Oraya baktım da siyah yanıklar için sanırım benimki sarı çiş lekesi gibi kaldı
anka musluğun güzelmiş memnun musun ? konuyla alakası yok ama
Hayatlar 3 de ateşli çocukhayaller temiz mutfak hayatlar daginik mutfak
yani musluk işte. Musluktan memnun olma kriterlerini bilemedim şimdi açınca su geliyor işte
Hımmm ama üstü düz olduğu için sürekli su kalıyor leke oluyor.
Yok bizim evye de çok büyük olunca belki hiç öyle şikayetim olmadı canım.etrafa çok su sıçratıyor diye yorumlarda okumuştum da anneme alamamıştım
Peki kızlar gri koltuk almayı düşünüyorum ben mağazada karar değiştirmezsem tabii.
O halı oturma odasına olur mu gri koltukla. Hem koltuk hem halı değiştiremeyiz bi anda.
Bu tarz takım arıyorum bakalım bulurum inşallahz bu takım 33000 mişbizim bütçe 6000 renk gri olacak
geçmiş olsun bu aralarda salgın var benim kızda ateşli.Hayatlar 3 de ateşli çocuk
Yan sehpalar yüksek oluyor zaten canım.anka koltuk güzel ama yanlarının yüksek olması biraz zor oluyor.
yan tarafa sehpa koyayım olayı olmuyor.
Eki Görüntüle 2541295
Size de çok geçmiş olsun.geçmiş olsun bu aralarda salgın var benim kızda ateşli.
eşim de bana suçluyo hasta ettin çocuğu diye.
saol anka. hasta çocuk zor oluyor sizin üç cocukSize de çok geçmiş olsun.
Senin eşin beni fıtık ediyor zaten burda
ohh ne güzel, şu ara depresyona giricem resmen hiç bir işe yetişemiyorum diye, o abla bi de bana el atsaGünaydın herkese;
Dün evde temizlikçi vardı. Pek güzel olmuş akşam eve gittiğimde. ayakkabılık, mutfak dolabı içleri falan gayet güzel olmuş. Perdeler de yıkandı. Ohh hafif bir eve gittim.
Dün gece uyku tutmamıştı. Ben de gece 3 gibi kalkıp tekrar uyumadım. Ütü yaptım, evi toparladım. Bugün o yüzden eve geldiğimde kafam düşüyordu. Saat 10 gibi yattım. Uykumu alınca bugün rahatım çok şükür :)
Bu haftasonu kızımın doğum günü var. Bugün menü ayarlayıp pazara gidicem. Çok yoğun bir hafta beni bekliyor :)
bence mutfağınla uyumlu ve güzelHalı eski değil. Çok güzel de değil ama şu an yeni halı alamayız. Alabilsek salona almamız lazım. Şurda köşesi görünüyormutfak dağınık olunca yenisini çekemedim
o zaman kesin geçer birazcık sil sen onu.Oraya baktım da siyah yanıklar için sanırım benimki sarı çiş lekesi gibi kaldı
aa geçmiş olsun hangisi ateşli kuzulardan.Hayatlar 3 de ateşli çocuk
çok güzelmiş, ama daha koyu gri mi alsan? ben çok beğendim bi de koltuğun yanına mı sehpa koyuyosunuz? ben yana koymam misafirde önünde oluyor genelde. yana yer kalıyo mu ki?Peki kızlar gri koltuk almayı düşünüyorum ben mağazada karar değiştirmezsem tabii.
O halı oturma odasına olur mu gri koltukla. Hem koltuk hem halı değiştiremeyiz bi anda.
Bu tarz takım arıyorum bakalım bulurum inşallahz bu takım 33000 mişbizim bütçe 6000 renk gri olacak
Çocuklar uyuyunca bi deneyeyim bakalım. Jiletle biraz tıraş ettim ama olmadı.o zaman kesin geçer birazcık sil sen onu.
Oğlanların 3 ü de ateşli canım. Boğaz enfeksiyonu. Kız da öksürüyor ama ateş yok onda.aa geçmiş olsun hangisi ateşli kuzulardan.
Evet evet seninki gibi olacak rengi. Gönlüm bu renk istiyor ama 4 çocukla cesaret edemiyorumçok güzelmiş, ama daha koyu gri mi alsan? ben çok beğendim bi de koltuğun yanına mı sehpa koyuyosunuz? ben yana koymam misafirde önünde oluyor genelde. yana yer kalıyo mu ki?
Teşekkür ederim canım. Gönderirim fotoğrafını :) Süsleri alırken kızım evde beni bekliyor diye kafam karıştı. Renkleri uyumsuz seçtim ama bakalım güzel olacak herşey işallah :)ohh ne güzel, şu ara depresyona giricem resmen hiç bir işe yetişemiyorum diye, o abla bi de bana el atsa
kızına musmutlu yıllar olsun, masa fotografı isteriz, benim küçüğün şubatta gerçi ama yine de değişik bir şeyler varsa görelim fikir olsun.
bence mutfağınla uyumlu ve güzel
o zaman kesin geçer birazcık sil sen onu.
aa geçmiş olsun hangisi ateşli kuzulardan.
çok güzelmiş, ama daha koyu gri mi alsan? ben çok beğendim bi de koltuğun yanına mı sehpa koyuyosunuz? ben yana koymam misafirde önünde oluyor genelde. yana yer kalıyo mu ki?
Bu nedir arkadaş bunu alıp kullanan var mı acaba millet kafayı yedi yahu
Bu nedir arkadaş bunu alıp kullanan var mı acaba millet kafayı yedi yahu
bu kakaolu dondurma'nın (!) yastık ve kupa olanları da var, millet bayılıyor böyle değişik hediyelereBunu görmüştüm
buişteannelikvar hikayede paylaşmış ertesi gün tükenmiş baya favori ürün
ama mümkün değil satın almam
Bunu görmüştüm
buişteannelikvar hikayede paylaşmış ertesi gün tükenmiş baya favori ürün
ama mümkün değil satın almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?