Minilya'nın Sade ve Şık Evi ve Çeyizi

cnm mutluluklar dilerim
evin cok hos
tv üniten ve yatak odasi takimini cok begendim
ama nacizane fikrim nolur su tv ünitendeki ve o plazminin üzerinde olmamasi gereken dantelleri lütfen kaldir bide sehbandakini tebi o zamn esyalarin kapanmaz hem sende dantelle bilmm neyle ugrasmamis olursun

canım evin çok güzel özellikle mutfak dolapların çok şahane... güle güle mutluluk içinde oturun..yeni evli olmak çok başka güzel bir duygu bende yaşadım 2 yıl önce ve şuanki duygularını tahmin edebiliyorum az çok,..canım eşyalarından bazı şeylerimiz aynı mesela; baharatlık ve kavanozlarımız ben kavanozların birini geçen gün kompostu yaparken kırdım elimde, şeker vardı içinde sallarken birden kırıldı sende çok dikkat et bu kavanozlar biraz hassas kaydirigubbakcemile3mutfak dantellerin kardeşimin çeyizine annemde ördü bunlardan ama keşke o beyaz perdelerin altına beyazlı bir katlamalı tül yaptırsaydın canım daha takım olurdu perden ve buzdolabı örtünle falan..bide masanın yerine aklım takıldı benim evimdede böyle cam önünde ama özellikle misafir gelince zor oluyor acaba masanın yerine iki tane tekli koltuklarını koyup masayı girişe kapının yanına bir yere alabilirmiydin yer varmı? orda onu bilmiyorum ama varsa hem kapıya hemde mutfağına daha yakın olur senin için canım sadece benden bir öneri..benim salon kçük olduğu için camın önüne koydum ve işim biraz zor o ne denle öneride bulundum:çok üzgünüm: yatak odan bir harika örtün falan çok şık özellikle..bide o senelrece giyebileceğin ve bu kışın bol bol giy o patikleri bayağı almışın çeyizine iyi yapmışın kışın inan çok sıcak tutuyolar ayağını özellikle sıcak tut bu zamanlar canım :jeyyar:havluların zaten sana senelerce yeter benim bayağı var ve güzelliklerine dayanamadığım için hepsini hemen hemen kullandım sen :umursamaz: sakın öyle yapma sonra insan bi kaç tane doğum için ayırmadığına pişman oluyor canım kaydirigubbakcemile3 maşallah herşey çok güzel umarım hep güzel günler görür mutlu mesut bir evlilik yürütürsünüz rabbim mutluluğunuzu bozmasın :1hug:..

benim fikrim o kadar dantel çok gereksiz ne yapacaksınız ki hem temizligi felan daha sade olabilirdi ev kendine hitap etmiş size degil ev bana göre bana hitap etmeli rahatlık açısından dantel örtü felan gereksiz

Maaşallah gözlerim yoruldu resimlere bakmaktan herşey harikaopuyorumnanaktan Ağız tadıyla oturmak nasip etsin Rabbim... Darısı tüm bekarların başınakaydirigubbakcemile3
Mutluluklar:asigim:

güle güle oturun sağlıkla çeyizlere kim bakıyor evi görmeye mi geliyolar bizde öle şeyler hiç olmadıda merak ettim

canım maşallah her şey çok güzel bi şey rica etsem çok mu olur ? evini çeyizleri falan topladığındada çekermisin çünkü sadece çeyizlerin gözüküyor evinin eşyalarını net göremedim allah yuvanızı bozmasın hep böyle ilk gün ki gibi kalın

Canım çeyizlerine bayıldım allah hepsini gülegüle kullanmak nasip etsin..
Banyonda çok hoş...havluların ne güzel öyle :)
Salonun ve yatak örtünede bayıldım
Fakat bence tv ünitesindeki danteller çok demode durmuş kızma sakın kendi fikrim

öncelikle güle güle mutluluk içinde otur evinde
yalnız havlular yemeniler patikler danteller,gereğinden fazla,bence,

çeyizlrinden evini göremedim ki Şeniz maşallah çok güzel çeyizin
anneciğinin eline sağlık evinde mutlu huzurlu ol hep inş. herşey çok güzel

ya eve yorum yapıcam ama çeyizlerden göremiyomkii :)))
çeyizlerin güselmiş ama :)) sağlıklı oturmak nasipetsin allah

güle güle otur canım
maşallh çeyizinde baya varmış zor oldu görebilmek

allah ağız tadı versin yuvanada, mutfakta dahi dantel görünce bayılasım geliyoakannehir

Ben bişey sorcam ablalırım bacılarım..
Şu danteller olmazsa olmuyor ki?
Anneciğinin ellerine sağlık da,acaba kullanacak mısın onları bacım ya?.:bbo:
Gerek var mı bunca emeğe uğraşa.
Bana biraz gereksiz gibi geliyor danteller.Belki de çeyiz olayı..CADIARZU

Unutmadan eviniz hoş görünüyor.Allah sağlıklı,güzel günlerde oturmanızı nasip etsin..

Şayet sürç-i lisan ettiysem de affınıza sığınıyorum ve sizlerii güzel yanaklarınızdan öpüyorum...
:1hug:

evin çok güzel olmuş arkadaşım ne kadar çok patik ve tülbentin var öyle,bir ömür boyu mutluluklar

senin yine 3 tane varmış patikin.. benim hiç yoktuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
kız minilya napıcan o kadar patiği tülbenti.. hadi tülbenti anladım daaa.. patikler nolucak kız o kadar :hulya: görünce yuhhh dedim. bence sen bu çeyizlerle bi dükkan aç, parasıyla bi ev daha döşersin kız.. maşallahh
şaka biyana allah huzur mutluluk versin:) güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…