Mutfak halısında maytapdan da yanık vardı ama tam desenin Üzerine gelmiş belli olmuyordu. İnşallah geçer canım. Geçmezse kestiririm artık yapacak bişey yok.Anka canım benim de koridordaki halıda yanık vardı
pasta üzerindeki maytaptan sıçrayan ateşle yanmış olabileceğini düşünüyorum
yıkamadan gelince zor gördüm yanığı baya gitmiş
belki senin halıya da faydası olur
Allah razi olsun sagoluntr_lelli kolay gelsin, yeni evin şimdiden hayırlı olsun
Hayırlısı olsun canım hakkınızda. Benim oğlum da babası işe giderken yapıyor ki o annesini gönderiyor çok normalsabah 15-20 dk kızımı avutmakla geçti
anne işe gitme yada ikimiz gidelim diye ağlıyor
evde anneanne var, babaanne var kimseyi gözü görmiyor sadece beni istiyor
her zaman böyle yapmıyor aslında ama arada oluyor ve çok üzülüyorum
bizim şirkette zaten işler iyi değil, birtakım çıkarmalar yapılacak ben de çıkmak istiyorum zaten
önümüzdeki günlerde toplantı yapılacakmış bakalım ne konuşacaklar
hakkımızda hayırlısı..
oneydiBu nedir arkadaş bunu alıp kullanan var mı acaba millet kafayı yedi yahu
Mia- canım masan baya düzenli, ben de hiç iş bırakmayı sevmem
biten evrakları da hemen dosyalarım
dediğin gibi bazılarının masaları hep dolu olur hiç işleri bitmez yada evrakları ortadan kalkmaz ayy yok çalışamam ben o kargaşada
sabah 15-20 dk kızımı avutmakla geçti
anne işe gitme yada ikimiz gidelim diye ağlıyor
evde anneanne var, babaanne var kimseyi gözü görmiyor sadece beni istiyor
her zaman böyle yapmıyor aslında ama arada oluyor ve çok üzülüyorum
bizim şirkette zaten işler iyi değil, birtakım çıkarmalar yapılacak ben de çıkmak istiyorum zaten
önümüzdeki günlerde toplantı yapılacakmış bakalım ne konuşacaklar
hakkımızda hayırlısı..
Lol bebekler işiyo,kusuyo, slime yapan bebekler de var onlar da ya kusuyo ya da kaka olarak çıkarıyor, kızım hevesleniyodu dedim annem napçan bunu Allah aşkına
İnanmıyorum ya
TV dede lol bebekler görmüştüm kaka yapıyordu iyice suyunu(başka şeyini de dilim varmıyor söylemeye) çıkardı millet her şeyin.
İşte çocuklarımızı necese heveslendirecek hale getirdiler.Lol bebekler işiyo,kusuyo, slime yapan bebekler de var onlar da ya kusuyo ya da kaka olarak çıkarıyor, kızım hevesleniyodu dedim annem napçan bunu Allah aşkınalol'den kaçış yok ama alıyoz onu, bi de bissürü para.
Lol bebekler işiyo,kusuyo, slime yapan bebekler de var onlar da ya kusuyo ya da kaka olarak çıkarıyor, kızım hevesleniyodu dedim annem napçan bunu Allah aşkınalol'den kaçış yok ama alıyoz onu, bi de bissürü para.
Çok sağol canımAnka çok geçmiş olsun, benim bademciklerde fena inşallah bulaştırmam çocuklara
Yaw bizim evde işler gittikçe karışıyor, oğlum kardeşini uyumasayacağına daha da bozuluyor sanki, kreşe versek daha mı iyi olurdu diye düşünmeye başladım.
Aslında çok şikayet ettiğimi farkettim. Ettiğim kadar dert etmiyorum hatta bazı yorgunluklar mutlu ediyor lakin biri sorduğunda hep bi dertleniyorum gibiyim yaw hiç hoşlanmıyorum bu huyumdan, daha pozitif olmak ve dışarı bu şekilde yansıtmak istiyorum
Aynen çok kızıyorum kendimeÇok sağol canım
Sana da çok geçmiş olsun.
Ben de öyleyim sürekli şikayet halindeyim. Şükredecek çok sebebim varken ben bahaneler üretip şikayet ediyorum.
dün bir yazı okumuştumAnka çok geçmiş olsun, benim bademciklerde fena inşallah bulaştırmam çocuklara
Yaw bizim evde işler gittikçe karışıyor, oğlum kardeşini uyumasayacağına daha da bozuluyor sanki, kreşe versek daha mı iyi olurdu diye düşünmeye başladım.
Aslında çok şikayet ettiğimi farkettim. Ettiğim kadar dert etmiyorum hatta bazı yorgunluklar mutlu ediyor lakin biri sorduğunda hep bi dertleniyorum gibiyim yaw hiç hoşlanmıyorum bu huyumdan, daha pozitif olmak ve dışarı bu şekilde yansıtmak istiyorum
O kadar zor ki yapması, keşke yapabilsemdün bir yazı okumuştum
yazıda odaklandığınız şeyi büyütürsünüz diyor. o yüzden canınızı sıkan şeye değil size mutluluk veren şeylere odaklanın, ters giden şeyleri değil size mutluluk verenleri düşünün, keşkelere değil iyikilere bakın diyordu.
sanırım biz bunu yapabilsek herşey daha güzel olacak ama hep kötü ihtimallere takılıp kalıyoruz ne yazıkki.
sert uçlu halı fırçaları vardı. tahta saplı. annelerimiz halı yıkardı onunla. öyle bir şeyler fırçalasanÇocuklar uyuyunca bi deneyeyim bakalım. Jiletle biraz tıraş ettim ama olmadı.
Oğlanların 3 ü de ateşli canım. Boğaz enfeksiyonu. Kız da öksürüyor ama ateş yok onda.
Evet evet seninki gibi olacak rengi. Gönlüm bu renk istiyor ama 4 çocukla cesaret edemiyorumyan sehpa dediğim gibi kullanmadık hiç bilemiyorum.
zor olmaz mı senin için.Kızlar ya şu tadilat bütçe hesaplaması yaptım
işin içinden çıkamadım
sanırım parça parça ev tadilatı yapacağım
mesela banyo fayansları döşenecek ama duşakabin sonra taktıracağım gibi şeyler
yani önce temel şeyler yapılacak sonra detaylar.
sonra çıldırıp eve balyozla dalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?