- Konu Sahibi minikcicek
-
Gelin ayakkabını çok beğendim ben ya senin boyun kaç kuşum bu kadar topuklu almışın birde bizimde bilgisayar ihtiyacımız var ama beklemede şu an :84::84:
Biz de bilgisayar bolluğu var da tv yi nasıl alacağız diye düşünüyorum, onu hiç hesaba katmıyoruz aslında dünyanın parası. Gerçi erkek arkadaşıma kalsa televizyonsuz da olurmuş :)
Diğer başlıkta cam eşyalarınızı aldığınızı söylemişsin minikcicek onları da merak ettim bu arada. Hayırlı olsun.
Bizde tv de sürekli yeni modeller çıkıyor diye en sona bıraktık şimdi bizde düşünüyoruz nasıl alacağız diye
iyi günlerde kullanın inşallah
gelin ayakkabınıza bayıldım zaten dantelli olan şeylere dayanamam :92:
Geçen bir tane sordum, 102 ekran mı neydi 1500 lira dediAllah kolaylık versin hepimize.
Evet en kötüsü olsun desen 1000 den aşağı inemiyosun bide görünmicek bişey değil dandik bişey alsan millet gelecek onu görecek ona bakacak bide bizim gibi film hastası birisiysen kötü bişeyede bakmıyosun biz de 2000 liralık bişey alalım dioruz ama para yok
kızlar ,nacizane fikrim media mrk ve satürn de bazı dönem tvler indirimde oluyor onları takip edip uygun bi lcd tv alabilirsiniz.
İyi denk geldi, tv sohbetinin üstüne :)))
Güle güle kullan tüm aldıklarını inşallah :)
herşeyin çok çok çok güzelll.. güle güle ağız tadıyla kullanın inşallah..
cıcegım benım alah hepsını huzarla kullanmayı nasıp etsın ınsallah saana hepsı cok guzel ınan cam ekmeklıgınden bende de var gecen annem almıs saolsun:)
cıcegım hepsı cok guzel ınan cok begendım :)
herseyın cok gusel canım allah mutlu gunlerde kullanmayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?