Böyle işte. Merdiven hariç çöp atılacak da üşeniyorum demirler camlar falan zor oluyor bence.
evet cam oyalar..onun dışında büyüklüğü hemen hemen aynı benimkilerle.eşyaların kalabalık olmasıda zamanını alır.benimkide pek bişey yok gibi.direk su tutuyorum çoğu zaman

evet cam oyalar..onun dışında büyüklüğü hemen hemen aynı benimkilerle.eşyaların kalabalık olmasıda zamanını alır.benimkide pek bişey yok gibi.direk su tutuyorum çoğu zaman
Onlar çöpe atılacak. Sadece vileda, merdiven ve kovalar duruyor aslında. Ama bunları görevli almıyor bizim götürüp atmamız lazım üşeniyorum çıkmaya.

bugün Cuma akşam başlayalım işlere
Cts 14:00 e kadar işteyim, Pazar akşam düğün var
arada derede hiç boş durmamam lazım

evi nefes aldıran kısım balkon.site içine baktığından iyice kafeste gibi hissederim kendimi.tabi temizlik olayıda ayrı orası ayrı bi gıcıklık

İstediğin kadar açabiliyorsun hemde kışın oturma şansın olur ama iste en son düşüneceğim şey benimde kapattırmak

Kizlar bizim oturduğumuz odanın cami yukariya dogru aciliyo ve sadece bi bölümü aciliyo komple cam. Disardan siliniyomus 4. Kat bizim ev cam berbat ya

Şimdi belleza , hafta sonu yine temizlik yapmam gerek ama çok vaktim yok. ctesi tam gün konservatuvarım var.
Mia- da OK verirse,
Gruptaki herkes kendi evinin işini ve vaktini denkleyip yapabildiğini yapsın bu hafta sonu.
kimisi oda oda temizler, kimisi sadece cam silmek ister o kişiye kalmış.
Yapalım ptesi de listeleriz burada.
olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…