günaydııııııııııııııın,
dün akşam 1. paket nesfitimi bitirdikten sonra :) bugun ikinci paketimi açtım. birazdan afiyetle mideye indiricem. aralarda herzamanki gibi meyvelerimi yicem. çaylar ve 1-2 bardak yeşil çay içilecek. aah bide su içsem.öğlen ıspanak yicem ama ben onu dün yemeği unutmuşum ya. annem dedıkı onun vitamini kalmadı. ama kıyamam atmaya. vitamini olmasada sebze işte. napalım bir dahaki sefere hemen yerim.akşam yine nesfit partisi.bişey farketcekmi etmiycek mi henüz bilmiyorum tabi.
kızlar bugun düğün mekanlarına bakmaya başladım. düğün giderek yaklaşıyor. :) tamam daha 7 ay var kısmetse ama göz açıp kapayıncaya kadar geçer. :) buda demek oluyorkii, bundan sonra dahada dikkat etmem lazım. hem evlenene kadar ıncecık olmam lazım. hemde evlendıkten sonra da kilomu korumam lazım.pazar günü kayınvalidemle bi yere bakmaya gidicez düğün için.
öğlen 4 yk. ıspanal, 2 kaşık yoğurt,biraz pulbiber :) et getirmeyi unuttuğum içinde peynir yedim. daha doğrusu canım beyaz peynir çekti. hazır etde yememişken onuda et yerine saydım. ama bı baktım peynir tam yağlıymış. ama zaten önemli olan peynirin yağı değil. ağzıma layık olması :) 5-6 tanede üzüm yedim. ne alakaysa öğle yemeğinde. şimdi ultra açık şekersiz çayımı içiyorum.akşam olsada nesfitimi yesem diye bekliyorum. bakalım ne zaman böö gelcek nesfitten bana :)
günaydın canım,
valla canım kilom bana çok geliyor. yani ben merdiven çıkarken tıkanıyorum. nefes nefese kalıyorum.yani spor yapmamandan kaynaklanıyor olabilir ma azamanım yok spora. ben sabah 7 de evden cıkıyorum. 12 saat çalışıyorum ve saat 21:00-21:30 gibi evde oluyorum.
az mı yiyorum? aslında hayır canım az yemıyorum. sadece bu hafta nesfit denediğim için belki öyle olmuştur. benim boyum ve benim kilomda olan birinin günlük alması gereken kal 1100-1200 civarıdır.
diyetisyenin bana verdiği listeyi yazıym canım,
sabah:
açık çay
4 zeytin
1 dl etımek buyuklugunde ekmek
1 kib.kutusu peynir
istediğin kadar domates-salatalık
1 çay bardağı süt
haftada 1 yumurta yiyebilirsin (ama ya oğlen yada akşam 30 gr et yemiyceksın dedi)
ara; 1 por. meyve
öğle:
4 yk. susuz sebze
1 dl ekmek
30 gr et-tavuk veya balık
sınırsız salata
yarım bardak yoğurt
(eger 1 kase çorba içersem ekmek yiyemem)
ara: 5 tane altınbasak-1 por.meyve
ben bu altınbasagı yıyemıyorum. hem meyve hem o cok gelıyor. meyve yıyorum ve çay içiyorum.
akşam:
4 yk. susuz sebze
1 dl ekmek
30 gr et-tavuk veya balık
sınırsız salata
yarım bardak yoğurt
(eger 1 kase çorba içersem ekmek yiyemem)
ara:bır meyve
yatarken 1 çay bardağı süt
ya baktığın zaman bunların hepsını yıyınce zaten acıkmıyorsun. benım annem 75 kıloydu 1.56 fboyu. onada benim diyetimin aynısını verdı. sadece onun zeytını 5 adettı. sebzesı 5 yk idi.
yanı bu herkesı fazlasıyla doyuruyor.
sen neler yıyorsun gun içinde?
ben bu sabah 1 kase nesftit,yarım domates, az bişeyse kaşarlı omlet yedim. omlet extra oldu bugün. :)
arada meyve yicem.
oğlen 4yk. kapuska-yarım kase yogurtla
2 kanat-1 dl ekmek
arada meyve
akşam nesfit
ara meyve
yataken sut içmeyı hep unutuyorum.
ay çok uzun oldu çenem düştü sabah sabah.
nihayet eve geldiiiim. kocaman bir hafta geride kaldı. eve gelirgelmez açtım bir soda :) komşumuz kısır yapmış. birtabakta bize gönderdi.. ama dayanamam kiiii. ama naptııım? kocaman bi kaşık alsam biliyorum birkaç kaşık yicem. hemen aldım elime 1 çay kaşığı.. 3 çay kaşığı kısır yedim. yani toplasan bir yemek kaşığı bile yemedimsonuçta yedim mi? evet yedim sayılır. ama yemedim de sayılır hala akşamı bilmiyorum. buyuk ihtimal nesfit olur gibi..
selam canım bugün çok yoğundum anneme gittim biraz önce geldim duş aldım şimdi burdayım gelelim sana
demek hanımefendi kısır yemiş baksenbiz elimizin tersiyle canımm ıspanaklı böreği itelim hanım efendi kısır yesin
birdaha olmasın
sabah nesfitimi yedim öğlen tarhana çorbası içtim ve salata yedim arada yarım simit form çayı 2 kupa bol suu
akşam yine nesfit biraz önce 3 kaşık yoğurt yedim ve sporumu yaptım
pazartesi tartılcam kilomu yazarım canım öptüm
selam canım nerelerdesin minikim sen neler yaptın ben bugün kahvaltda çavdar ekmeğiyle tost yedim yanında 1 bardak lght süt içtim
öğlen bir tabak yeşil mercimek çorbası yanında 2 kaşık yoğurt yedim
akşam yemeğimi 17 45 te yedim 2 tane dolma salata yedim şimdide yeşil elma yedim artık hiç birşey yemem
sporumuda yaptım bukadar gelirsen buralardayım görüşürüz
günaydın canım veeeee tartıldım 61. 60 kilom yavaşda olsa gidiyor kilolar çok şükür 59 a ineyim yeni hedefim 55 olcak inşallah nerelerdesin?????? sen bu arada
şu an ılık su içiyorum birazdanda nesfit yicem öğlenle akşam belli değil
ama sadece 3 çay kaşığı kısır yediiiiiimama kızma lütfen yaaa. tamam bi daha kaçamak yok.
afferim sana haftasonu gayet güzel geçmiş maşallah :))
61,6 tebrik ederim esincim. haftasonu giremedim nete. pazar gunu butun gun dısardaydım. dugun için mekanlara bakmaya başladık. sabah 10 da kalktım. omlet- ve 1 kase nesfit yedim.
öğlen yemegim biaz geciktipazar gunu. saat 15,30 gibi tavuklu salata yedik, annem ben kayınvalidem.akmam saat 19:15 gibide 1 kase nesftit yedim. dun sadece 1 porsıyon meyve yiyebildim. oda akşam 21,30 gıbıydı. ama beni tebrik edin cmt regl oldum ve ağzıma tatlı-çikolata sürmedim.
bu sabahta bir kase iğrenç lihgt sütle nesfit yedim. dedım kı bende hayatımda bır kez olsun lıght sut kullanıym. yok yok olmuyo. ne kaadar kotu onun tadı. zannerdesın kı 1 kg sute 700 ml su koymuş. bir daha yok. normal sutle yıcem. zaten ondada bir dunya su var.1 yumurta yedim.
yarım saat sonra meyvemı yıcem,
öğlen 4 yk. taze fasulye. 2-3 tane sulu kofte yerim. küçük küçük. tabi aşçı listeyi degiştirip başka bişrsey yapmadıysa.
arada yıne meyve. akşam yine nesfit.sonra bır porsıyon meyve.
dun kednıme bir bikini aldım. 36 beden. hep 38 kalmış.ne kadar çok denedım bılemezsin. nerden baksan 40 dk bikini denemişimdir. ama en sonunda ta bana göre bitane buldum. ama çooooooook kilo vermem lazım. çok şişmanım çoook. tartılamıyorum da regl oldugum için. fazla çıkıcak. moralım bozulucak. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?