Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73
nolsun valla canım koşturmaca. eve yeni geldim sayılır.1 saat falan oldu yani. bende çok yorgunuum. şimdi nektar yemek üzere mutfağa doğru yol almayı planlıyorum :))

günaydııııııııııııııın,

dün akşam 1. paket nesfitimi bitirdikten sonra :) bugun ikinci paketimi açtım. birazdan afiyetle mideye indiricem. aralarda herzamanki gibi meyvelerimi yicem. çaylar ve 1-2 bardak yeşil çay içilecek. aah bide su içsem.öğlen ıspanak yicem ama ben onu dün yemeği unutmuşum ya. annem dedıkı onun vitamini kalmadı. ama kıyamam atmaya. vitamini olmasada sebze işte. napalım bir dahaki sefere hemen yerim.akşam yine nesfit partisi.bişey farketcekmi etmiycek mi henüz bilmiyorum tabi.

günaydın minikkim
bende şimdi nesfitimi hüpletçem yeni paketi açıcam bende çok merak ediyorum işe yarıcakmı görücez
öğlende dünden taze fasulye kaldı onu yerim yanında yoğurt aralarda bol su ve tabiki form çayı
akşam yine nesfitimi yerim
birazdan sporumuda yapçammm neyse sana kolay gelsin iyi çalışmalar

iş yerindekiler benim sabrımı deniyorlar sanırım. bir gün simit bir gün poğaça. bugünde su böreği. hiçbirini yemedim amaa. allahın izniyle bu kilolar gidecek.

şimdi yeşil çay zamanı...

kızlar bugun düğün mekanlarına bakmaya başladım. düğün giderek yaklaşıyor. :) tamam daha 7 ay var kısmetse ama göz açıp kapayıncaya kadar geçer. :) buda demek oluyorkii, bundan sonra dahada dikkat etmem lazım. hem evlenene kadar ıncecık olmam lazım. hemde evlendıkten sonra da kilomu korumam lazım.pazar günü kayınvalidemle bi yere bakmaya gidicez düğün için.

öğlen 4 yk. ıspanal, 2 kaşık yoğurt,biraz pulbiber :) et getirmeyi unuttuğum içinde peynir yedim. daha doğrusu canım beyaz peynir çekti. hazır etde yememişken onuda et yerine saydım. ama bı baktım peynir tam yağlıymış. ama zaten önemli olan peynirin yağı değil. ağzıma layık olması :) 5-6 tanede üzüm yedim. ne alakaysa öğle yemeğinde. şimdi ultra açık şekersiz çayımı içiyorum.akşam olsada nesfitimi yesem diye bekliyorum. bakalım ne zaman böö gelcek nesfitten bana :)

canım hayırlısını nasibetsin güzel rabbim mutlu olursun inşallah dediğin gibi göz aç kapa geçer zaman bırakmak yooookkkkkkkk sakın bu kilolar gidicek
bende şimdi tarhana çorbası içtim ve günü bitirdim sonra form çayımı içicem su içicem okadar spora çok ağırlık verdim umarım işe yarar bekleyip görücez

Amin canım. Ben spor yapamıyorum yaa. Bende biraz önce nesfitimi yedim. Eve gidince belki biraz salata yerim. Dizi izlerkende meyve. :)

slm canım:))sorma 2 gündür çok hastayım nete falan giremedim.hele bugün yatak döşek yattım akşama kadar(malum grip olmuşum diyet de sekteye uğradı benim,hiç ara öğün falan yiyemedim(bol su bitki çayları bir de(offfffffff inşallah çabuk geçer de devam ederim zaten yeni başlamıştım(
ben günlüğünü okuduğumda çok az gördüm yediklerini de o yüzden dedim az mı yiyorsun diyebütün olarak gördüğümde gayet güzel bir menün var canım haklısın.benim yediklerime gelince;
sabah:2 dilim kepek ekmeği,2 kupa çay (az şekerli)4/5 zeytin,bir dilim beyaz peynir,domates,maydonoz(salatalık sabahları yiyemiyorum)
ara:1 meyve
öğlen:6/7 yemek kaşığı sebze yemeği ne varsa artık,1 kase yoğurt,salata(1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile) 1 dilim ekmek
ara:1 meyve
ara:1 bardak süt
akşam:6/7 yemek kaşığı sebze,salata,1 dilim ekmek,avuç içi kadar tavuk
ara:1 bardak süt
bu şekilde bir diyete başlamıştım ama 2 gündür çok iyi uyamadım(yataktan kalkamayınca maalesef(ben de bu diyeti bir arkadaşıma göre yapıyorum.o benden fazlaydı 90 kiloydu böyle bir diyetle uzun sürede ama epey kilo verdi.yanlışlarım varsa söylersin canım.takipteyim hep)

merhaba darlingim,
öncelikle geçmiş olsun canım.
valla bence bir diyetisyene gidip kendi listeni yaptırman laızm. bazem arkadaşlar aralarında konuşurken fazla pahalı değil falan diyolar ama mesela ben hıc para vermemiştim. devlet hastanesinde diyetisyen vardı. belki senin bulundugun bölgedede olabilir. senın tahlıllerıne gore vermesı daha uygun. yanı kımsenın dıyetını yapma. 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen hepsi aynı şeyleri veriyor maa yinede doktor kontrolunde olmak ayrı bişey.

evet bu sbaha tartıldım 49,7 çıktım. yani bikac gun onceye gore 200 gr fazla. eee neden acaba derken, regl olcagım aklıma geldı ve 2 saat kadar sonrada regl oldum. :) Allahım nolur canım tatlı,çikolaya çekmesin diye dua etmeye başladım hemen :)

sabah sadece bir kase nesfiti ayakta hızlı hızlı yiyip fırladım evden. işe gelincede bi1 bardak açık çayi bir bardakta yeşil ayı içtikten sonra, bi baktım öğlen olmuş, 4 yk. patlıcan, bır kase cacık, bir dl çavdar ekmeği, 1 kofte yedim.

saat 4 de elmamı yicem ve akşam yemeğindede buyuk ıhtımal nesfit.ama değişebilirde heran.. çünkü bu akşam yemeği evde yicez. :)

Son düzenleme:
nihayet eve geldiiiim. kocaman bir hafta geride kaldı. eve gelirgelmez açtım bir soda :) komşumuz kısır yapmış. birtabakta bize gönderdi.. ama dayanamam kiiii. ama naptııım? kocaman bi kaşık alsam biliyorum birkaç kaşık yicem. hemen aldım elime 1 çay kaşığı.. 3 çay kaşığı kısır yedim. yani toplasan bir yemek kaşığı bile yemedim sonuçta yedim mi? evet yedim sayılır. ama yemedim de sayılır hala akşamı bilmiyorum. buyuk ihtimal nesfit olur gibi..

selam canım bugün çok yoğundum anneme gittim biraz önce geldim duş aldım şimdi burdayım gelelim sana
demek hanımefendi kısır yemiş baksen biz elimizin tersiyle canımm ıspanaklı böreği itelim hanım efendi kısır yesin
birdaha olmasın
sabah nesfitimi yedim öğlen tarhana çorbası içtim ve salata yedim arada yarım simit form çayı 2 kupa bol suu
akşam yine nesfit biraz önce 3 kaşık yoğurt yedim ve sporumu yaptım
pazartesi tartılcam kilomu yazarım canım öptüm

selam canım nerelerdesin minikim sen neler yaptın ben bugün kahvaltda çavdar ekmeğiyle tost yedim yanında 1 bardak lght süt içtim
öğlen bir tabak yeşil mercimek çorbası yanında 2 kaşık yoğurt yedim
akşam yemeğimi 17 45 te yedim 2 tane dolma salata yedim şimdide yeşil elma yedim artık hiç birşey yemem
sporumuda yaptım bukadar gelirsen buralardayım görüşürüz

günaydın canım veeeee tartıldım 61. 60 kilom yavaşda olsa gidiyor kilolar çok şükür 59 a ineyim yeni hedefim 55 olcak inşallah nerelerdesin?????? sen bu arada
şu an ılık su içiyorum birazdanda nesfit yicem öğlenle akşam belli değil

ama sadece 3 çay kaşığı kısır yediiiiiim ama kızma lütfen yaaa. tamam bi daha kaçamak yok.

afferim sana haftasonu gayet güzel geçmiş maşallah :))

61,6 tebrik ederim esincim. haftasonu giremedim nete. pazar gunu butun gun dısardaydım. dugun için mekanlara bakmaya başladık. sabah 10 da kalktım. omlet- ve 1 kase nesfit yedim.

öğlen yemegim biaz geciktipazar gunu. saat 15,30 gibi tavuklu salata yedik, annem ben kayınvalidem. akmam saat 19:15 gibide 1 kase nesftit yedim. dun sadece 1 porsıyon meyve yiyebildim. oda akşam 21,30 gıbıydı. ama beni tebrik edin cmt regl oldum ve ağzıma tatlı-çikolata sürmedim.

bu sabahta bir kase iğrenç lihgt sütle nesfit yedim. dedım kı bende hayatımda bır kez olsun lıght sut kullanıym. yok yok olmuyo. ne kaadar kotu onun tadı. zannerdesın kı 1 kg sute 700 ml su koymuş. bir daha yok. normal sutle yıcem. zaten ondada bir dunya su var.1 yumurta yedim.
yarım saat sonra meyvemı yıcem,
öğlen 4 yk. taze fasulye. 2-3 tane sulu kofte yerim. küçük küçük. tabi aşçı listeyi degiştirip başka bişrsey yapmadıysa.

arada yıne meyve. akşam yine nesfit.sonra bır porsıyon meyve.

dun kednıme bir bikini aldım. 36 beden. hep 38 kalmış.ne kadar çok denedım bılemezsin. nerden baksan 40 dk bikini denemişimdir. ama en sonunda ta bana göre bitane buldum. ama çooooooook kilo vermem lazım. çok şişmanım çoook. tartılamıyorum da regl oldugum için. fazla çıkıcak. moralım bozulucak. :18:

kıyamam ben minikime bukadar stres yapma canım aslında haklısın küçük beden giyimek çok hoş olur biz o günleri görcezmi yaaaa hadi hayırlısı bişey sorcam sana canım ben şu kilo çizelgesini değiştiremiyorum bana yardım edebilirmisin??????**

canım şimdi değiştircem çok sağol tam yapçaktım arkadaşçağırdı şimdi evdeyim çocuğu okuldan aldım eve döndüm hazır burdayken
yediklerimide yazayım
öğlen çavdar ekmeğine iki dilim kaşar peyniri ve domates koyup tost yaptım yanında ayran form çayı
akşam 4 kaşık taze fasulye 1 dilim çavdar ekmeği bu saatten sonra hiç bişey yemem bol su form çayı gün bitti artık yarıma hayırlısı

günaydııın esincim, günaydın günlüğüm,

evet bugun günlerden salı, yaniii tartılma gunum. bugun 14,gun diyetimde. ve 1,4 kg vermişim. hergün 100 gr cık. ah bide spor yapabilsem.
yalnız neden bilmiyorum dün gece bir midem kazındı bir midem kazındı. sanırım artık nesfitten bıktım. sabahta nesfit yedim ama ı ıh, canım istemedi. sorun nesfitte değil, sutten kotu oldum. dunku sut cok suluydu midemi bulandırdı.ben bu akşam normal yemek yicem. zaten öle kilo vermemdede bi degişiklik olmadı hiç.arada canım isterse nesfit yerim.biaz özleyeyim.

dün gece öyle midem kazındı ki, gittim mutfağa aldım bi tane muzu böldüm elimde ikiye, baktım biri büyük biri küçük. büyük olan parça babaya, küçük olan bana. onu bi güzel yedim.nasıl özlemişim nasıl özlemişim.

sabah yine nesfit yedim. öğlen lahana dolması var iş yerinde, 2 tane dolma yerim. yarım dl çavdar ekmeği birazda yoğurt yicem. aralarda tabiki meyve.onu atlamıyoruz. akşamda 4 yk. taze fasulye, yine yarım dl çavdar ekmeği.

20.09.2011 50,4
27.09.2011 50,5
04.10.2011 49,7
11.10.2011 49

benim önceden yaptığım tablo görünmüyor. alıntı yapıldıgı zaman cıkıyor ama normalde görünmüyor. neden acaba. başkalarının yaptığı tablolarda gözükmüyor.tablo yapmak kalktı mıkı?

Son düzenleme:
tatlım günaydın bencede birazyemek türü ye artık ben yemek yediğim halde tam yatar ayak bir karnım kazınıyor anlatamam ama sadece su içiyorum nesfiti sadece kahvaltıda yiyorum canım endişe etme gidecek bu kilolar allahn izniyle
ne yediğime geleyim tabiki nesfit böööö geldi şu nesfitten banada ama napalım idare etçez şuan mandalin yiyorum birzdanda şekersizi kahve içicem
öğlen 4 köfte ızgarada yanında salata
akşam kuru fasulye yoğurt tabiki bolllll suuuuuuu
form çayımmmgünü form çayımla bitircem canım sonra görüşürüz sana kolay gelsin öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…