Geçmiş olsun canım. bebiş ek gıdaya geçmedi dimi? ona da iyi olur bu çorba.Hastayım
Dün ilk defa balkabağı çorbası yaptım. İnanılmaz lezzetli tavsiye ederim. Cumartesi temizlik vardı. Ev temiz ama bugün oturma odası ve mutfağı süpürsem çok iyi olacak. Yazlık kışlık ayırımı yapamadım hala gün içinde burası hala çok sıcak. Mutfak gözüme batıyor ayıklama şart bi tur daha.
günaydin.
1 haftalık izinden sonra işe başlayinca ben eve gelince ölü gibi oluyorum.
çok yorgun düştüm..
akşamlari hiç bişey yapmak istemedim ..
toparlanamadim daha..
bugün erken kalkmak zor oldu. alarm çaldıktan sonra yarim saatdaha uyumuşum.
5:15 de kalktım..
aşiri yorgunum..
bugün umarim işlerimi yapacagim..
yapamasam affola...
sizler nasılsınız.
hadi bakalım olumlu olacak benceGünaydın herkese,
kızlar ctesi konservatuar sınavının son aşaması vardı. Sınava girdim, eğlendim ama inanılmaz heyecanlandım. Sonuçlar yarına kadar SMS olarak bildirilecek.
Hayırlısı olsun herkes için.
of sen çok dip köşe girmişsin maşallah. ya cocuk olmasa belki hallederiz de onlarla da ilgilenmek lazımDolap içlerini sildim yerleştirdim
tüm çekmeceleri sildim eşyaları yerlerine koydum
baza altı silindi hurçlar değiştirildi.
sadece mobilya dışı kaldı
yatağın en altını silmek kaldı
tülü yok storun tozu alınacak vs.
kesinlikle başla bakalım, ıvır zıvır birikiyor hemen.bu işi ben de yapayım.
salona girmiyoruz onunla başlayayım.
silip süpürüp, çekmeceleri minimalliyeyim
bence az şeker koyup pekmez dökerek yiyebilirsin, tadı hafif değişiyor ama ona da alışıyor insan.Geçmiş olsun
Biz de bir kere yaptık ama bana tatlı olunca çorba gibi gelmedi, yedik ama çok sevemedim, değişiklik ararken iyi oluyor aslında evde kabakta var bir şans daha verebilirim aslında gönlüm kabak tatlısından yanaçok şeker koymasam olur dimi
Ben senin için yazmıştım 24te nöbeti bırakabiliyorsunAy benimde son 7 haftaamin hepimizi
Tatlı olmadı sanki içine patates havuç soğan koydumGeçmiş olsun
Biz de bir kere yaptık ama bana tatlı olunca çorba gibi gelmedi, yedik ama çok sevemedim, değişiklik ararken iyi oluyor aslında evde kabakta var bir şans daha verebilirim aslında gönlüm kabak tatlısından yanaçok şeker koymasam olur dimi
Aa son 3 ay diyor ama nerede okudun onuBen senin için yazmıştım 24te nöbeti bırakabiliyorsun
Ben işe başladım zatenAa son 3 ay diyor ama nerede okudun onubende sen işe başlıcaksın 2 hafta sonra diye düşündüm
temizliği neden sabahtan bitiryorum u izledim.
sabahlari bende temizlik yapmayı çok seviyorum
iyi geliyor.:)
öğleden sonra otur yat keyf yap..:)
yemegi de öğlen yap ..
öğlen sonra serrbest..:)
o kısmı ben denedim çok iyi oldu izindeyken:)
cts pazar bunu deneyecegim:)
Ay kusura bakma bu ara unutuyorum her şeyiBen işe başladım zaten1 yıl nöbetten muafım 24. Haftada nöbetten muaf olunuyor canım, 2 hamileliğimde de 24 ye bıraktım nöbeti
aa ne ara başladın sen o zaman işe yaa? izne erken ayrıldın diye mi 2 aylıkken başladın hemen? hiç kıyamam yaa kuzum yarım gün çalışıyosundur kim bakıyor o arada? mama mı veriyosun?
ben küp küp doğrayıp yoğurtla yapıyorum çorbasını..sen nasıl yapıyorsunTatlı olmadı sanki içine patates havuç soğan koydum
Öğretmendin değil mi yanlış hatırlamıyorum. Yönetmeliğe göre 24 canım Eminim. Bi sıkıntın varsa rapor gösterim daha da erken bırakabiliyorsun . 28 çok geçAy kusura bakma bu ara unutuyorum her şeyiben araştırdım da hep son 3 ay diyor, o da 28.haftaya geliyor, sen neyi gösterdin acaba 24 için, ben bir araştırayım onu tekrar, bildiğim arkadaşlar hep 28de bıraktı
Evet 2 aylıkken başladıkaa ne ara başladın sen o zaman işe yaa? izne erken ayrıldın diye mi 2 aylıkken başladın hemen? hiç kıyamam yaa kuzum yarım gün çalışıyosundur kim bakıyor o arada? mama mı veriyosun?
İnternetten baktım tarife. Önce soğanla zeytinyağını kavurdu. Üstüne tereyağı ekledim. Doğradığım patates havuç balkabağınu ekleyip biraz çevirdim. Üzerine su sebzeler yumuşayınca blenderdan geçtim. Üzerine bir bardak süt ekleyip 10 dk daha kaynattım tuz karabiber ekledim bitti :)ben küp küp doğrayıp yoğurtla yapıyorum çorbasını..sen nasıl yapıyorsun
Evet öğretmenim hatta Rehberlik, geçen yıl başladım nöbeteÖğretmendin değil mi yanlış hatırlamıyorum. Yönetmeliğe göre 24 canım Eminim. Bi sıkıntın varsa rapor gösterim daha da erken bırakabiliyorsun . 28 çok geç
Bugün yapayım ya güzel geldi anlatıncaİnternetten baktım tarife. Önce soğanla zeytinyağını kavurdu. Üstüne tereyağı ekledim. Doğradığım patates havuç balkabağınu ekleyip biraz çevirdim. Üzerine su sebzeler yumuşayınca blenderdan geçtim. Üzerine bir bardak süt ekleyip 10 dk daha kaynattım tuz karabiber ekledim bitti :)
Ay evet size nöbet yazılması çok saçma oldu.ama tutmak istemiyorsan hakkını kullan bence nöbet yoruyor çok hele hamile iken hiç çekilmiyorEvet öğretmenim hatta Rehberlik, geçen yıl başladım nöbete
Valla ben de çok beğendim bugün tekrar yapmayı düşünüyorum.Bugün yapayım ya güzel geldi anlatınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?