Bugün
Annem yemeğe çağırdı
öncesinde biraz evi toparlamam gerekiyor.
afiyet olsun miacım, benim de ev toplu temiz ama şu tablet moplardan alıp temizken sileyim bari de gözümde büyümesin diyorum, kaç zamandır istiyorum şu tablet mopu, alayım da kurtulayım.

ahahaha, o iradeye bi daha ulaşamadım :)

o kesinlikle kilo vermenin keyfi, kilo vermek o yiyeceklerden daha tatlı geliyor insana.

Benim yasam stilim söyle
Caninin cektigini ye, spor yap, saglikli beslen
Bu ücünü bir arada yapiyorum
Yani mideme düskünüm ömür boyu diyetler gecmez ki hic yapmam
Bir de her zaman gün sofrasi olmuyor yani, evde hergün kisir, börek yok bizde
Yiyin gari
Bu arada fazla kilom yok ama kuru da degilim
Bunlar hep boga burcu olmaktan kaynaklaniyor

ee boğa burcu gurmedir :) normal o zaman.

ya hergün gün olmuyo desem vururlar beni, arkadaş toplantılarımızı görsen inanamazsın hatta hayıflandık burda 15 çeşit neler oluyo diye. o yüzden 40 yılda bir diyemicem :)

ben kilo vermek isteyince 1-2 günden muaf tuttum kendimi ama sonrakilerde acısını çıkartmışımdır korkma :)

bu şekilde hatırlayacağını düşünmedin heralde dımı?.direk yazsaydın hakkın olan şeyi

Ayy ne güzel, burada hic cevrem yok.
Ayda yilda bir denk geliyor öyle
Pazar günü cheesecake yaptim kendime bir hafta boyunca yalniz oturup yiyorum
Her hafta böyle birsey yapiyorum, bitmiyor da kolay kolay
Yemesini cok seviyorum, yapmasini cok seviyorum ama ortamim yok benim de

ya haklısın o zaman, kıyamadım gel bizim bi güne sende hadi :) 2 hafta sonra bana gelecekler bi cheseecake kap gel

ev sahibi diyette diye kepekli yulaflı şekersiz vs yiyecekler yaparsa diğerleri nasıl yiyecek? herkes sevmez ki öyle şeyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…