hesabın tam olarak neaktiftim bir dönem sonra vakit bulamadım içerik üretmek fotoğraflamak veya video çekmek için.
diğer hesap sahipleri evde mesela
sürekli yemek yaparken temizlik yaparken rahat davranıyorlar
ben eve gelince silahlarımı kuşanıp evde dört nala koşturuyorum
Ev ekononisti de güzel onu da takip ediyorumirem yaşari bende bakıyorum:)
diğerleri bakmadim.
evekonomist hoşuma gitti.
bakmadim daha onlari.Ev ekononisti de güzel onu da takip ediyorum
Turkisiminimalizm çok meşhur onu biliyorsunuzdur zaten.
Yesil.mimar sıfır atık üzerine güzel
Beginner minimalist de güzel
Ayy biri beni durdursun
Zayıflama olarak sadece squat girl var sanırım. Ben hep çocuk gelişimi, alternatif tıp ve minimalizm sayfalarını takip ediyorum.bakmadim daha onlari.
daha çok zayıflama sayfa dolu
takipi kimseyi almadim..Zayıflama olarak sadece squat girl var sanırım. Ben hep çocuk gelişimi, alternatif tıp ve minimalizm sayfalarını takip ediyorum.
Aynen benim de takipçim yok kabul etmiyorum. Paylaşım yapmıyorum. Sadece bilgi amaçlı kullanıyorum instagramıtakipi kimseyi almadim..
kabul etmiyorum gelenleri o yüzden 0.
takip edeceklerimi rahatça çikartabilirim
ben de sporla birlikte halletmek istiyorum. yani Ocak'a kadar.benimde 12 kilo fazlam vardı 7 kilo dan fazla verdim. şu izin döneminde iki kilo tekrar geldi.kasım sonuna kadar halletmek istiyorum.
instagramda bir hesap takip ediyorum. oyuncakla tanışmamış çocuklara kullanılmış veya kullanılmamış her türlü oyuncağı giyim kıyafeti kabul ediyor.Evden artik bisey çıkaramıyorum bütün kağıt ilaç fazla tabaklar kıyafetler yün yorganlar hepsini taşınırken attim ama oyuncaklardan var biraz ayırmam gereken
Hmm cok iyimis canim ama instagram hesabim yok benim maalesefinstagramda bir hesap takip ediyorum. oyuncakla tanışmamış çocuklara kullanılmış veya kullanılmamış her türlü oyuncağı giyim kıyafeti kabul ediyor.
öncesinde ihtiyacı olup olmadığını tespit ediyor, sonrasında sizin gönderdiklerinizi size fotoğraflayarak gönderiyor.
aynen bende :)Aynen benim de takipçim yok kabul etmiyorum. Paylaşım yapmıyorum. Sadece bilgi amaçlı kullanıyorum instagramı
aynen bende :)Aynen benim de takipçim yok kabul etmiyorum. Paylaşım yapmıyorum. Sadece bilgi amaçlı kullanıyorum instagramı
hesabın tam olarak ne
mia takip attım sana
ben bulamadim.minimal_ev
ben bulamadim.
edicem 3g den takip edilmiyor eve varinca bakarım :) madid çikinca anlarsin:)yazınca çıkması lazım gerçi çok aktif değilim
Bende şimdi takip gönderdimminimal_ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?