ben sadece zorunluları alacağım bakalım bu dönem 4 ders
diğerleri isteğime bağlı madem istemiyorum :)

temizliği zor olur
Bursada Alibey çiftliği var
adam 1997 senesinde pislik mi öle bi leş gibi bi arazi satin almiş satan adam kimse almaz bunu satayım ucuza demiş satmiş demiş ama adam almiş..
içinde gölet varmiş
demiş ki ben bunu niye yapmayaım fistik gibi güzelleştirirm..
karısını almiş önce ufak ev yapmış
sonra temizlige girişmiş arazini..
şimdi cennet gibi bi yer oluvermiş inekler tavuklar felan..
şimdi millet oraya akın ediyor.:) düğün foto çekmeyede geliyor..:)
ee insan isterse herşeyi güzel olur:)

temizliği zor olur
Bursada Alibey çiftliği var
adam 1997 senesinde pislik mi öle bi leş gibi bi arazi satin almiş satan adam kimse almaz bunu satayım ucuza demiş satmiş demiş ama adam almiş..
içinde gölet varmiş
demiş ki ben bunu niye yapmayaım fistik gibi güzelleştirirm..
karısını almiş önce ufak ev yapmış
sonra temizlige girişmiş arazini..
şimdi cennet gibi bi yer oluvermiş inekler tavuklar felan..
şimdi millet oraya akın ediyor.:) düğün foto çekmeyede geliyor..:)
ee insan isterse herşeyi güzel olur:)

Tabi canım isteyince herşey olur :)

kesinlikle harekete geçmemiz lazım
sen ben mia yada başka biri
sonra burda şunu yaptım bunu yaptım diye yazınca bir heves geliyor :)
CKbeautyandsheer sen miydin geçen dünyanın işini yapan
plan yaptım kendimce haftasonu için.bugündebikaç şey yapacağım fırsatım olursa.küçük oğlum çok fena yoruyor bizi..pazartesi yazmaya başlarım.şimdi kıyafet kitap,kağıt ürülerinde atma işlemleri tekrar başladı daha çok yazılır.atayımda ferahlayayım

Demiri camı yok mu diyor yaptığım işi de beğenmedi
ha ccam varsa ok.ben yıkayıp demiri siliyorum,mermerini siliyorum.balkona bakan cam var yatakodasının onun tozunu alıyor.ikide kapı var onuda şöyle bir elden geçiriyorum hopp taş çatlasa 20 dakika

ha ccam varsa ok.ben yıkayıp demiri siliyorum,mermerini siliyorum.balkona bakan cam var yatakodasının onun tozunu alıyor.ikide kapı var onuda şöyle bir elden geçiriyorum hopp taş çatlasa 20 dakika

bende cam yok demirler var

evet bahsettiğim kişi senmişsin CKbeautyandsheer

Böyle işte. Merdiven hariç çöp atılacak da üşeniyorum demirler camlar falan zor oluyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…