Selam migi :)
Bu aralar çok karışığım :/
birşeyler yolunda gitmiyor.
ama inş toparlanacağım bir ay olacak
Sen nasılsın ?
toparlanirsin inşallah bu ay.:) aceleniz yok.:)
ajanda tutma işini baya astim çok şükür.:)
buradan öğrendim planlı hayati bana iyi geldi:)

Selam migi :)
Bu aralar çok karışığım :/
birşeyler yolunda gitmiyor.
ama inş toparlanacağım bir ay olacak
Sen nasılsın ?
toparlanirsin inşallah bu ay.:) aceleniz yok.:)
ajanda tutma işini baya astim çok şükür.:)
buradan öğrendim planlı hayati bana iyi geldi:)

şeyyy kem kümmm
menülerim bi karışık yazio da kaydetmeyi üşeniyorum
bi onu beceremedim.
Yediğin herşeyin yemeden önce resmini çekeceksin canım yazmayacaksın. Resmi gönderip şu saatte yedim diyeceksin o kadar. Mesela sabahları kahve yazıyordun ama biz o kahvenin içindeki şekeri bilmiyorduk. Kaç şeker attığını ayrıntılı yazacaksın.

ballı kahve içmeyi denedim ik gün gruptan azar işittim.
kahveyi bi türlü şekersiz içemiyorum tatlandirici dene diyo

Hayır tatlandırıcılar daha tehlikeli. Azaltarak gideceksin o zaman bi anda bırakamıyorsan canım diğer öğünlerde dengeyi sağlarsın. Sen yediklerini çek at bana

Günaydın hanımlar, dün kendi adıma verimli bir gün geçirdim, eve gittim apartmandaki kek kokusunu duyunca kendime bir güzellik yapıp kek yapmaya karar verdim, 6 aydır falan kek yapmıyordum evde, tamda istediğim gibi oldu sevindim
Fırın çalışmışken fırında mücver yaptım, pırasa yemeği pişirdim
Bu hafta o videolardan izlediğim gibi aldığım bütün yeşillikleri yıkayıp kurutup hava almaz şekilde kaldırmıştım, yemeğin yanına marul salatası yaptım domatesli, aşırı rahat oluyormuş temiz marulu çıkarıp doğramak kesinlikle tavsiye ederim salata yapmaya hiç üşenmedim bu sayede
Sonra eşimin kıyafet bölümünü düzelttim dolapta, çorap çekmecesini kontrol ettim 5 çift çorap atıldı yıpranan yerleri vardı
Kendi çamaşır çekmecemi düzenledim, kon mari usulü yerleştirdim
Dün yıkanan çamaşırları katlayıp yerleştirdim, 2 pantolon 1 gömlek ütüledim, birkaç parça tişört kaldı onları bugün ütüleyeceğim

Bugün okulda nöbetçiyim çok yoruluyorum, ama dünden yemeğim olduğu için gidince ütüleri bitirip, nevresim değiştirmeyi, buzdolabını düzenlemeyi (yarın pazar var), kalan zamanda boş odayı düzenlemeyi düşünüyorum, inşallah yapabilirim herkese mutlu günler

maşallah sana harikasın

Dün yemek yaptım
çamaşır yıkadım
mutfağı topladım

bugün
yemek fırında musakka
çamaşırları katla
dağınıklık topla
eylül banyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…