Oyuk oyuk olmaz mı o zaman? Oturma odasına gri koltuk alıp onu oturma odasına serecektimOooo ankam yanık izler nasıl geçerki bilemedim üzerinden azıcık kessen mi
geçmiş olsun. ankaGünaydın kızlar
Sabah kahvaltıyı yer sofrasına koymuştum.. bebeği sallıyordum bi yandan. Ocakta tava vardı kalkmadan aldım yere koydum 2-3 saniye ekmekleri çevidim hemen geri koydum o sırada sofra da yanmış halı da yanmışsofra neyse de halıyı napsam yaa
daha güzelini alirsin anka üzülmeOyuk oyuk olmaz mı o zaman? Oturma odasına gri koltuk alıp onu oturma odasına serecektim
10 metre kare bildiğin yün halıgeçmiş olsun. anka
halıyı atarsin yada piknikte dişarda kullanirsin inceyse. yapacak bişey yok.
başka yeni hali alirsin
Beğenmene çok sevindim, afiyet olsunDün eve gidince ;
Mikan çorbasını yaptım harika oldu, sanki mercimek çorbası gibi, hiç tatlı olmadı mor soğana koydum, tavsiye ederim hem basit hem lezzetli
Ütüleri bitirdim, yerleştirdim
Nevresimi değiştirdim
Buzdolabının içini yerleştirdim, artık haftalık alışverişe dikkat ediyorum, pazara gidince gözüm dönüyordu her şeyi almak istiyordum açlığın da etkisiyle, şimdi 2-3 çeşit sebze alıyorum pişireceğim yemeğe göre, meyve de öyle, gelince poşetten çıkarıp tencere borcamlarım var onun içine koyuyorum meyveleri, göz önünde olunca yeniyor, sebzeleri de düzenleyiciye koyuyorum sebze bölümüne, bakalım biraz daha güzel oldu temiz ve düzenli hem de israf olmuyor
Tezgahı boşaltmak bu ara amacım, dolapları nasıl daha kullanışlı kullanırım diye sürekli bir değişim halinde dolap içleri, en güzeli bulacağım inşallah ama dolap içleri hiç kullanışlı değil kızıyorum
Boş odaya hiç geçemedim, bugünkü işim pazardan sonra o olacak, yemek yapacağım o pişerken boş odayı düzenlerim biraz, iki gündür mutluyum evde istediğim gibi gidince işler, hepimize mutlu günler
Biberonu almaz diye korkmuştum ben de. Ek gıdaya kadar idare edeceğiz :)Günaydınlaaar
neyse kuzum içiyomuş en azından bizim sıpa sağdığım sütü içmedi sağmıyorum artık o yüzden.
ellerine sağlık, öyle güzel anlattın ki canımız çekti :)
dimi yaa, benim de masam topludur milletin dosyalar onlar bunlar, sanki ben hep boşum.
oo yıkanan halılar süper, bence tülleri yeni evde mi yıkasan? eger ütü istemiyosa nemli nemli asmak en güzeli çünkü. gerçi yeni ev yakınsa bilemedim ya. en sevdiğim taşınmak oldu, dip köşe temizlik ve gereksizlerden uzaklaşmak
Oyuk oyuk olmaz mı o zaman? Oturma odasına gri koltuk alıp onu oturma odasına serecektim
İz gibiçok mu yandı sadece iz mi oldu
geçmiş olsun canım, takılma bir iki silmeye azalır iz, tamamen yok olmuyo ama dikkatli bakınca görülecek şekilde kalıyor.ebeği sallıyordum bi yandan. Ocakta tava vardı kalkmadan aldım yere koydum 2-3 saniye ekmekleri çevidim hemen geri koydum o sırada sofra da yanmış halı da yanmışsofra neyse de halıyı napsam yaa
heytt eline sağlıkhemi de kapı gibi dolabı 100 liraya verdim. ama çıksın artık üstüme üstüme geliyordu
Yıkamaya versem faydası olur o zamangeçmiş olsun canım, takılma bir iki silmeye azalır iz, tamamen yok olmuyo ama dikkatli bakınca görülecek şekilde kalıyor.
heytt eline sağlık
eğer kirliyse ver değilse sırf onun için verme bence, anladığım kadarıyla eski bi hali da değil, internete baktın mı yapılacak bişi var mıymış? ben hatırlıyorum eskiden evimiz sobalıyken ufak tefek yanan yerler vardı zamanla kaybolup gidiyolar.Yıkamaya versem faydası olur o zaman
Bu ara bu topige yazacak ciddi malzeme cikar bende
Allah izin verirse ay sonu evi tasiyorum.
Elenecek baya bisi var.
Bir tarafdan tüldü battaniyeydi yastiklardi hepsini dokup yikamaya baslicam.
temiz temiz gotururum hemen sererim.
Bir tarafdan da baza alti elemelerim basladi.
Halilarimda mak. yikanan halilardan onlarida yikayip temiz temiz goturup serecegim.
2 uyku setimi yikayip yuzleyip kaldirmistim
2 battaniyem var yikancak.
En son tulleri yikayip direk yeni eve asarım.
Yastik ic yuzlerini degisecegim.
Baya bi isim var Allahin izniyle bakalim
Halı eski değil. Çok güzel de değil ama şu an yeni halı alamayız. Alabilsek salona almamız lazım. Şurda köşesi görünüyoreğer kirliyse ver değilse sırf onun için verme bence, anladığım kadarıyla eski bi hali da değil, internete baktın mı yapılacak bişi var mıymış? ben hatırlıyorum eskiden evimiz sobalıyken ufak tefek yanan yerler vardı zamanla kaybolup gidiyolar.
Günaydın herkese;
Dün evde temizlikçi vardı. Pek güzel olmuş akşam eve gittiğimde. ayakkabılık, mutfak dolabı içleri falan gayet güzel olmuş. Perdeler de yıkandı. Ohh hafif bir eve gittim.
Dün gece uyku tutmamıştı. Ben de gece 3 gibi kalkıp tekrar uyumadım. Ütü yaptım, evi toparladım. Bugün o yüzden eve geldiğimde kafam düşüyordu. Saat 10 gibi yattım. Uykumu alınca bugün rahatım çok şükür :)
Bu haftasonu kızımın doğum günü var. Bugün menü ayarlayıp pazara gidicem. Çok yoğun bir hafta beni bekliyor :)
Halı eski değil. Çok güzel de değil ama şu an yeni halı alamayız. Alabilsek salona almamız lazım. Şurda köşesi görünüyormutfak dağınık olunca yenisini çekemedim
Teşekkür ederim canım. Fazla gerilmeden, üzülmeden bu doğum gününü atlatıp, işin hoş sohbet, sevgi ve aile ortamı kısmına odaklanmaya çalışacağım :) Umarım her şey yolunda gider :)Mutlu yılları olsun kızınınTatlı telaşlar bunlar
temiz ev gibisi yok
Oraya baktım da siyah yanıklar için sanırım benimki sarı çiş lekesi gibi kaldı
hayaller temiz mutfak hayatlar daginik mutfakHalı eski değil. Çok güzel de değil ama şu an yeni halı alamayız. Alabilsek salona almamız lazım. Şurda köşesi görünüyormutfak dağınık olunca yenisini çekemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?