Süpersin, bende önce Evi toplayım sonra derinlere giricem.
Heh bunda süper olmuş, bende yapayım ama öncelik toparlanmak.
Bence sen yatak odanın başlığını değiştirsen ya da bi çare bulsan o kadar sevmemezlik yapmazsın? Çiçekliydi dimi?
Ahahah Eylül yaaa
Elecda yolunda ilk adımları atıp minimal yaşamla rutinleri birleştirelim
geçmiş olsunMia-
ya bende tertemiz etmiştim.biraz önce çocuğu aldım eve bıraktım.ev batmış.ufff sinir bozucu.Bende pazar günü evi yaşanacak hale getirdim bugün derinlere bakacağım :)
yatak odasında sevmediğim şeyler var
mesela yatak altı toz oluyor silemiyorum
diğer eşyaların odayı daraltması
Minimal verimli yaşam rutinleri olarak ortak yayın yapabiliriz elecdayla
bizde başladık kreşe bugun kızlar.yarım gün.biraz önce almaya gittim.gayet mutlu ayrıldı.öğretmenide gayet iyiydi aktifdi dedi.bi oh çektim.bi hafta deneme surecinde olacak.
hepimize inşallahHadi hayırlı olsun ilk öğrenim yılları
güle güle kullanin:)@MigiMadid
Kayınvalidemden dikiş makinesini aldım. uygun bir vakitte kullanım kılavuzunu okuyup denemelere başlayacağım inşallah.
Sağol canım şuan durumu iyi çok şükür.merhaba herkese
Mia- geçmiş olsun kuzuya.. bu arada tadilat yaptıracağını okudum benim kardeşim de o işlerle ilgileniyor bi fiyat al ondan da içine sinen yerden yaptır yine
komple ev yeniliyorlar cafe yeniliyorlarSağol canım şuan durumu iyi çok şükür.
Kardeşin hangi konuda tadilata bakıyor dolap tasarlıyor mu ?
eviniz ne için satiyorsunuz ?Ablam yoğurt kaplarını asla attırmıyor ya. Benim işime yarıyor bunlar diyor sürekli. Tava da kötü olmuş, atayım yenisini alayım diyorum ama bu eskisi de kalsın diyip duruyor. Evimiz satılacağı için başka bir eve kiraya çıkacağız. Bunu fırsat bileceğim. İşallah sadeleşebilirim. Şu anda günü kurtaracak kadar çöp çıkarıyorum evden. İhitiyaç fazlası hiçbirşey almayarak dengemi kurmaya çalışıyorum şimdilik.
Oysa sizi okuyunca nasıl hevesleniyorum :)
kardeşiniz iç mimar mi?komple ev yeniliyorlar cafe yeniliyorlar
sen nasıl bişey istiyorsun arayayım sorayım ben
yok iç mimar değil okulunu okumadı ama güzel işler çıkarıyorlarkardeşiniz iç mimar mi?
içmimarlik çok güzel bir meslek
tam hayalimdeki meslek.
Keşke kendi evimiz olsaydı. Evimiz kira ama şansımızdan kiraladığımız evler satılığa çıkarılıyor. Mecburiyetten doğan bir taşınma, işallah sadeleşme sürecine katkısı olacak.eviniz ne için satiyorsunuz ?
komple ev yeniliyorlar cafe yeniliyorlar
sen nasıl bişey istiyorsun arayayım sorayım ben
sosyal medya adresi varsa biz de takip edelim. aklımızda fikir olsun.yok iç mimar değil okulunu okumadı ama güzel işler çıkarıyorlar
bi zamanlar dükkan açmıştı sonra duramadı başında
yaptığı işlerin fotoğraflarını, öncesini sonrasını gösteriyor ona göre karar veriyorlar
Ablam yoğurt kaplarını asla attırmıyor ya. Benim işime yarıyor bunlar diyor sürekli. Tava da kötü olmuş, atayım yenisini alayım diyorum ama bu eskisi de kalsın diyip duruyor. Evimiz satılacağı için başka bir eve kiraya çıkacağız. Bunu fırsat bileceğim. İşallah sadeleşebilirim. Şu anda günü kurtaracak kadar çöp çıkarıyorum evden. İhitiyaç fazlası hiçbirşey almayarak dengemi kurmaya çalışıyorum şimdilik.
Oysa sizi okuyunca nasıl hevesleniyorum :)
kendi eviniz sandim..Keşke kendi evimiz olsaydı. Evimiz kira ama şansımızdan kiraladığımız evler satılığa çıkarılıyor. Mecburiyetten doğan bir taşınma, işallah sadeleşme sürecine katkısı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?