Siyah uzun zamandır görmedim denk gelirse gönderirim ben sanaKırmızı kapaklısı 84 tl diyor ama siyahlı istiyorum ben.
55 tl iyimiş gerçekten.
Siyah uzun zamandır görmedim denk gelirse gönderirim ben sana
Bunlar yapmıyor canım.anka yağdanlık akıtma yapıyor mu acaba bi arkadaşım alma dediydi bende merak ediyorum hep.
Kabak ve patlıcanı Nasıl koydunuzSelam kızlar, bugün memlekete gidiyoruz ablam geldi bize birlikte gideceğiz
O evdeyken dolapta bozulacak kabak, patlıcan, domatesleri doğrayıp buzluğa attık süper oldu hem kışlık hazırlık hemde bozulmaktan kurtuldu çok mutlu oldum
Bir de taşıt kredimiz vardı faizler düşünce hem krediyi kısaltalım hemde faiz ödemekten kar edelim diye ihtiyaç kredisi çektik bugün kapatıcaz inşallah taşıt kredisini, varsa öyle bir durumumuz aklınızda olsun
Ben doğradım yemek için direk poşetledim. Bunu her sene yapıyorum.Biberi nasıl koyuyorsunuz ?
Ben doğradım yemek için direk poşetledim. Bunu her sene yapıyorum.
Birazını da uzun uzun poşetledim kışın kızartacağım. Bunu ilk defa koydum.
Immm şeyyy ben onu da şeye koyuyorum koku olmuyorkoku yapar dedi burda iş yerinden biri de kararsız kaldım.
Immm şeyyy ben onu da şeye koyuyorum koku olmuyor
Dolmalık biberi direk poşetle koyuyorum. Çıkarır çıkarmaz yıkıyorum öyle dolduruyorum koku olmuyor aslında.Hee anladım
az önce araştırdım su kalmamalıymış iyice kurulamak gerekiyormuş
birde saplarıyla koymuş dolaba bilemedim 3-5 yol deneyeceğim artık
saplarını çıkarıyor musun? dondurucuya atmadan önce.Dolmalık biberi direk poşetle koyuyorum. Çıkarır çıkarmaz yıkıyorum öyle dolduruyorum koku olmuyor aslında.
Evet canım. İçlerine de domates koyuyorum bir dilim. Kapak yapıyorum sonra.saplarını çıkarıyor musun? dondurucuya atmadan önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?