tatlım günaydın bencede birazyemek türü ye artık ben yemek yediğim halde tam yatar ayak bir karnım kazınıyor anlatamam ama sadece su içiyorum nesfiti sadece kahvaltıda yiyorum canım endişe etme gidecek bu kilolar allahn izniyle
ne yediğime geleyim tabiki nesfit böööö geldi şu nesfitten banada ama napalım idare etçez şuan mandalin yiyorum birzdanda şekersizi kahve içicem
öğlen 4 köfte ızgarada yanında salata
akşam kuru fasulye yoğurt tabiki bolllll suuuuuuu
form çayımmmgünü form çayımla bitircem canım sonra görüşürüz sana kolay gelsin öptüm
minikk ben yanlış mı anlıyorum sen 36 beden 34 mi inmeye çalışıyorsun. çok zayıfsın zaten neden illa 34?????
Tebrik ederim hayatım, hiç kaçamak yok :)
baktım absolut'un günlüğünü bayağı bı meşgul ettik. kendi günlüğümü açıym dedim.
aslında ben bır hafta once başladım dıyete fakat arkadasıma gıttım noddle yapmış. kıramadım annem browni yapmış dayanamadım. iş yerinde aşçı börek yapmış, merak ettim tadını. çünkü yeni değişti, nişanlımın annnesiyle buluştuk. suffleden nolcak derkeeeen, bır haftada ne aldım ne verdım. en azından almadıgıma şükrediyorum.ama bugun kesin olarak abur cuburdan uzak durmaya karar verdim ve sıkı bır dıyet beni bekliyor tabi sizlerin desteğiyle...
suanda 50,4 kg yum. hedefim 44 kg olmak. 36 bedenim fakat 34 beden olmam lazım eskisi gibi. kısmetse mayıs ayında düğünüm var ve o gelinliğin içine incecik girmeliyim. tabiki balayınıda unutmayalım :)
sabah kahvaltımı yaptım. sutumu içtim. çooook açık şekersiz cay içtim.
kahvaltıda ;
bır dılım kepeklı ekmek üzerine zeytin ezmesi ve labne peynir,
domates salatalık.
1 çay bardağı süt içtim.
öglen ve akşam içinde dun akşam yaptığım mantar corbası, yogurt ve iş yerimde çıkıcak olan taze fasulyeyi yemegi planlıyordum :) tabıkı taze fasulye kılçıklıydı ve yiyemedim. mecbur sebsesiz idare edicez. bende küçük küçük 5 tane erik yedim.
ve yatana kadar 3 porsıyon meyvee. bırı 10 da bırı 16 da bırı 22 gıbı.
evet saat 16 oldu bile meyve molası, birazdan açık çayımda gelir. :))
lütfen desteklerinizi esirgemeyin..
Hep yanındayım minikk=) Düğüne kadar ikimiz de istediğimiz kiloda olacağız inşallaaaaah :)
saol tatlım. hepimiz birbirimize destek olalım. biri diyeti bırakır gibi olunca bir diğerinin frenlemesi lazım valla :) biz 15 gunu bıtırdık. kaymalar olabilir aman dikkat ızlar. :)
bu arada elmamın yarısını şimdi yicem. yarısını dörtte yicem çünkü elma çok buyuk :)
kaymalar olmasın yaaa desteğini çekme üstümden ne olur çevremde o kadar çok vazgeçirmek isteyen varki hepsi sözleşmiş sanki kayınvaldem kocam oğlum kardeşim o güzelim pantolonumu tekrar giyimek istiyorum ayyy ağlıcam valla kendime kızıyorum bu kadar yemenin ne yararı vardı
hayatım sen 55 olana kadar ben 44 olana kadar bırakmak yok. ben napıcam bılıyor musun? her hafta tartılmak üzere bir liste hazırladım. o listeyide bastım.üşenmedim 29 ocak 2013 e kadar yazdım. hafta hafta. her hafta salı tartılıcam. ve 44 olduktan sonrada devam edıcem. kilo aldıgım anda kontrol altına alabılmek için. istersen sanada yollarım sende ugraşma yapmaya :)
evet çok isterim zahmet olmazsa banada yaparmısın sana çok minnettarım demekki insanları görmedende sevebilirmişsin en iyi kanıtı sensin arkadaşım))))
utanırım ama :) benim bi sitem var. papağanlarla ilgili. orda okadar çok insan tanıdım ki. gerçekten görmeden okdara güzel arkadaşlıklar kurdukki. kalktık ankaralara piknıklere bıle gıttık :)) ozelden mesaj atıcam sana canım bi bakıver.
inşallah bizde görüşürüz canım seni görmeyi tanışmayı çok isterim arkidişim
günaydın esincim. evet sloganımız çok güzel oldu gerçekten.dün babam benim sorunlarım olduğunu söyledi. kızım sen şişman mısın ya diyo. anoreksiya böyle bi hastalık herhalde diyor. zayıf olduğun halde kendini şişman görüyorsun diyor. alakası yok :) çünkü annemde , kuzenimde benim kilo vermem gerektiğini söylüyorlar :)
bu sabah yediklerime bakacak olursak,
1 kase nesfit, sutunun yarısını bıraktım. artık çok sıkıldım sutten sanırım. biraz peynir ve domates.
ara elma
öğlen 4 yk kapuska, 1 dl kepek ekmeği, salata, birazcık yoğurt
ara meyvem yook salı gunleri pek meyvem olmuyor. :) okadar çok meyve sevıyoruz ki,carsamba gunu pazar oldugu için taze taze alıyor annem pazardan.
ama belkı markete gider alırım.
akşam
4 yk pırasa,1 dl kepek ekmeği, salata
ara meyvee :)
saol tatlım. hepimiz birbirimize destek olalım. biri diyeti bırakır gibi olunca bir diğerinin frenlemesi lazım valla :) biz 15 gunu bıtırdık. kaymalar olabilir aman dikkat ızlar. :)
bu arada elmamın yarısını şimdi yicem. yarısını dörtte yicem çünkü elma çok buyuk :)
Elma sirkeni de içtin mi bakalım sabah:)
onu hayatımda hiç içmedim. elma sirkesinin tadını bile bilmem. ama içebilceğim hiç sanmıyorum. ben sabah kalkarım, işe gelirim. kahvaltımı ederım. çayımı içerim. canım isterse yeşil çay içerim. 10 da meyvemı yerim, yine çay içerim. bazen yeşil çay olur bu. öğlen yemek, canım isterse cay, yeşil çay, suan oldugu gıbı bazen soda içerim. 4 de meyve, çay :) aksam yemek, eve gıdıncede meyve :) hiç öle extra bişey içmiyorum yani. mesela herkes limonlu sular falan içiyor. benim tansıyomu dusuruyo limon. çok severım lımonu ama abartamıyorum lımon konusunda.
Zaten diyetisyenim limonlu suyun yanlış olduğunu söyledi bana kesinlikle yapma dedi. İçinde en az elma kadar enerji varmış limonun da. Sirke ben de içemezdim ama ballı elma sirkesi ötekilere oranla daha hafif ve güzel bi dene derim. Ama elma sirkesi olacak özellikle. Yakın yerlerde olsaydık bi denetirdim sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?