camla kapatılsa güzel depolama alanı olur.Böyle işte. Merdiven hariç çöp atılacak da üşeniyorumdemirler camlar falan zor oluyor bence.
Evet ya derin dondurucu, süpürge, ütü hepsini koyarımcamla kapatılsa güzel depolama alanı olur.
evet cam oyalar..onun dışında büyüklüğü hemen hemen aynı benimkilerle.eşyaların kalabalık olmasıda zamanını alır.benimkide pek bişey yok gibi.direk su tutuyorum çoğu zamanBöyle işte. Merdiven hariç çöp atılacak da üşeniyorumdemirler camlar falan zor oluyor bence.
Onlar çöpe atılacak. Sadece vileda, merdiven ve kovalar duruyor aslında. Ama bunları görevli almıyor bizim götürüp atmamız lazım üşeniyorum çıkmaya.evet cam oyalar..onun dışında büyüklüğü hemen hemen aynı benimkilerle.eşyaların kalabalık olmasıda zamanını alır.benimkide pek bişey yok gibi.direk su tutuyorum çoğu zaman
bende kapatmak isityorum ama evim havasız kalır diye korkuyorum.camla kapatılsa güzel depolama alanı olur.
bende kapatmak isityorum ama evim havasız kalır diye korkuyorum.
benim balkonum küçücük buna rağmen sırf camlarını nasıl sileceğim diye düşünerek kapattırmıyorum :)istediğinde açarsın ama o kadar camı silmekte ayrı iş olur
evi nefes aldıran kısım balkon.site içine baktığından iyice kafeste gibi hissederim kendimi.tabi temizlik olayıda ayrı orası ayrı bi gıcıklıkistediğinde açarsın ama o kadar camı silmekte ayrı iş olur
benim balkonum küçücük buna rağmen sırf camlarını nasıl sileceğim diye düşünerek kapattırmıyorum :)
evi nefes aldıran kısım balkon.site içine baktığından iyice kafeste gibi hissederim kendimi.tabi temizlik olayıda ayrı orası ayrı bi gıcıklık
Çok güzel demeyelim. "idare eder" demek, beni daha mutlu ediyor :)ama cok merak ediyorum sesini eminim cok güzeldir
gerçekten kendi profilimde şarkı söylediğim videoyu bulamayan tek kişi olabilirim. hangisi acaba?
Ben noktalı defter aldım kendime. İnşallah kullanmaya başlayacağım
Ooo bir o kadar da mütevazıyız :)gerçekten kendi profilimde şarkı söylediğim videoyu bulamayan tek kişi olabilirim. hangisi acaba?
evet bahsettiğim kişi senmişsinCKbeautyandsheer
Ay asıl hazır ajandalar kesmedi kendim süsleyip püsleyim diye. Bullet journal yapıcamNokta koymak bile zor değil mi çocuklu hanım olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?