yani musluk işte. Musluktan memnun olma kriterlerini bilemedim şimdi açınca su geliyor işte
Hımmm ama üstü düz olduğu için sürekli su kalıyor leke oluyor.

etrafa çok su sıçratıyor diye yorumlarda okumuştum da anneme alamamıştım

Peki kızlar gri koltuk almayı düşünüyorum ben mağazada karar değiştirmezsem tabii.
O halı oturma odasına olur mu gri koltukla. Hem koltuk hem halı değiştiremeyiz bi anda.

Bu tarz takım arıyorum bakalım bulurum inşallahz bu takım 33000 miş bizim bütçe 6000 renk gri olacak

Eklentiler

• 0480AC81-45F6-4682-AB9B-46BA4F39926B.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 48

anka koltuk güzel ama yanlarının yüksek olması biraz zor oluyor.
yan tarafa sehpa koyayım olayı olmuyor.

Size de çok geçmiş olsun.
Senin eşin beni fıtık ediyor zaten burda
saol anka. hasta çocuk zor oluyor sizin üç cocuk
eşim aşiri pimpirikli..
bide okb var eşimde bazi şeyleri takıntı yapıyor.
bende sölüyorum ona okb var diye. kabul etmiyor. en ufak şeye de bana suç atar.

ohh ne güzel, şu ara depresyona giricem resmen hiç bir işe yetişemiyorum diye, o abla bi de bana el atsa

kızına musmutlu yıllar olsun, masa fotografı isteriz, benim küçüğün şubatta gerçi ama yine de değişik bir şeyler varsa görelim fikir olsun.

Halı eski değil. Çok güzel de değil ama şu an yeni halı alamayız. Alabilsek salona almamız lazım. Şurda köşesi görünüyor mutfak dağınık olunca yenisini çekemedim
bence mutfağınla uyumlu ve güzel
Oraya baktım da siyah yanıklar için sanırım benimki sarı çiş lekesi gibi kaldı
o zaman kesin geçer birazcık sil sen onu.
Hayatlar 3 de ateşli çocuk
aa geçmiş olsun hangisi ateşli kuzulardan.
çok güzelmiş, ama daha koyu gri mi alsan? ben çok beğendim bi de koltuğun yanına mı sehpa koyuyosunuz? ben yana koymam misafirde önünde oluyor genelde. yana yer kalıyo mu ki?

Bu nedir arkadaş bunu alıp kullanan var mı acaba millet kafayı yedi yahu

Eklentiler

• AC117A07-2B0B-43D4-A785-E26B8B599BEF.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 73
o zaman kesin geçer birazcık sil sen onu.
Çocuklar uyuyunca bi deneyeyim bakalım. Jiletle biraz tıraş ettim ama olmadı.

aa geçmiş olsun hangisi ateşli kuzulardan.
Oğlanların 3 ü de ateşli canım. Boğaz enfeksiyonu. Kız da öksürüyor ama ateş yok onda.

çok güzelmiş, ama daha koyu gri mi alsan? ben çok beğendim bi de koltuğun yanına mı sehpa koyuyosunuz? ben yana koymam misafirde önünde oluyor genelde. yana yer kalıyo mu ki?
Evet evet seninki gibi olacak rengi. Gönlüm bu renk istiyor ama 4 çocukla cesaret edemiyorum yan sehpa dediğim gibi kullanmadık hiç bilemiyorum.

Teşekkür ederim canım. Gönderirim fotoğrafını :) Süsleri alırken kızım evde beni bekliyor diye kafam karıştı. Renkleri uyumsuz seçtim ama bakalım güzel olacak herşey işallah :)

Bunu görmüştüm
buişteannelikvar hikayede paylaşmış ertesi gün tükenmiş baya favori ürün
ama mümkün değil satın almam
bu kakaolu dondurma'nın (!) yastık ve kupa olanları da var, millet bayılıyor böyle değişik hediyelere

Bunu görmüştüm
buişteannelikvar hikayede paylaşmış ertesi gün tükenmiş baya favori ürün
ama mümkün değil satın almam

İnanmıyorum ya
TV dede lol bebekler görmüştüm kaka yapıyordu iyice suyunu(başka şeyini de dilim varmıyor söylemeye) çıkardı millet her şeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…