Krem rengini aldım ben Amsterdam dan 110 Euro ya ama gerçekten aşırı rahatFavorimde ki ayakkabı 5 bindi 10 bin olmuş yok artık
Zaten çirkindi almayacaktım
gerçekten öyleydiler biliyo musun, ortanca minnoşum büyüttü küçüğü, o ikisi birbirine yetti, aynı okula gittiler, şimdi bu sene ayrıldılar.Anaaam ortancayla küçük ikiz gibi
Ayy vallahi helal olsun yaa benim hiç cesaretim yok şimdi bile
güle güle kullanKrem rengini aldım ben Amsterdam dan 110 Euro ya ama gerçekten aşırı rahat
Güle güle kullan canımKrem rengini aldım ben Amsterdam dan 110 Euro ya ama gerçekten aşırı rahat
Yani zahmet olmazsa gelin artıkİyi geceler kızlar napıyorsunuz bizim tatil son 1 haftası kaldı haftaya Adana ya dönüyoruz 1 hafta orda kalıp evimize geçeceğiz
Kız niye öyle diyonYani zahmet olmazsa gelin artık
Bize 3 yıllık verdilerKız niye öyle diyonvizemiz bitiyor mecbur dönüyoz ama gelir gelmez uzatacak inşallah
Ben de oğluma istiyorum öyle bir hediye yeni yaşındaSelamsssshavuza geldik kızlar giriyor ben dinleniyorum
Dün outlet alışveriş merkezi vardı oraya gittik
Büyük kız ugg istiyordu onu aldık
Kayınvalideme de güneş gözlüğü aldık
Yeğenim de Barcelona forması
4 gün yetiyor bize fazlası sıkıcı gelmeye başlıyorAaa erken mi döndünüz canım zaman ne çabuk geçti
Musmutlu yaşları olur inşallahBen de oğluma istiyorum öyle bir hediye yeni yaşında
Selamsssshavuza geldik kızlar giriyor ben dinleniyorum
Dün outlet alışveriş merkezi vardı oraya gittik
Büyük kız ugg istiyordu onu aldık
Kayınvalideme de güneş gözlüğü aldık
Yeğenim de Barcelona forması
Canım istiyoruz ama vize işlemlerini halletmemiz lazım bekliyoruz bakalımİyi tatiller yurtdisina taşınma durumunuz vardı neye karar verdiniz.
Kızımda Ronaldo forması istiyor ama bedenini bulamadık.
Ugg ne kadara aldınız
Canım istiyoruz ama vize işlemlerini halletmemiz lazım bekliyoruz bakalım
Ugg ı 189 Euro ya aldık canım
Kızım airwrap istiyordu o kadar yer gezdik hep aynı rengi var ya üretilmiyorlar mı anlamadım
Yine Türkiye’den sipariş verdik annemlerin adresine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?