Minikcicegin ceyizleri

Çiçek senin bugün nişanın yokmu nette napıyorsun..Perdelerin çok güzel bu arada...Umarım çok çok mutlu olursun...Bu nişan sana binbir güzellik getirsin inşallah...Allah tamamına erdirsin...

Çiçek senin bugün nişanın yokmu nette napıyorsun..Perdelerin çok güzel bu arada...Umarım çok çok mutlu olursun...Bu nişan sana binbir güzellik getirsin inşallah...Allah tamamına erdirsin...

yarın canım nişan teşekkür ederim canım :) İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz

artık çeyiz olayına özellikle mutfak çeyizi olayına bir süre ara vericem.. daha başka önemli ödemelerimiz var.. :) siz yine de arada bu topici canlandırın kızlar

ayy ne kadar çok şey almışsın nerdeyse hiç eksik yok fazlası var valla seninkileri görünce almam gereken daha çok şey olduğunu anladım fikir oldu bana canım hepsi birbirinden güzel rabbim ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

canım çok sağ ol :) evin eksiği hiç bitmezmiş bende de eksik çok tabii.. Ama elimden geldiğince her şeyi almaya çalıştım. Fikir verebildiysem ne mutlu bana Kolay gelsin canım

bugün aldığım 37 parça su setim

Hepsi

+ 6 adet Şampanya kadehi

Bu Şamdandan 2 adet aldım dekorasyon amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…