toparlanirsin inşallah bu ay.:) aceleniz yok.:)Selam migi :)
Bu aralar çok karışığım :/
birşeyler yolunda gitmiyor.
ama inş toparlanacağım bir ay olacak
Sen nasılsın ?
toparlanirsin inşallah bu ay.:) aceleniz yok.:)Selam migi :)
Bu aralar çok karışığım :/
birşeyler yolunda gitmiyor.
ama inş toparlanacağım bir ay olacak
Sen nasılsın ?
Yediğin herşeyin yemeden önce resmini çekeceksin canım yazmayacaksın. Resmi gönderip şu saatte yedim diyeceksin o kadar. Mesela sabahları kahve yazıyordun ama biz o kahvenin içindeki şekeri bilmiyorduk. Kaç şeker attığını ayrıntılı yazacaksın.şeyyy kem kümmm
menülerim bi karışık yazio da kaydetmeyi üşeniyorum
bi onu beceremedim.
ballı kahve içmeyi denedim ik gün gruptan azar işittim.Yediğin herşeyin yemeden önce resmini çekeceksin canım yazmayacaksın. Resmi gönderip şu saatte yedim diyeceksin o kadar. Mesela sabahları kahve yazıyordun ama biz o kahvenin içindeki şekeri bilmiyorduk. Kaç şeker attığını ayrıntılı yazacaksın.
ballı kahve içmeyi denedim ik gün gruptan azar işittim.Yediğin herşeyin yemeden önce resmini çekeceksin canım yazmayacaksın. Resmi gönderip şu saatte yedim diyeceksin o kadar. Mesela sabahları kahve yazıyordun ama biz o kahvenin içindeki şekeri bilmiyorduk. Kaç şeker attığını ayrıntılı yazacaksın.
Hayır tatlandırıcılar daha tehlikeli. Azaltarak gideceksin o zaman bi anda bırakamıyorsan canımballı kahve içmeyi denedim ik gün gruptan azar işittim.
kahveyi bi türlü şekersiz içemiyorum tatlandirici dene diyo
10- Deniz’le oyun rutini oluşturulacak.—(çocukla oyun oymaya çalıştım arada ama bu konuda çok başarısız buluyorum kendimi)
Niye öyleyiz acep çocukla çocuk olamıyorumay al benden de o kadar.
çünkü hayal gücümüz tükendi. çocuk gözle bakamıyoruz, hayatın gerçeklerine odaklanmışız. hayal kuramıyoruz.Niye öyleyiz acep çocukla çocuk olamıyorum
Öyle galibaçünkü hayal gücümüz tükendi. çocuk gözle bakamıyoruz, hayatın gerçeklerine odaklanmışız. hayal kuramıyoruz.
markası ne?
bizim evi de dekore etmeye gelsene
Çok güzeller, güle güle kullanın.Kizlar evin fotosunu çekebileceğim hale getirdim dün su şekildeEki Görüntüle 2540722 Eki Görüntüle 2540723 Eki Görüntüle 2540724 Eki Görüntüle 2540725
Çok teşekkür ederimMarkası Saloni, çok teşekkür ederim, daha güzeli yapacağına eminim
Çok güzeller, güle güle kullanın.
ay yok valla ben hiç anlamam.Markası Saloni, çok teşekkür ederim, daha güzeli yapacağına eminim
hiç öyle deme, ufak bi araştırma ve acil karar vermeme durumu ile halledebilirsin bence.ay yok valla ben hiç anlamam.
maşallah sana harikasınBugün okulda nöbetçiyim çok yoruluyorum, ama dünden yemeğim olduğu için gidince ütüleri bitirip, nevresim değiştirmeyi, buzdolabını düzenlemeyi (yarın pazar var), kalan zamanda boş odayı düzenlemeyi düşünüyorum, inşallah yapabilirim herkese mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?