güle güle iyi günlerde oturun kaydirigubbakcemile2
ay demeden geçeeyeceğim kıtlıkmı vardı bacım okadar patik türbent nedir yav. fuzuri ya emeklere yazık kaldır hurca koy serilmiş okadar şey sonra topla bilmem ne bi dünya iş sana
saçma gelyor bana böyle sermek sergilemek millete ne ne varsa vardır kimse görmesede olur çeyizini kafamçokkarıştı
ay şu yemenilerin , havlu kenarlarının güzelliğine bak yauu:)) gözüm kaldı hıhh
canım benim evinin fotoğraflarına bakarken kuzişimin evinde hissettim kendimi birden bu kadan mı benzerlik olur eşyaların yeri bile aynı mutfak banyo aynı tarzz Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin inşaallah:))
evein cok guzel canim gule gule oturda ben de ayni hatayi yaptim cop tenekemi ve micro dalgami gumus renkli mi deniyo turkiye simdi unuttum stainless- steel aldim anam canim cikti git gel sil git gel ovalamaktan.. :) keske plastik alsaydim :)
ayol dukkanmi aciyosun, bu ne ceyiz bollugu masallah bu ceyizlerle sen gelecekte kizlarini da gelin edersin
Hepsi cok guzel, gule gule kullan, Allah icine sindirsin.
Mutluluklar diliyorum...
Maaşallah, Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin.Çeyizlerini yesinler senin yaa, günümüzde eskisi kadar önem verilmesede annelerimizin el emeği göz nuru.Her biri birbirinden kıymetli. Hele annemi kaybettikten sonra yaptığı şeylere baktıkça içim titriyo
kızlar begenmenıze cok ama cok sevındım evlenelı bır bucuk seneyı gectı ve hala aynı evımdeyım epeydır sıteye gırmemıstım yenı gırdım ve ceyız resımlerımı gorunce ılk gunku heyecanımı hatırladım:)))