Yıl dönümünüz kutlu olsun
Eylül’e de nice mutlu seneler iyi ki doğmuş bitanecik prenses

Bugün oğlumla kütüphaneye gideceğiz. Dönüşte markete uğrarız bir kaç eksik var bu haftanın planını yaptım. Evin detaylı temizliğini okul açıldıktan sonra yapcam düzenli tutsam yeter şimdilik
Yeni bir kitap aldım ona başlıycam bugün

Günaydınlaaar

nice mutlu yıllara Mia- deve tabanı kendine gelince bi foto isterim, bende çok istiyorum, senin kauçuk muydu bi böyle kocaman 1 tane daha vardı sanki dimi?

Scss94 eline sağlık kuzum, en sevdiğim kahvaltılık sos bize gelirken 2 tane getirirsin artık

Mikan ayy yıka toparla okul öncesi son çıkış tatilini de yap dinlen, otele gidiyorsunuz dimi? gelince yorumlarını merak ediyorum.

S sarahconnor kuzum sizin pasaportlar geldi mi? sabah manzarası alırız yine

Bakalım tatil eşittir yorgunluk ama keyifli olacağını düşünüyorum. Otel değil arkadaşlarla villa kiraladık. 3 aile gideceğiz. Çocuklarımız yaşıt. Çocuklar için güzel olacak diye düşünüyorum özellikle
Bakalım daha önce büyük oğlum 9 aylık falandı gitmiştik böyle aynı grupla. Bebekle çok anlamamıştım şimdi daha güzel olacağını düşünüyorum

Teşekkürler canım evet kauçuk var evde koca ağaç oldu büyümeye devam ediyor bakımı kolay tavsiye ederim.

Daha minnacık deve tabanım buyuyecekte kocaman olacak bakalım

Eklentiler

• 20250818_103109.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 24
İyi tatiller arkadaşlarla gidince daha eğlenceli oluyor

Detaylı temizlik hiç yapmak istemiyorum
Biri olsa gelse yapsa keşke ama çok pahalı burda parama kıyamam neyse yaparız Birgün

Selam kızlar
Dün arkadaşlarımız 11 de geldi 1 de gittiler
Pazar günleri evle ilgilenmediğim için öncesinde toparlayıp çay demledim. Güzel vakit geçti

Bebekle çok anlamamıştım şimdi daha güzel olacağını düşünüyorum
onun da tavsiyesini alırım, hayırla gidin gelin, bol bol eğlenin inşallah.
Teşekkürler canım evet kauçuk var evde koca ağaç oldu büyümeye devam ediyor bakımı kolay tavsiye ederim.

Daha minnacık deve tabanım buyuyecekte kocaman olacak bakalım
ay diğerlerinin yanında cidden minik kalmış, güzelce büyüsün karışsın diğerlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…