetinin üstüne :)))
Güle güle kullan tüm aldıklarını inşallah :)

herşeyin çok çok çok güzelll.. güle güle ağız tadıyla kullanın inşallah..

cıcegım benım alah hepsını huzarla kullanmayı nasıp etsın ınsallah saana hepsı cok guzel ınan cam ekmeklıgınden bende de var gecen annem almıs saolsun:)

cıcegım benım alah hepsını huzarla kullanmayı nasıp etsın ınsallah saana hepsı cok guzel ınan cam ekmeklıgınden bende de var gecen annem almıs saolsun:)

Bana da çok kullanışlı geldi canım hem ekmeklik hem başka ikramlarda da kullanılabilinir.. Hem de yıkaması temizlemesi çok pratik hasırlar ya da kumaşlar gibi değil Teşekkür ederim canımm

Sonunda buldum :)) Şekerliğim

yağdanlığım bunun desensizi. 2 adet. birinin kapağı yeşil diğeri kırmızı

Son düzenleme:
Kızlarr çeyizleri yer değiştirdik o arada nette resimlerini bulamadığım şeyleri çektim hemen ekliyorum fikir edinirsiniz..

kahvaltı için aldığım servis tabaklar 12 adet büyük

mikserim,dualarım ve ıvır zıvırlar

nette resmini bulamadığım güral porselen 6 kişilik yemek takımı deseni

Bıçak setimmmm

Diğer bıçak setim

Eldivenlerim nihalelerim tepsim

Peçete yüzüklerim

masa süslerim

her ikisi

Battaniyemiz bir adet beyaz bir adet kırmızı

çay setim karanlık çıkmış

ara salon avizem 2 adet

Günlük yatak örtüm

banyo paspasım

poset bebeği

yatak odası perdem

mutfak perdem

Küçük oda perdem

Salon perdem

annemin yaptığı salon takımı büyük masa örtüsü

Bu da anneciğimin anneler günü hediyesi

herseyın cok gusel canım allah mutlu gunlerde kullanmayı nasıp etsın

kızlar saray halıdan ara salonumuza ve salona 2 şer den 4 adet halı aldık.. bakalım beğenecek misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…