Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
ben sabah ne yaptığımı kısaca anlatayım
kahvaltı 1 kase nesfit 1 tane salatelık
öğlen tost yicem kepekli tost ekmeği kaşar domates
akşam yarım kepçe nohut bir kase yoğurt
2 litre su ve form çayı 6 dan sonra hiç birşey yemiyorum
sadece su içiyorum hiç kaçamak yapmıyorum
yapamam kilo vermeliyimmmm

Afferim sana kaçamak yok. Yaaaa esiin ben demin 1 parmak kalınlıgında fırında makarna yedim. Tadına bakmam lazımdı. Aşçımız değişti.merak ettim nasıl yapıyor diye baktım.

Veee bugun birde tavukgöğsü yapıcak. çatalın ucuyla onun tadına bakıcam.çatlarım. Yemiycem sadece tadıcam. :18:

Oğlen ekmeksiz pırasa (dogal olarak ekmeksiz 1 parmak kalınlığında makarnadan sonra ne ekmeği) ve yarım kase yoğurt yicem.

Akşamda 1 kase nesfit. Bu arada esin nesfıtı kac kasık koyuyorsun?

Saat 10 da 1 elma yedim. Saat 16 dada üzüm yemeği düşünüyorum. Dün listeme baktım.15 tane üzüm bir porsiyon ediyormuş.
şimdide yaseminli yeşil çay içiyorum.

ESİN BU ARADA TİCKER INI DÜZENLESENE. KİLO VERDİN OKADAR..

Son düzenleme:

sadece tadına bak lütfen ben nesfiti sadece kahvaltıda yiyorum canım oda 5 kaşık ama başka bişey yemiyorum sonrada salatalık yiyorum bu arada fırın makarnaya bayılırım istediğim kiloya gelince kendime ödül olarak yapıcam yaaa ben şu yeşil çayı hiç sevmiyorum ama su çok içiyorum

tavuk göğsünü çatalın ucuyla azıcıııııık aldım. beğendim diyemem. diyorum ya benimki sırf meraktandı. zaten akmek falanda yemedim. yeşil çaya bayıldığımı söyleyemem valla. ama nasılki ilacı içiyoruz hastayken :) yeşil çayıda ilaç gibi içiyorum. ne biliym belki işe yarar. öğlen kürek çekemedim ya. babamın odası müsaid değildi.

ama sabah saat 10 da 60 kürek çektim.

Günlüğün hayırlı olsun minikk
Umarım istediğin kiloya kısa sürede ulaşırsın.
Yeşil çayı sade ben de sevmiyorum ama 1 çay kaşığı nane ve birkaç karanfil de katıyorum.
Öyle daha iyi oluyor.

teşekkür ederim binbirrenk
umarım hepimiz kısa surede kalıcı olarak ıstedıgımız kıloya ulaşırız. birbirimizi motive etmemiz önemli. herkes başlıyor ama ıkı gun sonra bırdaha girmiyor siteye.

günaydın minikk çim biraz önce kalktım limonlu ılık suyumu içiyorum şu an kahvaltımı yapçam nesfit yicem 1 kase salatalık yicem bir tane öğlenle akşama henüz karar vermedim
yaaa ben dün akşam yemeğini 5,45 te yedim yatar ayak bir acıktım kendi kendime dedim sabah uyanayım birsürü şey yicem ama şimdide bişey istemiyor canım öğlenle akşamıda yazıcam karar verince canım
sen neler yaptın tatlım???????

günaydın esincim.. günaydın sevgili günlüğüm :)

sabah geldim iş yerime kahvaltımı yaptım. bi iş arkadaşım çoook güzel kaşarlı açma almış. zaten 4 kişi kahvaltı yapıyoruz biz. ama hayııır ben o muhtesem çilekli nesfitimden vazgeçmedim ve onun getirdiği açmadan yemedim. dün isyerinde ölçtüm. 4 yk nesfit tam 30 gr yapıyor. :) kafayı yedım artık kuyumcu artısında olctum. okadar hassas yani bu konu. ve 125 ml de sut katarak sabah sabah 151 kalorıyı almıs bulunmaktayım.
dün işyerindeki aşçının yaptığı kapusladan 8 yemek kasıgı alıp dolaba koydum. bugun öğlen ve yarın öğlen onu yiyeceğim. akşam yemeklerindede yine 4 yk.nesfit. sabah kahvaltıda koca bir kupa ıhamur gıbı açık sekersız çay içtim. şimdide yeşil çayımın ılımasını bekliyorum. birkaç saat giremiycem bugun, toplantım olucak. kaça kadar sürer bilemiyorum. sakın bozma ben yokken.

valla dün akşam ki o ''sabah kalkınca herşeyi yiceem'' duymamiş olıym. şeytan o insanın aklını çeliyor. kışt de hoşt de öle düşünceler gelince :)

saat 10 da ve saat 16 da meyvem var fix zaten artık. 15 tane üzüm 1 porsıyon yapıyor. oda dun yine tarttım. yaklasık 130 gr falan yapıyor. ama 4 yk. kapuska kac gr gelir onu tartamadım.

dun bı sıte buldum kalorı hesaplamak için.

Kalori hesaplama, yiyeceklerdeki kalori oranlar bulma,

ıstersen bi bak canım.

ben hesapladım. işte nesfitten tut kapuskaya koycagım pulbibere kadar 913 kalori çıktı bugunluk. aslında 1100 benim diyetim ama herseyı kac gr yıyorsun tam bılemıyosun tabıkı. ama ınsanı frenliyor yani. mesela annem gecen gun canı cektıgı için kabak cekırdegı yemış. 610 kalori. hayatta yenmemesi lazım. aslında ne kadarda masum. :)

Son düzenleme:
Official UK Dukan Diet website: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight dukan amcamda ideal kg mu hesaplattım. amcam 48,62 kg yu bana uygun buldu.

amcam derki:

Gül,
Your 11 answers allow me to give you 3 pieces of personal information.

Is the weight you wish to be your True Weight?
Your True weight is 48.62 kg. This is above the weight that you wanted, but it is a good weight, a weight that you can easily achieve and maintain. Have confidence in me about this.
If you want to calculate again your True Weight click here
By starting today you will weigh 48.62 kg on the 16/10/2011.
You'll have to follow 3 phases of my method, this means a 21 day programme to permanently stabilize your new weight.

ben lisedeyken 41 kg idim. şimdi 44 olmak istiyorum. 48.6 da inanılmaz şişkoyum çünkü.. :84:

canım sana kolay gelsin bişey dicem sen akşam yemeği yerine nesfitmi yiyorsun???? ben akşam yemeğinde asla ekmek yemiyorum yaptığım yemeklerden 2 kaşık tan fazla yemiyorum inşallah gider bu kilolar ve bir daha herşeyi yicem diyede düşünmücem pis şeytan aklımı çeliyor desteğin için çok teşekkür ederim öpüyorum seni hoşçakal canım arada müsait olursan konuşuruz

canım hayırlı olsun..
dikkatlice inceledim listeni sen et, tavuk ürünleri yiyebiliyorsun bende o yok ne yazıkki et olarak köfte yiyorum, tavuk, süt, yumurta, et yok bende.. ve tebrik ediyorum seni kilon mükemmel benim hayallerimdeki kiloya sahipsin.. 48 kiloda şişkoyum demişsin sen bide beni düşün 67 kiloyumm :26:

anca geelbildim canım. çok uzun bir toplantı oldu :) şirkette köklü değişiklikler üzerine çalışıyorumda bugunlerde :)

valla ne biliym 14 gün 2 öğün programı işte. öyle diyo sitede nesfit ablam. :) denemekten ne çıkar dedim bende. ya zayıflıycaz ya şişmanlıycaz nesfit yiye yiye. kobayım ben :)) valla seni takdir edeiyorum zaten. hem verdığin kilodan dolayı hemde azminden dolayı canım. aynen devam :))

bak ben buu farketmedim hiç et ve tavuk vermedı yani sana. ben ister et yerim ister balık ister tavuk,ister köfte. ama 30 ar gr dan 2 öğün gunluk 60 gr.
valla yok öle genç yaşta 67 kilo falan. hepimiz cıtır kız olucaz bundan sonra. benim annem başımın etini yiyor göbeğin var diye. bu sene bikini giyipte havuza gidemedim şişkoyum diye. sonra sonra bunaldımda gittim. kocaman göbeğim var. çünkü ben bölgesel alıyorum kiloyu.

tatlım yemeğimi yedim geldim öğlen makarna yedim 6 kaşık yoğurt yarım kase ve salata yedim
akşam yemeğimi şimdi yedim misafir vardı anca yaptım yemeği taza fasulye 1 kepçe yine salata
birazdanda form çayımı içicem 20 dakika kadarda plates yapçam bugün yapamadım tatlım yine gelirim görüşürüzzz

canım ben et, süt, yumurta tüketmediğim için vermedi..
benim annemde neyin var ki dio =))
ben senin aksine aldım mı her bi yanım ayrı şişiyo, bi tek popom yoktur =)

benimde çok sevdiğim bi popom var. kalçam yok ama.ah birde şu göbek olmasa aaaah aaaah :))

slm minik:))canım baktım da bana menün çok az gibi geldi.kilon normal bana göre kilon az olduğu için mi bu kadar az yiyorsun???benim yediklerimi görsen şaşırırsıntabi benim vermem gereken çok kilo var

slm minik:))canım baktım da bana menün çok az gibi geldi.kilon normal bana göre kilon az olduğu için mi bu kadar az yiyorsun???benim yediklerimi görsen şaşırırsıntabi benim vermem gereken çok kilo var

günaydın canım,
valla canım kilom bana çok geliyor. yani ben merdiven çıkarken tıkanıyorum. nefes nefese kalıyorum.yani spor yapmamandan kaynaklanıyor olabilir ma azamanım yok spora. ben sabah 7 de evden cıkıyorum. 12 saat çalışıyorum ve saat 21:00-21:30 gibi evde oluyorum.
az mı yiyorum? aslında hayır canım az yemıyorum. sadece bu hafta nesfit denediğim için belki öyle olmuştur. benim boyum ve benim kilomda olan birinin günlük alması gereken kal 1100-1200 civarıdır.

diyetisyenin bana verdiği listeyi yazıym canım,

sabah:
açık çay
4 zeytin
1 dl etımek buyuklugunde ekmek
1 kib.kutusu peynir
istediğin kadar domates-salatalık
1 çay bardağı süt
haftada 1 yumurta yiyebilirsin (ama ya oğlen yada akşam 30 gr et yemiyceksın dedi)

ara; 1 por. meyve

öğle:
4 yk. susuz sebze
1 dl ekmek
30 gr et-tavuk veya balık
sınırsız salata
yarım bardak yoğurt
(eger 1 kase çorba içersem ekmek yiyemem)

ara: 5 tane altınbasak-1 por.meyve
ben bu altınbasagı yıyemıyorum. hem meyve hem o cok gelıyor. meyve yıyorum ve çay içiyorum.

akşam:
4 yk. susuz sebze
1 dl ekmek
30 gr et-tavuk veya balık
sınırsız salata
yarım bardak yoğurt
(eger 1 kase çorba içersem ekmek yiyemem)

ara:bır meyve
yatarken 1 çay bardağı süt

ya baktığın zaman bunların hepsını yıyınce zaten acıkmıyorsun. benım annem 75 kıloydu 1.56 fboyu. onada benim diyetimin aynısını verdı. sadece onun zeytını 5 adettı. sebzesı 5 yk idi.
yanı bu herkesı fazlasıyla doyuruyor.

sen neler yıyorsun gun içinde?

ben bu sabah 1 kase nesftit,yarım domates, az bişeyse kaşarlı omlet yedim. omlet extra oldu bugün. :)
arada meyve yicem.

oğlen 4yk. kapuska-yarım kase yogurtla
2 kanat-1 dl ekmek

arada meyve

akşam nesfit

ara meyve
yataken sut içmeyı hep unutuyorum.

ay çok uzun oldu çenem düştü sabah sabah.

yalnızım yalnızz, nerdesiniz kızlar ya yoksunuz ama yaaa.

akşam 18.30 da nesfitimi yedim ohh güzel güzel. ama eve gelınce yine coban salataya dayanamadım. ama zaten sınırsız salata hakkım var

gram gram kilo veriyorum yaaa. salı 49.7- perşembe 49.5 hergün 100 gr. hahah şaka gibi valla. başladığım ilk haftayı saymıyorum çünkü o diyet falan değildi yani. :) gelsin borekler gıtsın corekler şeklindeydi. ön hazırlık olmuş kendimi kandırdım yani.. 27.09.2011 de başladım.ogünden sonrada hiç bozmadım. 50.5 - 49.5 10 gün. 1 kg
10 günde 1 kg verirsem 5.5 kg yu kaç günde veririm :) hayıııır sakın cevabı kimse söylemesin :)) tabiki ilerleyen zamanlarda günde 100 gr bile veremiycem. hergün 100 gr versem kasım 20 de bu iş biter ama benim hedefim marttı. demekki ben çok yaymişim.

iyi akşamlar naber minikk bugün hiç giremedim ama aklım burdaydı sabah çok az ekmek küçük parça peynir açık çay dı menüm
öğlen patates salatası
akşamda taze fasulye yağsız tuzsuz makarna yoğurt 25 dakikada plates yaptım canım bugün misafirlerim vardı yeni gittiler çok yorgunum yaaaaa senden naber ??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…