Bende pazar günü evi yaşanacak hale getirdim bugün derinlere bakacağım :)

yatak odasında sevmediğim şeyler var
mesela yatak altı toz oluyor silemiyorum
diğer eşyaların odayı daraltması

Minimal verimli yaşam rutinleri olarak ortak yayın yapabiliriz elecdayla

bizde başladık kreşe bugun kızlar.yarım gün.biraz önce almaya gittim.gayet mutlu ayrıldı.öğretmenide gayet iyiydi aktifdi dedi.bi oh çektim.bi hafta deneme surecinde olacak.

ya bende tertemiz etmiştim.biraz önce çocuğu aldım eve bıraktım.ev batmış.ufff sinir bozucu.

merhaba herkese
Mia- geçmiş olsun kuzuya.. bu arada tadilat yaptıracağını okudum benim kardeşim de o işlerle ilgileniyor bi fiyat al ondan da içine sinen yerden yaptır yine

Ablam yoğurt kaplarını asla attırmıyor ya. Benim işime yarıyor bunlar diyor sürekli. Tava da kötü olmuş, atayım yenisini alayım diyorum ama bu eskisi de kalsın diyip duruyor. Evimiz satılacağı için başka bir eve kiraya çıkacağız. Bunu fırsat bileceğim. İşallah sadeleşebilirim. Şu anda günü kurtaracak kadar çöp çıkarıyorum evden. İhitiyaç fazlası hiçbirşey almayarak dengemi kurmaya çalışıyorum şimdilik.

Oysa sizi okuyunca nasıl hevesleniyorum :)

eviniz ne için satiyorsunuz ?

kardeşiniz iç mimar mi?
içmimarlik çok güzel bir meslek
tam hayalimdeki meslek.
yok iç mimar değil okulunu okumadı ama güzel işler çıkarıyorlar
bi zamanlar dükkan açmıştı sonra duramadı başında
yaptığı işlerin fotoğraflarını, öncesini sonrasını gösteriyor ona göre karar veriyorlar

sosyal medya adresi varsa biz de takip edelim. aklımızda fikir olsun.

Ortak alanlar çok fazla sadeleşemiyor.
bende ailemle yaşarken baya sıkıntı yaşıyordum bu konuda
hatta dün ucu baya kırılmış kase attım.
babam gördü annene ver biraz kullanır dedi.
yok artık dedim.

Keşke kendi evimiz olsaydı. Evimiz kira ama şansımızdan kiraladığımız evler satılığa çıkarılıyor. Mecburiyetten doğan bir taşınma, işallah sadeleşme sürecine katkısı olacak.
kendi eviniz sandim..
inşallah kendi eviniz olur allahin iziniyle:)
bizde kendi evimiz kaynanamla altlı üstlüyüz.
ev bahçe katı ben evimden memnunum.
3. katı düşünüyoruz.
balkonlu olsa iyi olurdu derdindeyim.
yoksa bahçekatinda balkonlu ve dolap mutfak dolabi banyoyu yenilerdim mis gibi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…