bende de su gibi akıyor para.ama harcadıkça içime huzur geldi neden anlamadımben bir haftadır 520 söylüyorum daha maaşımdan başka para gelmedi beklemedeyim
ben 5 2 0 dedim ertesi gün maaş yattıbende de su gibi akıyor para.ama harcadıkça içime huzur geldi neden anlamadım
benden gittide paralar şifre eşime yansıdı sanki .tövbe arada acaba batılmı diyorum.onu okuyacağına iki kere Ya rezzak çek diyorum kendi kendime..kafamda soru işaretleri.ama meraklıyımda böyle şeylere.sürekli kendimi beş iki sıfır derken buluyorumben 5 2 0 dedim ertesi gün maaş yattı
Ben de meraktan tekrar ediyorum bak bu gün 71,9 kilo geldim. Kaç haftadır 73 te takılmıştımbenden gittide paralar şifre eşime yansıdı sanki .tövbe arada acaba batılmı diyorum.onu okuyacağına iki kere Ya rezzak çek diyorum kendi kendime..kafamda soru işaretleri.ama meraklıyımda böyle şeylere.sürekli kendimi beş iki sıfır derken buluyorumya tutarsa biraz aarştırdım her sağlık sorunu için farklı şifre varmış.müsait olduğumda onları not edeceğim
bunun için kaçı tekrarlıyorsunBen de meraktan tekrar ediyorum bak bu gün 71,9 kilo geldim. Kaç haftadır 73 te takılmıştım
Dur bakalım tesadüf mü aslı var mı zamanla belli olur.
bende dün 4 8 1 2 4 1 2 sürekli dedim akşam yemek yemedim.Ben de meraktan tekrar ediyorum bak bu gün 71,9 kilo geldim. Kaç haftadır 73 te takılmıştım
Dur bakalım tesadüf mü aslı var mı zamanla belli olur.
günaydın mia.ne güzel sebze toplamışsın.terapi niyetine geçsinGünaydın kızlar maşallah size
Bizde dün evde yemek yedik direk köye geçtik
bir sürü sebze topladık
eve gelince hemen bir duş aldık kıyafetleri makineye attım.
Bulaşıkları sudan geçirdim ama tam olarak temiz bırakamadım.
bugün güzelce temizlik yaparsam yarın tatil
iş yerinde işleri de toparlayayım ki tatil sonrası modum düşmesin.
4-8-1-2-4-1-2bunun için kaçı tekrarlıyorsun
adam diyormuş gitme mia şirket senin .maaşına %100 zam.yol masrafın benden.ekstra market alışverişi için 500 lira peşinBenim de patronun karşısına geçip 5 2 0 nakit para aktif çalış diyesim geliyor
hemen yazıyorum telefona.gerekirese ana ekran yapayım bunu her aldığımda okurum.4-8-1-2-4-1-2
günaydın mia.ne güzel sebze toplamışsın.terapi niyetine geçsin
adam diyormuş gitme mia şirket senin .maaşına %100 zam.yol masrafın benden.ekstra market alışverişi için 500 lira peşin
adam diyormuş gitme mia şirket senin .maaşına %100 zam.yol masrafın benden.ekstra market alışverişi için 500 lira peşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?