sağlık olsun size bişey olmadı yaYok canim bulunamadı malesef. Yani pekte uğraşmadılar bulmaya galiba buraya yazmıştım
Çok büyük bi sıkıntı değil ama ufak bi sıkıntı olacak. Soruşturma açılacak maalesefsağlık olsun size bişey olmadı ya
peki eşine bi sıkıntı yarattılar mı işyerinde?
demi o sıkıntıyı hala yaşıyorum böcekler karıncalarHayal kurarken iyi hosta ben 1 ay kalabildim bahçe katinda. Böcekler karıncalarbide üstüne hırsız
Çok büyük bi sıkıntı değil ama ufak bi sıkıntı olacak. Soruşturma açılacak maalesef
Sizden aldığım gazla bazanın altına giriştim. Geçen kıştan 3 tane tunik ayırmıştım onları çıkardım. Zayıflarsam veririm diyordum ama zayıflayamadım. Böyle giderse zayıflayamayacağım dadüzenledim baza altını. Şimdi dolaba girişiyorum ya bismillah. Dolapta kıyfetten fazla ıvır zıvır eşya olunca sürekli dağılıyor
bende belki zayiflarim diye 46 bedenlikler duruyorSizden aldığım gazla bazanın altına giriştim. Geçen kıştan 3 tane tunik ayırmıştım onları çıkardım. Zayıflarsam veririm diyordum ama zayıflayamadım. Böyle giderse zayıflayamayacağım dadüzenledim baza altını. Şimdi dolaba girişiyorum ya bismillah. Dolapta kıyfetten fazla ıvır zıvır eşya olunca sürekli dağılıyor
Evet ya bide ilaç bi ise yaramıyo ki disardan geldikleri icindemi o sıkıntıyı hala yaşıyorum böcekler karıncalar
eşim ilaçlanip duruyor
Sen de süpersinAnkaa Süpersin
Eve gitsem de bir dolap düzenlesem heves geldi
1-2 temizlik videosu da izledim.
Şuan acayip motivasyon full
Günaydın kızlar, bende dün öğlen eve gidip yattımhiç halim yokmuş resmen, ev dağınıkken ne uyuyabildim ne uyanıp iş yapabildim, akşama doğru kalktım çocukları doyurdum. sonrasında;
- 2 makine çamaşır yıkandı, asıldı, 1 makine renkli makinede yıkanmak üzere bekliyor.
- mutfak yerleştirildi, odalar gezilip yerleştirildi.
- çocukların dolaplarını yerleştirdim, kışlıklar öne getirildi, yazlıklar kaldırıldı, küçülenleri seçtim, küçük kıza olacakları hurca, giymeyeceklerini verilmek üzere poşete. küçüğün küçülenleri de aynı şekilde küçülen güzelleri sakladım yine, lekesi çıkmayanlar verilmek üzere poşete.
- bizim giyinme odasını yerleştirdim.
ev şu an toplu ama camlar çok kirli. bugün inşallah yapacaklarım;
- makine çalıştırılacak,
- yıkanan çamaşırlar katlanıp yerine kaldırılacak,
- annem yün yorganları yıkamıştı onların kılıfını takıp kaldırıcam, kışlık yorganlarımızı çıkarıcam (gece dondum resmen)
- nevresimler değişecek, ev süpürülüp silinecek,
- çocuklar uyuyunca toz alma, wc banyo.
yapar mıyım yaa? çok gibi dimi, araya yemek ve çocukları doyurma işlerini eklemem de lazım. kendim de yoruluyorum
evet aynen öyle, bi başlayınca gerisi gelir de süpürüp silme kısmı gözümde büyüyor, ona başlasam ah..Kolay gelsin
Eve gittiğinde 1 tanesinden başlasan gerisi gelir.
önemli olan başlamak ve motivasyon :)
tüm evi temizledikten sonra 8 parça halinde bende evi odak noktam şeklinde yapmayı düşünüyorum, sadece cam ve kapı silemem büyük ihtimalle (kapıdan emin değilim ama yardımcı abla gelince sadece cam sil demem büyük ihtimalle) bunu da 2 hafta içinde yapsam oh mis dimi? yardımcı abla gelmeden halıları da gönderirim o gelmeye sererim oh mis.Bugün Mutfak odak noktam
Bakliyat kutusu düzenlenecek
baharatlar düzenlenecek
Buzdolabı kontrol edilecek
kullanılan eşyalara bakılacak fazlalıklar atılacak
dolap kapakları silinecek
halısı serilecek (soğudu havalar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?