geçmiş olsun. anka
halıyı atarsin yada piknikte dişarda kullanirsin inceyse. yapacak bişey yok.
başka yeni hali alirsin

Beğenmene çok sevindim, afiyet olsun

Biberonu almaz diye korkmuştum ben de. Ek gıdaya kadar idare edeceğiz :)

ebeği sallıyordum bi yandan. Ocakta tava vardı kalkmadan aldım yere koydum 2-3 saniye ekmekleri çevidim hemen geri koydum o sırada sofra da yanmış halı da yanmış sofra neyse de halıyı napsam yaa
geçmiş olsun canım, takılma bir iki silmeye azalır iz, tamamen yok olmuyo ama dikkatli bakınca görülecek şekilde kalıyor.
hemi de kapı gibi dolabı 100 liraya verdim. ama çıksın artık üstüme üstüme geliyordu
heytt eline sağlık

Yıkamaya versem faydası olur o zaman
eğer kirliyse ver değilse sırf onun için verme bence, anladığım kadarıyla eski bi hali da değil, internete baktın mı yapılacak bişi var mıymış? ben hatırlıyorum eskiden evimiz sobalıyken ufak tefek yanan yerler vardı zamanla kaybolup gidiyolar.

Günaydın herkese;
Dün evde temizlikçi vardı. Pek güzel olmuş akşam eve gittiğimde. ayakkabılık, mutfak dolabı içleri falan gayet güzel olmuş. Perdeler de yıkandı. Ohh hafif bir eve gittim.

Dün gece uyku tutmamıştı. Ben de gece 3 gibi kalkıp tekrar uyumadım. Ütü yaptım, evi toparladım. Bugün o yüzden eve geldiğimde kafam düşüyordu. Saat 10 gibi yattım. Uykumu alınca bugün rahatım çok şükür :)

Bu haftasonu kızımın doğum günü var. Bugün menü ayarlayıp pazara gidicem. Çok yoğun bir hafta beni bekliyor :)

Kanki bu kadar işi tek başına yapmıyorsun dimi
baza falan kaldırma tüllere uzanma ciddi küserim

Halı eski değil. Çok güzel de değil ama şu an yeni halı alamayız. Alabilsek salona almamız lazım. Şurda köşesi görünüyor mutfak dağınık olunca yenisini çekemedim

Eklentiler

• D9CCA6F8-38A4-491E-AC8A-8EB69E0B2AC9.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 104

Mutlu yılları olsun kızının Tatlı telaşlar bunlar
temiz ev gibisi yok

Halı eski değil. Çok güzel de değil ama şu an yeni halı alamayız. Alabilsek salona almamız lazım. Şurda köşesi görünüyor mutfak dağınık olunca yenisini çekemedim

anka musluğun güzelmiş memnun musun ? konuyla alakası yok ama

Mutlu yılları olsun kızının Tatlı telaşlar bunlar
temiz ev gibisi yok
Teşekkür ederim canım. Fazla gerilmeden, üzülmeden bu doğum gününü atlatıp, işin hoş sohbet, sevgi ve aile ortamı kısmına odaklanmaya çalışacağım :) Umarım her şey yolunda gider :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…