Minikk'in Sevgili Günlüğü :)

kızlar sizce minik 44 kg ya inip incecik bir gelin olabilecek mi?

• Ankete Katılan
    73

Tebrik ederim hayatım, hiç kaçamak yok :)

minikk ben yanlış mı anlıyorum sen 36 beden 34 mi inmeye çalışıyorsun. çok zayıfsın zaten neden illa 34?????

minikk ben yanlış mı anlıyorum sen 36 beden 34 mi inmeye çalışıyorsun. çok zayıfsın zaten neden illa 34?????

:) benim kemiklerim çok ince. bileklerim falan kopacak gibi. ama göbeğim var ve yavaş yavaş selulit oluşmaya başladı bacaklarımda. yanı bu kilo bende kötü duruyor. eğildiğim zaman göbeğim sarkıyor. oturunca kat kat falan. yani kemiksiz oldugum için löp etim suanda. biliyorum komık gelıyor ama boyumda kısa oldugu için 49 kg bende çok duruyor. 44 kg olmam lazım. ve bazı kıyafetlerde 34-bazı kıyafetlerdede 36 giyicem. evdekı kotlarım olmuyor mesela.

Tebrik ederim hayatım, hiç kaçamak yok :)

yaaa birde kaçamak yapmaya kalkarsam ne olurum yaaa irademe sahip olmamlazım canım ben bu kilolarla hiç mutlu değilim hani derlerya ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR işte bu bizim sloganımız olsun
gitsin kilolar gelsin incecik hatunlar

günaydın esincim. evet sloganımız çok güzel oldu gerçekten.dün babam benim sorunlarım olduğunu söyledi. kızım sen şişman mısın ya diyo. anoreksiya böyle bi hastalık herhalde diyor. zayıf olduğun halde kendini şişman görüyorsun diyor. alakası yok :) çünkü annemde , kuzenimde benim kilo vermem gerektiğini söylüyorlar :)

bu sabah yediklerime bakacak olursak,
1 kase nesfit, sutunun yarısını bıraktım. artık çok sıkıldım sutten sanırım. biraz peynir ve domates.

ara elma

öğlen 4 yk kapuska, 1 dl kepek ekmeği, salata, birazcık yoğurt

ara meyvem yook salı gunleri pek meyvem olmuyor. :) okadar çok meyve sevıyoruz ki,carsamba gunu pazar oldugu için taze taze alıyor annem pazardan.
ama belkı markete gider alırım.

akşam
4 yk pırasa,1 dl kepek ekmeği, salata

ara meyvee :)

günaydın canım sen söylenenlere kulak asma herkezin bakış açısı farklı bide baban senin yıpranmanı istemediği için öyle söylemiştir genelde anneler görselliğe önem verir o senin çok güzel bir gelin olmanı istiyor ve sana destek oluyor ne güzel bak benim kocam diyet yapmamı hiç istemiyor geçen akşam saat 10 civarıydı bu tutturdu ben acıktım hamburger söylücem mc ten sanada söylücem kesinlikle böyle bişey yapma dedim asla yemem hamburgeride çok severim biliyor ama asla yemem dedim eeee bende yemeyim bari dedi sen bişeyler hazırla dedi onu tek derdi kilo vermeyim ama çok kararlıyım ne kaçamak nede saatimin dışında hiç birşey yemem zamanında çok yedim onlara sayıyorum ne yediğime geleyim
tabiki nesfit yedim bir tanede salatalık
öğlen az yağda sotelenmiş mantar arada form çayım
akşam tarana çorbası yoğurt arada elma bol su ve form çayı

Hep yanındayım minikk=) Düğüne kadar ikimiz de istediğimiz kiloda olacağız inşallaaaaah :)

Hep yanındayım minikk=) Düğüne kadar ikimiz de istediğimiz kiloda olacağız inşallaaaaah :)

saol tatlım. hepimiz birbirimize destek olalım. biri diyeti bırakır gibi olunca bir diğerinin frenlemesi lazım valla :) biz 15 gunu bıtırdık. kaymalar olabilir aman dikkat ızlar. :)

bu arada elmamın yarısını şimdi yicem. yarısını dörtte yicem çünkü elma çok buyuk :)

kaymalar olmasın yaaa desteğini çekme üstümden ne olur çevremde o kadar çok vazgeçirmek isteyen varki hepsi sözleşmiş sanki kayınvaldem kocam oğlum kardeşim o güzelim pantolonumu tekrar giyimek istiyorum ayyy ağlıcam valla kendime kızıyorum bu kadar yemenin ne yararı vardı

hayatım sen 55 olana kadar ben 44 olana kadar bırakmak yok. ben napıcam bılıyor musun? her hafta tartılmak üzere bir liste hazırladım. o listeyide bastım.üşenmedim 29 ocak 2013 e kadar yazdım. hafta hafta. her hafta salı tartılıcam. ve 44 olduktan sonrada devam edıcem. kilo aldıgım anda kontrol altına alabılmek için. istersen sanada yollarım sende ugraşma yapmaya :)

evet çok isterim zahmet olmazsa banada yaparmısın sana çok minnettarım demekki insanları görmedende sevebilirmişsin en iyi kanıtı sensin arkadaşım ))))

evet çok isterim zahmet olmazsa banada yaparmısın sana çok minnettarım demekki insanları görmedende sevebilirmişsin en iyi kanıtı sensin arkadaşım ))))

utanırım ama :) benim bi sitem var. papağanlarla ilgili. orda okadar çok insan tanıdım ki. gerçekten görmeden okdara güzel arkadaşlıklar kurdukki. kalktık ankaralara piknıklere bıle gıttık :)) ozelden mesaj atıcam sana canım bi bakıver.

inşallah bizde görüşürüz canım seni görmeyi tanışmayı çok isterim arkidişim

inşallah bizde görüşürüz canım seni görmeyi tanışmayı çok isterim arkidişim

izmire hersene gidiyorum. şimdi istanbulda yaşıyorum ama evlendıkten sonra denizlide yaşıycaz kısmetse. sana yakına geliyorum yani :)

Öğlen 4 yk kapuska, 1 dl kepek ekmeği, salata, birazcık yoğurt

ara YARIM ELMA :)

akşam
4 yk pırasa,1 dl kepek ekmeği, salata DEMİŞTİM AMA İŞYERİNDE TAVUK IZGARA CIKIYORMUŞ BUGUN. BİRAZCIKTA TAVUK YİCEM.

HERKES ARALARDA İÇTİĞİ CAYLARIA YAZIYOR AMA BENİM SAGIM SOLUM BELLİ OLMUYOR. BI SURUR CAY, SODA YEŞİL CAY VS İÇİYORUM :)

Elma sirkeni de içtin mi bakalım sabah:)

Elma sirkeni de içtin mi bakalım sabah:)

onu hayatımda hiç içmedim. elma sirkesinin tadını bile bilmem. ama içebilceğim hiç sanmıyorum. ben sabah kalkarım, işe gelirim. kahvaltımı ederım. çayımı içerim. canım isterse yeşil çay içerim. 10 da meyvemı yerim, yine çay içerim. bazen yeşil çay olur bu. öğlen yemek, canım isterse cay, yeşil çay, suan oldugu gıbı bazen soda içerim. 4 de meyve, çay :) aksam yemek, eve gıdıncede meyve :) hiç öle extra bişey içmiyorum yani. mesela herkes limonlu sular falan içiyor. benim tansıyomu dusuruyo limon. çok severım lımonu ama abartamıyorum lımon konusunda.

Zaten diyetisyenim limonlu suyun yanlış olduğunu söyledi bana kesinlikle yapma dedi. İçinde en az elma kadar enerji varmış limonun da. Sirke ben de içemezdim ama ballı elma sirkesi ötekilere oranla daha hafif ve güzel bi dene derim. Ama elma sirkesi olacak özellikle. Yakın yerlerde olsaydık bi denetirdim sana :)

:) sizi gidi izmirlier sizi. iki tane izmirlim oldu yani öylemi. :) valla denerim canım.madem güzel.

dün akşam çok acıktım. bugun çok acıktım. sanırım sakızdan oluyor. sakız ciğniyorum iki gündür.demin yarım elmamı tam 10 dk da yedim. kemire kemire. bitmesin diye yavaş yavaş yedim. şimdi yukarı çıkıp 10-15 tane nesfit yicem. sutsuz cerez gibi. çok açııım neden yaaaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…