Günaydın hanımlar, dün kendi adıma verimli bir gün geçirdim, eve gittim apartmandaki kek kokusunu duyunca kendime bir güzellik yapıp kek yapmaya karar verdim, 6 aydır falan kek yapmıyordum evde, tamda istediğim gibi oldu sevindim
Fırın çalışmışken fırında mücver yaptım, pırasa yemeği pişirdim
Bu hafta o videolardan izlediğim gibi aldığım bütün yeşillikleri yıkayıp kurutup hava almaz şekilde kaldırmıştım, yemeğin yanına marul salatası yaptım domatesli, aşırı rahat oluyormuş temiz marulu çıkarıp doğramak kesinlikle tavsiye ederim salata yapmaya hiç üşenmedim bu sayede
Sonra eşimin kıyafet bölümünü düzelttim dolapta, çorap çekmecesini kontrol ettim 5 çift çorap atıldı yıpranan yerleri vardı
Kendi çamaşır çekmecemi düzenledim, kon mari usulü yerleştirdim
Dün yıkanan çamaşırları katlayıp yerleştirdim, 2 pantolon 1 gömlek ütüledim, birkaç parça tişört kaldı onları bugün ütüleyeceğim
Bugün okulda nöbetçiyim çok yoruluyorum, ama dünden yemeğim olduğu için gidince ütüleri bitirip, nevresim değiştirmeyi, buzdolabını düzenlemeyi (yarın pazar var), kalan zamanda boş odayı düzenlemeyi düşünüyorum, inşallah yapabilirim herkese mutlu günler
Ekim ayında çamaşırları hedefledim kendime.
Yıkadığım çamaşırları kurutup ütüleyip kaldırmadan kesinlikle yenisini yıkamayacağım.hadi bakalım yarın başlıyorum inşallah
Nöbete son 2 hafta Allah kurtarsınGünaydın hanımlar, dün kendi adıma verimli bir gün geçirdim, eve gittim apartmandaki kek kokusunu duyunca kendime bir güzellik yapıp kek yapmaya karar verdim, 6 aydır falan kek yapmıyordum evde, tamda istediğim gibi oldu sevindim
Fırın çalışmışken fırında mücver yaptım, pırasa yemeği pişirdim
Bu hafta o videolardan izlediğim gibi aldığım bütün yeşillikleri yıkayıp kurutup hava almaz şekilde kaldırmıştım, yemeğin yanına marul salatası yaptım domatesli, aşırı rahat oluyormuş temiz marulu çıkarıp doğramak kesinlikle tavsiye ederim salata yapmaya hiç üşenmedim bu sayede
Sonra eşimin kıyafet bölümünü düzelttim dolapta, çorap çekmecesini kontrol ettim 5 çift çorap atıldı yıpranan yerleri vardı
Kendi çamaşır çekmecemi düzenledim, kon mari usulü yerleştirdim
Dün yıkanan çamaşırları katlayıp yerleştirdim, 2 pantolon 1 gömlek ütüledim, birkaç parça tişört kaldı onları bugün ütüleyeceğim
Bugün okulda nöbetçiyim çok yoruluyorum, ama dünden yemeğim olduğu için gidince ütüleri bitirip, nevresim değiştirmeyi, buzdolabını düzenlemeyi (yarın pazar var), kalan zamanda boş odayı düzenlemeyi düşünüyorum, inşallah yapabilirim herkese mutlu günler
dün bende gaza geldim, eve gidip evi yerleştirdim, komple dip köşe süpürdüm, yemek yaptım ve yine evi düzenli bi şekilde bıraktım. tabi araya 3 ögün bebek beslenmesi, 2 ögün büyük kız beslenmesi, aralarda bebek emzirme derken yine iyiydim bence, silerim heralde diyodum ama makineyi zor kaldırdım.
bugün de siler toz alır wc banyo halledersem başka bi planımı hayata geçirmeyi düşünüyorum.mia aynen senin gibi her gün bi odayı odak noktam yapıp düzenlemek, silmek, temizlemek inşallah yapabilirim. evi kendimce 7'ye ayırdım, 1 haftada biter ama bunaltmak istemiyorum kendimi o yüzden 2 haftaya yayabilirim.
hmm haklısın, hem düzenleyip hem temizlemek gerçekten çok vakit alan bi iş, belki odalara 2 gün verilebilir?? düzenlerim de temizleren yine hepsini çıkarmak gerekecek 2 iş yapmak zorunda kalıcaz. başlayınca bi çözüm bulurum belki.Hem düzenlemek hem temizlemek bana zor geldi o yüzden önce dolap içlerini yaptım
kendimi iyi hissettiğimde hergün 1 odayı temizleyeceğim de tadilat yaparsak ev kirlenecek diye bekliyorum.
hakkında hayırlısı olsun inşallah kazanirsin:)Günaydın herkese,
kızlar ctesi konservatuar sınavının son aşaması vardı. Sınava girdim, eğlendim ama inanılmaz heyecanlandım. Sonuçlar yarına kadar SMS olarak bildirilecek.
Hayırlısı olsun herkes için.
hmm haklısın, hem düzenleyip hem temizlemek gerçekten çok vakit alan bi iş, belki odalara 2 gün verilebilir?? düzenlerim de temizleren yine hepsini çıkarmak gerekecek 2 iş yapmak zorunda kalıcaz. başlayınca bi çözüm bulurum belki.
bu işi ben de yapayım.dün bende gaza geldim, eve gidip evi yerleştirdim, komple dip köşe süpürdüm, yemek yaptım ve yine evi düzenli bi şekilde bıraktım. tabi araya 3 ögün bebek beslenmesi, 2 ögün büyük kız beslenmesi, aralarda bebek emzirme derken yine iyiydim bence, silerim heralde diyodum ama makineyi zor kaldırdım.
bugün de siler toz alır wc banyo halledersem başka bi planımı hayata geçirmeyi düşünüyorum.mia aynen senin gibi her gün bi odayı odak noktam yapıp düzenlemek, silmek, temizlemek inşallah yapabilirim. evi kendimce 7'ye ayırdım, 1 haftada biter ama bunaltmak istemiyorum kendimi o yüzden 2 haftaya yayabilirim.
Hastayım
Dün ilk defa balkabağı çorbası yaptım. İnanılmaz lezzetli tavsiye ederim. Cumartesi temizlik vardı. Ev temiz ama bugün oturma odası ve mutfağı süpürsem çok iyi olacak. Yazlık kışlık ayırımı yapamadım hala gün içinde burası hala çok sıcak. Mutfak gözüme batıyor ayıklama şart bi tur daha.
Ay benimde son 7 haftaNöbete son 2 hafta Allah kurtarsın
ben az önce işlyerindeki çekmeceleri düzenlendimbu işi ben de yapayım.
salona girmiyoruz onunla başlayayım.
silip süpürüp, çekmeceleri minimalliyeyim
Geçmiş olsunHastayım
Dün ilk defa balkabağı çorbası yaptım. İnanılmaz lezzetli tavsiye ederim. Cumartesi temizlik vardı. Ev temiz ama bugün oturma odası ve mutfağı süpürsem çok iyi olacak. Yazlık kışlık ayırımı yapamadım hala gün içinde burası hala çok sıcak. Mutfak gözüme batıyor ayıklama şart bi tur daha.
Ne demek migi bazen aksayabilir işlergünaydin.
1 haftalık izinden sonra işe başlayinca ben eve gelince ölü gibi oluyorum.
çok yorgun düştüm..
akşamlari hiç bişey yapmak istemedim ..
toparlanamadim daha..
bugün erken kalkmak zor oldu. alarm çaldıktan sonra yarim saatdaha uyumuşum.
5:15 de kalktım..
aşiri yorgunum..
bugün umarim işlerimi yapacagim..
yapamasam affola...
sizler nasılsınız.
Günaydın herkese,
kızlar ctesi konservatuar sınavının son aşaması vardı. Sınava girdim, eğlendim ama inanılmaz heyecanlandım. Sonuçlar yarına kadar SMS olarak bildirilecek.
Hayırlısı olsun herkes için.
hea greendal kanali ben ziliyormuşum da haberim yok
orda yazdığında farkettim:)
gerçekten çok huzurlu video:)
açikçasi gaza getiriyor:)
önce kendinizi degiştirin sonrasi başkalarini..
ama başkalarini degiştiremezsin örnek verirsin sadece:)
izleyip ordan yemek yapmışlığım var çünkü merakimdan yapmışım bi kez.Aynen kimseye zorla şunu bunu yapın denilemez
Herkesin kendine göre yaşam şekli vardır.
Sadece ilham olunabilinir.
videonun benzerlerini izliyormuşum bende
japonların yaşam tarzına merak sarmıştım bir dönem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?