Eylül ayında tek hedefim vardı günlük 50 sayfa kitap okumak, bu ay 6 kitap bitirmişim 7.kitaptayım ,sayfa olarak baktığımda günlük 50 üzerine çıkmışım mutlu oldum
Ekim ayında devam etmek istiyorum hedefime, tabiki eşya ayıklamaya ve ev düzenlemeye devam

7 kitap çok iyimiş

Eylül ayı hedefleri değerlendirme

1. Tatil hazırlığı yapılacak- Tatil güzel geçti :)
  2. Eylül kreş kaydı yapılacak- Yapıldı.
  3. Tadilat için görüşülecek malz alınacak- Ustayla görüşüldü ama fiyat malzeme alınmadı konu biraz karışık :)
  4. koltuk silinecek- Bu hafta silinecek
  5. 1 gr altın alınacak- alındı.
  6. kişisel bakımlara devam edilecek- Araya hastalık girdi çok bakımlı olamadım.
  7. kışlık alışveriş yapılacak eylül ve benim- Eylüle yapıldı bende şuan alışveriş yapmayacağım.
  8. kışlık hazırlıklar yapılacak domates ve kırmızı biber salatalık turşusu - Yapıldı.
  9. mutfak temizliği ev düzeni sağlanacak- Dolap içleri düzenlendi mutfak temizliği çoğunlukla temiz bırakıldı.

Canım ilk gün olmasa da keşfedecek bir şey kalmadığında tüm çocuklar bunu yaşıyorlar, bağın zedeleneceğini sanmıyorum içini ferah tut :)

Ekim Ayı Hedefler

1. Sağlık kontrolleri (saçım çok fazla dökülüyor )(3 haftadır burnum tıkalı)
  2. Saç kesimi (saçımı çok kısa kesdirebilirim ama cesaretim yok, dökülmeden dolayı çok da havalı durmuyor :/
  3. 1 gr altın
  4. Ev temizliği / Tadilat konuları değerlendirmek

Eylül ayı değerlendirme:
1- Abur cubur eve girmeyecek!( arada kaçmak oldu ama)

2- Her sabah badem-ceviz-kuru kayısı-kuru incir vb. tabağı hazırlanıp mutfak masasına konacak.(Çoğunlukla yaptım)

3- Çocuklara belirli banyo günleri ve tırnak kesme günleri belirlenecek.-(tam oturmadı ama dağınık bir düzen var)

4- Deniz’e gece yatmadan kitap okunacak.(denedim ama kitap bitti üstünden en az 1 saat geçti çocuk uyumadı)

5- Denize her gün meyve yedirilecek.

6- Okul başlayınca haftalık kombin yapılacak.

7- Ev işi rutinine geri dönülecek.

8- Haftalık yemek listesi yapılıp ona göre alışveriş yapılmaya devam edilecek.

9- Deniz’e uyku rutini oluşturulacak.—(en en en başarısız konu, bu konuyu kreşe başlayacağı zamana yani deneyen bıraktım. Gereksiz gerilmeye gerek yok)

10- Deniz’le oyun rutini oluşturulacak.—(çocukla oyun oymaya çalıştım arada ama bu konuda çok başarısız buluyorum kendimi)

Canım ilk gün olmasa da keşfedecek bir şey kalmadığında tüm çocuklar bunu yaşıyorlar, bağın zedeleneceğini sanmıyorum içini ferah tut :)

12:30 gibi anneannemi ara demiş öğretmenine annem de gidene kadar çıkış saatine yakın almış
Çok fazla ağlamamış anneme oynadığı oyunları yaptıklarını anlatmış.
Şuan iyi gidiyor :)

Pazartesi
Kızartma
dağınıklık toplama
çamaşır yıkama katlama asma

Şu aralar çok istesem de çok iş yapamıyorum çabuk yoruluyorum
o yüzden günlük işler yapılacak
kendimi iyi hissedersem cam kapı dolap silerim.

haftalık yemek programi çok iyi geldi yemek derdi düşünmüyorum
defter tutma özelliği başardim.. hepsini tek tek uyguluyorum :)
aklıma ne alacaksa deftere kaydediyorum bu iyi geldi.
geçen bi hafta iişte izindeydim bugün evraklarimin bi çoğuklukla tamamladim :)
eylül ayindaki yaptığım tüm programini hepsini deftere yazmişim + ve - işaretledim.
- olanlari bu ay inşallah tamamlayacagim.
kilo verme hedefim hiç odaklı degil. kendimle kavga etmem lazim
neredeyse hepsini tamamlanmiş buluyorum mutluyum

Yok ya eylül başarısız ekimde olacak inşallah
Sen foto çekip beni etiketleyecektin unuttum ben onu. Çocuklarla ilgilenmekten dönemedim.
şeyyy kem kümmm
menülerim bi karışık yazio da kaydetmeyi üşeniyorum
bi onu beceremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…