Olmaz mı canımmmm :)Şimdibelleza , hafta sonu yine temizlik yapmam gerek ama çok vaktim yok. ctesi tam gün konservatuvarım var.
Mia- da OK verirse,
Gruptaki herkes kendi evinin işini ve vaktini denkleyip yapabildiğini yapsın bu hafta sonu.
kimisi oda oda temizler, kimisi sadece cam silmek ister o kişiye kalmış.
Yapalım ptesi de listeleriz burada.
olur mu?
Şimdibelleza , hafta sonu yine temizlik yapmam gerek ama çok vaktim yok. ctesi tam gün konservatuvarım var.
Mia- da OK verirse,
Gruptaki herkes kendi evinin işini ve vaktini denkleyip yapabildiğini yapsın bu hafta sonu.
olur mu?
Olur ben pazar günü temizlerim pazartesi yine aynı hale gelir ama anında bildirim yapmam gerekŞimdibelleza , hafta sonu yine temizlik yapmam gerek ama çok vaktim yok. ctesi tam gün konservatuvarım var.
Mia- da OK verirse,
olur mu?
Nasıl bulamadın deniz geldi söylemişsin :)gerçekten kendi profilimde şarkı söylediğim videoyu bulamayan tek kişi olabilirim. hangisi acaba?
Ay yapalım da bu haftasonu misafir var evde, baya temizlik yaptık misafir öncesi, yine de yapmaya çalışayım, herkese kolay gelsinŞimdibelleza , hafta sonu yine temizlik yapmam gerek ama çok vaktim yok. ctesi tam gün konservatuvarım var.
Mia- da OK verirse,
olur mu?
Ohh ne güzel temizse rahat olabilirsinAy yapalım da bu haftasonu misafir var evde, baya temizlik yaptık misafir öncesi, yine de yapmaya çalışayım, herkese kolay gelsin
Gerçekten çok hızlıYaa ne çabuk geçiyor bu zaman daha yeni kutlamıştık halbuki bir dahami yeni yıl geldi
Ve benim için sevmedigim bir yerde ve evde geçiyor günler bugün yine duygusalımGerçekten çok hızlı
Günler günleri kovalıyor resmen
Nerdesin ki sen canimVe benim için sevmedigim bir yerde ve evde geçiyor günler bugün yine duygusalım
Şimdi baktım da ben görselleri karıştırmışımgerçekten kendi profilimde şarkı söylediğim videoyu bulamayan tek kişi olabilirim. hangisi acaba?
Ne gibi? Anlatırsan dinlerizVe benim için sevmedigim bir yerde ve evde geçiyor günler bugün yine duygusalım
İlahi mia :)Şimdi baktım da ben görselleri karıştırmışım
Video siyahbeyaz olunca sen sandım
En son nerde kalmıştık hee temizlikİlahi mia :)
Cami deyince cami yapmaya mı ne ara karar verdiniz dicektimAynen benim cami diyorum nasi yapıcaz
Cam bezleri güzel siliyorAynen benim cami diyorum nasi yapıcaz
TögbestCami deyince cami yapmaya mı ne ara karar verdiniz dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?