Afferim sana kaçamak yok. Yaaaa esiin ben demin 1 parmak kalınlıgında fırında makarna yedim. Tadına bakmam lazımdı. Aşçımız değişti.merak ettim nasıl yapıyor diye baktım.
Veee bugun birde tavukgöğsü yapıcak. çatalın ucuyla onun tadına bakıcam.çatlarım. Yemiycem sadece tadıcam. :18:
Oğlen ekmeksiz pırasa (dogal olarak ekmeksiz 1 parmak kalınlığında makarnadan sonra ne ekmeği) ve yarım kase yoğurt yicem.
Akşamda 1 kase nesfit. Bu arada esin nesfıtı kac kasık koyuyorsun?
Saat 10 da 1 elma yedim. Saat 16 dada üzüm yemeği düşünüyorum. Dün listeme baktım.15 tane üzüm bir porsiyon ediyormuş.
şimdide yaseminli yeşil çay içiyorum.
ESİN BU ARADA TİCKER INI DÜZENLESENE. KİLO VERDİN OKADAR..
Günlüğün hayırlı olsun minikk
Umarım istediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın.
Yeşil çayı sade ben de sevmiyorum ama 1 çay kaşığı nane ve birkaç karanfil de katıyorum.
Öyle daha iyi oluyor.
günaydın esincim.. günaydın sevgili günlüğüm :)
sabah geldim iş yerime kahvaltımı yaptım. bi iş arkadaşım çoook güzel kaşarlı açma almış. zaten 4 kişi kahvaltı yapıyoruz biz. ama hayııır ben o muhtesem çilekli nesfitimden vazgeçmedim ve onun getirdiği açmadan yemedim. dün isyerinde ölçtüm. 4 yk nesfit tam 30 gr yapıyor. :) kafayı yedım artık kuyumcu artısında olctum. okadar hassas yani bu konu. ve 125 ml de sut katarak sabah sabah 151 kalorıyı almıs bulunmaktayım.
dün işyerindeki aşçının yaptığı kapusladan 8 yemek kasıgı alıp dolaba koydum. bugun öğlen ve yarın öğlen onu yiyeceğim. akşam yemeklerindede yine 4 yk.nesfit. sabah kahvaltıda koca bir kupa ıhamur gıbı açık sekersız çay içtim. şimdide yeşil çayımın ılımasını bekliyorum. birkaç saat giremiycem bugun, toplantım olucak. kaça kadar sürer bilemiyorum. sakın bozma ben yokken.
valla dün akşam ki o ''sabah kalkınca herşeyi yiceem'' duymamiş olıym. şeytan o insanın aklını çeliyor. kışt de hoşt de öle düşünceler gelince :)
saat 10 da ve saat 16 da meyvem var fix zaten artık. 15 tane üzüm 1 porsıyon yapıyor. oda dun yine tarttım. yaklasık 130 gr falan yapıyor. ama 4 yk. kapuska kac gr gelir onu tartamadım.
dun bı sıte buldum kalorı hesaplamak için.
Kalori hesaplama, yiyeceklerdeki kalori oranlar bulma,
ıstersen bi bak canım.
ben hesapladım. işte nesfitten tut kapuskaya koycagım pulbibere kadar 913 kalori çıktı bugunluk. aslında 1100 benim diyetim ama herseyı kac gr yıyorsun tam bılemıyosun tabıkı. ama ınsanı frenliyor yani. mesela annem gecen gun canı cektıgı için kabak cekırdegı yemış. 610 kalori. hayatta yenmemesi lazım. aslında ne kadarda masum. :)
canım sana kolay gelsin bişey dicem sen akşam yemeği yerine nesfitmi yiyorsun???? ben akşam yemeğinde asla ekmek yemiyorum yaptığım yemeklerden 2 kaşık tan fazla yemiyorum inşallah gider bu kilolar ve bir daha herşeyi yicem diyede düşünmücem pis şeytan aklımı çeliyor desteğin için çok teşekkür ederim öpüyorum seni hoşçakal canım arada müsait olursan konuşuruz
canım hayırlı olsun..
dikkatlice inceledim listeni sen et, tavuk ürünleri yiyebiliyorsun bende o yok ne yazıkki et olarak köfte yiyorum, tavuk, süt, yumurta, et yok bende.. ve tebrik ediyorum seni kilon mükemmel benim hayallerimdeki kiloya sahipsin.. 48 kiloda şişkoyum demişsin sen bide beni düşün 67 kiloyumm :26:
bak ben buu farketmedim hiç et ve tavuk vermedı yani sana. ben ister et yerim ister balık ister tavuk,ister köfte. ama 30 ar gr dan 2 öğün gunluk 60 gr.
valla yok öle genç yaşta 67 kilo falan. hepimiz cıtır kız olucaz bundan sonra. benim annem başımın etini yiyor göbeğin var diye.bu sene bikini giyipte havuza gidemedim şişkoyum diye. sonra sonra bunaldımda gittim. kocaman göbeğim var. çünkü ben bölgesel alıyorum kiloyu.
slm minik:))canım baktım da bana menün çok az gibi geldi.kilon normal bana göre kilon az olduğu için mi bu kadar az yiyorsun???benim yediklerimi görsen şaşırırsıntabi benim vermem gereken çok kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?