eşim sevmiyor patlıcani
kurumalık daha güzel oluyor.
kaynanam yapmış.
kuru patlıcan yemegi on nurmara lezzet:)
bi dene derim:)
kaynanam yapıyorMerhabalar kızlar, memleketteyim :)
Patlıcanı nasıl kurutuyorsunuz, kaç gün,
Ve de tuz ekliyor musunuz?
Bi de yemeği nasıl yapılıyor?
Teşekkürler, öyle bir anlatmışsın ki canım çektikaynanam yapıyor
patlıcani önce kabuklari tamamen doğruyorsun
4e bölünüyo sapa kadar degil 4parmaklık şeklinde.
bi gün öncesinden kayatuzu ekliyoruz çok tuzlu olucak bi gün bekletip kurutmaya birakiyoruz.
yemegi de ben önce kaynatiyorum yada suda bekletiyorum sonra doğruyorum tuzu gitsin diye. tuz atmiyorum
salça soğan yemeklik yapıyorum patlıcani ekiyorum oh çok lezzetli.
tamamen et gibi oluyor:)
Kesinlikle Doğum sonrasına aktar canım sonra pişman olursun. Benim Doğum sonrası yaz tatiline denk geldiği için 32. Haftada ayrıldım. 37ye kadar çalışsam 25 Eylül’e kadar iznim olacaktı ben şu an 3 hafta için bile pişmanımselam herkese
domates konservelerimi komşum yaptı bana da bayramda.doğuma hazırlık oldu bende biraz fasülye atacağım inşallah bize yeter.
bugün işe gelmek ölüm geldi
doğum izinlerini sonrasında kullanmak daha mı mantıklı kızlar sizce
herkes doğum sonrası kullan diyor
sapanca tarafına gitmeyi düşünüyoruz bi haftasonu önerdiğiniz güzel b otel var mı havuzlu?
tamam canım o zaman 37 ye kadar bekleyeyim inşallah.Kesinlikle Doğum sonrasına aktar canım sonra pişman olursun. Benim Doğum sonrası yaz tatiline denk geldiği için 32. Haftada ayrıldım. 37ye kadar çalışsam 25 Eylül’e kadar iznim olacaktı ben şu an 3 hafta için bile pişmanım
Tabiki kendini iyi hissediyorsan bi sağlık sıkıntın yoksa en iyisi çalışmak. Yoksa evde Doğumu beklemek de sıkıyor bi süre sonratamam canım o zaman 37 ye kadar bekleyeyim inşallah.
haklısın sanırım zaten korkuyorum doğumdan. rabbim hayırlısını verir inşallah.Tabiki kendini iyi hissediyorsan bi sağlık sıkıntın yoksa en iyisi çalışmak. Yoksa evde Doğumu beklemek de sıkıyor bi süre sonra
selam herkese
domates konservelerimi komşum yaptı bana da bayramda.doğuma hazırlık oldu bende biraz fasülye atacağım inşallah bize yeter.
bugün işe gelmek ölüm geldi
doğum izinlerini sonrasında kullanmak daha mı mantıklı kızlar sizce
herkes doğum sonrası kullan diyor
sapanca tarafına gitmeyi düşünüyoruz bi haftasonu önerdiğiniz güzel b otel var mı havuzlu?
aynen mia ya keşke ilk 6 ay tüm anneler izinli olsa gerçekten. sanırım bende ücretsiz izne çıkacağım çünkü gerçekten kızımdan çalmak istemiyorum o vakitleri.Bende doğum sonrası kullanmak istiyordum ama son 1 ay dr dinlenmen gerek bebek aşağıda dedi.
3 hafta sonrada eylül doğdu o arada hazırlıkları yaptım ev temizledim.
doğum sonrası 3 ay evdeydim keşke daha fazla kalsaydım çalıştığım için kızım anne sütünü reddetmeye başlamıştı
aralarda mama vermek zorunda kalmıştı annem.
süt izinlerim de iş yeri surat asmaya başlamıştı.
keşke ilk 6 ay çalışmak zorunda kalmasak.
aynen mia ya keşke ilk 6 ay tüm anneler izinli olsa gerçekten. sanırım bende ücretsiz izne çıkacağım çünkü gerçekten kızımdan çalmak istemiyorum o vakitleri.
eşim belki biraz zorlanır ama napim. bi de uykusuz uykusuz sinirli bi vaziyette işe de gelmek istemiyorum açıkçası.
işte asıl sorunda bu çalışmak istemiyorum aslında ama şartlar ne gösterir o gün geldiğinde ona bakmak lazım. anne olmak cidden özveri isteyen bi şey.. rabbim kadir kıymet bilen evlatlar nasip etsin hepimize.Gündüzleri bebekle birlikte uyunabiliyor o yüzden gece uyanmak sorun olmuyor ama çalışınca bazen son noktaya kadar gelebiliyor insan bu kezde yetersiz hissetmeye başlıyor anne.
ama şartlara bir şekilde uyum sağlanıyor.
mesela şuan eylül 1 dk yerinde durmuyor iş yerinde bile evdeki kadar yorulmuyorum
bizde de bu hafta kadın yok bende gidince çarşafları makinaya atmam lazımkızlar bugün
domalık biber yapacagim.:)
salata çorba eklesem iyi olucak.:)
akşam wc ve banyo temizlemeyi düşünüyorum.
ve kızımın kanepe alti giysileri düzenleyecegim.
eğer gerçekten evin sadeyse kitap sana basit gelebilir.hayattan keyif almak için at kurtul ferahla kitabi nasil kızlar.
benim evim sade degil.eğer gerçekten evin sadeyse kitap sana basit gelebilir.
derle topla rahatla kitabını biraz okudum sıkıldım çünkü hep uyguladığım şeylerdi benim
yani yaşam tarzın çok istifçi biriyse eğer kitabı seversin ama zaten sade yaşayan biri isen bence alma (şahsi fikrim)
benim evim sade degil.eğer gerçekten evin sadeyse kitap sana basit gelebilir.
derle topla rahatla kitabını biraz okudum sıkıldım çünkü hep uyguladığım şeylerdi benim
yani yaşam tarzın çok istifçi biriyse eğer kitabı seversin ama zaten sade yaşayan biri isen bence alma (şahsi fikrim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?