Minikcicegin ceyizleri

herşey süüüper! ne güzel herşeyi düşünmüşsünüz.. güzel günlerde kullanın inşallah! bıçak setini ne kadar alsınız acaba? ve markası nedir rica etsem sizden..

herşey süüüper! ne güzel herşeyi düşünmüşsünüz.. güzel günlerde kullanın inşallah! bıçak setini ne kadar alsınız acaba? ve markası nedir rica etsem sizden..

Güzel dileklerin için çok teşekkürler canım, İnşallah Bıçaklar Mert çeliğin 32 parça hem barbekü hem bıçak seti. Normalde 225 tl idi ama mağaza kapanıyormuş canım ben 75 tl ye aldım

Kızlarrr, annem facebooktaki yarışmalardan birinde bu ürünü kazandı :)) çeyizime bir parça daha eklendi

Bir de bugün nişan bohçası için bir şeyler aldım aşkıma :) en kısa zamanda onun da resmini çeker koyarım :)

Bir tanesi bu :)

bunun bordosu

diğeri

merhaba canım,

hepsi çok hoş, güle güle kullan. benim de ekim ayında olacak düğünüm. daha pek birşey yok elimde. sen tamalamışsın maaşallah.

nehirin çatal kaşık takımı almışsın. kalitesi nasıl. fiyat çok uygun ama kararsız kaldım. burda görünce sorayım dedim. anlatır mısın biraz.

merhaba

Teşekkür ederim canım :) benden önce evleneceksin demek ki ne güzel :) Allah tamamına erdirsin.
Yaparsın hiç sıkıntı yapma, ne alacağını bildikten sonra biraz fiyat araştırması yap yeter

Valla 50 yıl garantili canım, ışıl ışıl ve çok güzel.. Korkmaz'ınkini günlüğe kullansam da onu misafirlik mi yapsam diye düşünmedim değil.. Nehir çok eski ve köklü bir firma ben tavsiye ederim yine de sen bilirsin..

sağol canım. beğendim araştırdım ama gözümle görmediğim için emin olamamıştım. korkmazda da senin aldığın modeli beğenmiştim tencerede de korkmaz düşünüyordum. hem fiyat hem kalite diye. senin çeyiz bana referans oldu. ben şimdilik tek takım alıcam. ilk turda herşeyden birer tane tamamlayayım da. ikinci turda yedeklerim

dayanamadım, nehirin viyana modelini ve korkmazın tombiş tencere setini sipariş ettim gece gece. şimdiye kadar aldığım herşeyi netten aldım :) allahım noolcak benim bu tembelliğim, bilemedim ki

dayanamadım, nehirin viyana modelini ve korkmazın tombiş tencere setini sipariş ettim gece gece. şimdiye kadar aldığım herşeyi netten aldım :) allahım noolcak benim bu tembelliğim, bilemedim ki

sateni mi parlağı mı canım ?

korkmaz tombişler çok şirin ama kullanırken dikkat et ocağı çok açıp da yan taraflarını yakma e mi :)

hayırlı olsun aldıkların

sateni mi parlağı mı canım ?

korkmaz tombişler çok şirin ama kullanırken dikkat et ocağı çok açıp da yan taraflarını yakma e mi :)

hayırlı olsun aldıkların

Satenini mi yoksa parlağını mı önerirsin peki , bir soru da benden olsun :)

Parlak ! :) tek geçerim. Hem ışıl ışıl oluyor, hem kolay çizilmiyor. Hem de her yemek takımı ile uyar.

Bir süre sonra altından da olsa aynı görünecek nasılsa, şekil yapmaya gerek yok bence :)))
Cevap için çok teşekkürler minikcicek. Misafir için Hisar'ı günlük için Korkmaz'ı düşünüyordum ben. Nehir'in modellerine de baktım. Hoşuma gitti açıkçası, çay setlerine bayıldım özellikle. Hisar'a vereceğim parayla misafir-günlük çatal bıçak seti artı çay setini de hayli hayli alırım sanırım. Gene de hepsine yakından bakmak lazım. Aklım Hisar'larda kalmasın :))

Rica ederim. Tercih senin

Çok hoş olmuş topiğin :) Aldıkların çok güzelller güle güle kullan..

Kesinlikle.. ilk baştan kendine çok yüklenme, 1 er takım al. Sonra çiftlersin Yoksa ödemesi sıkıntılı oluyor. Çeyizim işine yaradı ise ne mutlu bana.. Annemde korkmazın tencereleri var belki 15 yıllık ya da daha fazla ilk günkü gibi duruyorlar bende onlara güvenerek aldım canım

parlak aldım. matlar hakkında bir sürü şey okudum. parlak daha uzun ömürlü gibi geldi. taksit istemiyorum. herşeyi nakit alıyorum. o nedenle de parama göre fiyat kalite karşılaştırması yapıp en uygununu seçmeye çalışıyorum. aynı marka aynı modelde bile acayip fiyat farkı oluyor. dikkat edin. iyice dolanın nette. bu arada siparişlerim kargoya hazırmış, çok sevindim. bu ne hız. hele bir teslim edilsin, memnuniyetimi açıklayacağım hepinize.

valla ben her yerde dolanıyorum :)) nette dışarıda neresi uygun ise oraya

kuşum ya baktım hepsi çok güzel güle güle günlerde kullan inş yaa benm de eksiklerim var daha ya offffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…