Sizden aldığım gazla bazanın altına giriştim. Geçen kıştan 3 tane tunik ayırmıştım onları çıkardım. Zayıflarsam veririm diyordum ama zayıflayamadım. Böyle giderse zayıflayamayacağım da düzenledim baza altını. Şimdi dolaba girişiyorum ya bismillah. Dolapta kıyfetten fazla ıvır zıvır eşya olunca sürekli dağılıyor

Ankaa Süpersin
Eve gitsem de bir dolap düzenlesem heves geldi
1-2 temizlik videosu da izledim.
Şuan acayip motivasyon full

bende belki zayiflarim diye 46 bedenlikler duruyor bi elbise gaza getirdi.
44 olsam kesin hepsi bana uyar

Ankaa Süpersin
Eve gitsem de bir dolap düzenlesem heves geldi
1-2 temizlik videosu da izledim.
Şuan acayip motivasyon full
Sen de süpersin
Kaç gündür gözümde büyüyen ama bi yandan da bütün enerjimi emen rafı hallettim
Çocukların kıyafetlerini de elden geçirdim mi yeter bu günlük

Bu arada çamaşır makinesinin üstüne küçük bi bakım kutusu koydum. Sabahları elimi yüzümü yıkayınca kremlerimi sürüp göz kalemi çekeceğim inşallah. Çantadaydı normalde çanta dolaptaydı unutuyordum hep.

Günaydın hanımlar,

dün akşam,
-hızlıdan 1 tarhana, kışlık şakşuka ve kapya biber turşusu ile yemeğmizi geçiştirdik.
-bugüne 2 çeşit yemek yaptım. 2 gün gider diye umuyorum.
-baharatlarım böceklenmişti. onları kontrol ettim. böceklenenleri boşalttım.
-bir kutuya da ıhlamur falan koymuştum onları da attım. tazelerim bi ara.
-makinedeki temiz bulaşıkları yerleştirdim, kirlileri makineye doldurup tekrar çalıştırdım.
-mutfak dolaplarının bazı gözleri karışıktı, atılacakları attım, üstünkörü siliverdim.
-buzdolabındaki ilaçların %90'ını attım. 1 rafına küçük kutulardan koyup baharatlarımı orada saklayacağım. yemek yapacağım zaman kutuyu çıkarıp, yanıma alacağım; sonra kutusuyla buzdolabına kaldırmayı planlıyorum.
-çöpleri eşe attırdım.
-mutfağı toplu bıraktım.
-kızın oyuncaklarını düzenledim. atılacakları ve verilecekleri ayırdım.

Bu akşam da bu kadarcık yapabilsem...

Günaydınlar
Dün eve gittim
eşim hasta olmuş yatıyor.
birşey yemekte istemedi
hastaneye gitti serum takmışlar.
bende dolabıma ve çekmecelere el attım
baza altını toplarken kendimi kötü hissettim dinlendim.
sonra annemler eylülü getirdi çay vs derken
sadece eşimin dolabı ve çekmecesi kaldı bakmadığım.

Ayrılanlar
2 tshirt
4 havlu
1 bez çanta
6 parça kızımın kıyafetleri
1 toka
4 eski hurç

İstediğim gibi düzenli olmadı haftaya yerlerini değiştireceğim.
kışlık kazaklarım ve pantolonlarım var
çoraplarda yeter
Ev kıyafetlerinden son kez giyip yollayacaklarım var.
sadece iç giyim yenilenecek sevdiğim bir markadan o kadar.

Günaydın kızlar, bende dün öğlen eve gidip yattım hiç halim yokmuş resmen, ev dağınıkken ne uyuyabildim ne uyanıp iş yapabildim, akşama doğru kalktım çocukları doyurdum. sonrasında;

- 2 makine çamaşır yıkandı, asıldı, 1 makine renkli makinede yıkanmak üzere bekliyor.
- mutfak yerleştirildi, odalar gezilip yerleştirildi.
- çocukların dolaplarını yerleştirdim, kışlıklar öne getirildi, yazlıklar kaldırıldı, küçülenleri seçtim, küçük kıza olacakları hurca, giymeyeceklerini verilmek üzere poşete. küçüğün küçülenleri de aynı şekilde küçülen güzelleri sakladım yine, lekesi çıkmayanlar verilmek üzere poşete.
- bizim giyinme odasını yerleştirdim.

ev şu an toplu ama camlar çok kirli. bugün inşallah yapacaklarım;

- makine çalıştırılacak,
- yıkanan çamaşırlar katlanıp yerine kaldırılacak,
- annem yün yorganları yıkamıştı onların kılıfını takıp kaldırıcam, kışlık yorganlarımızı çıkarıcam (gece dondum resmen)
- nevresimler değişecek, ev süpürülüp silinecek,
- çocuklar uyuyunca toz alma, wc banyo.

yapar mıyım yaa? çok gibi dimi, araya yemek ve çocukları doyurma işlerini eklemem de lazım. kendim de yoruluyorum

Kolay gelsin
Eve gittiğinde 1 tanesinden başlasan gerisi gelir.
önemli olan başlamak ve motivasyon :)

Kolay gelsin
Eve gittiğinde 1 tanesinden başlasan gerisi gelir.
önemli olan başlamak ve motivasyon :)
evet aynen öyle, bi başlayınca gerisi gelir de süpürüp silme kısmı gözümde büyüyor, ona başlasam ah..

kızlar tablet mop almayı düşünüyorum, kullananınız var mı? bende spin mop var, şu dönenden, parkede sıkıntı yokta ıslak zeminlerde iyice sıksam da leke kalıyor ıslaklıktan. normal mopum var onu da elde yıka sık yorulduğumdan kullanmıyorum, daha pratik olduğu için tablet mop alayım dedim, öneriniz var mı bana?

tüm evi temizledikten sonra 8 parça halinde bende evi odak noktam şeklinde yapmayı düşünüyorum, sadece cam ve kapı silemem büyük ihtimalle (kapıdan emin değilim ama yardımcı abla gelince sadece cam sil demem büyük ihtimalle) bunu da 2 hafta içinde yapsam oh mis dimi? yardımcı abla gelmeden halıları da gönderirim o gelmeye sererim oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…